Dovlecei sarbatoresc,6luni implinesc(sept-oct)*76*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

LA CAT MAI MULTE LUNITZE FERICITE

CARINA
CAROL IOAN
DINU ANDREI
RUBY

-------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Aooooooleeeeeeeoooooooo Elle ce bataie o sa iti dau cand ma vad cu tine.....de ce ai pus linkurile alea si cine m-o fi pus pe mine sa intru, ca nu livreaza la noi in tara!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Sabina mi-a placut de fetita. Ce dragalasa este ea si ce gospodina deja. Eu si cu sotul meu nu prea sarbatorim Valentine day. El nu este de acord cu ea, zice ca este o sarbatoare importata. Ca sa ma impace mi-a facut clatite si o tocanita de vita asa ca l-am iertat.
Apropo de ce scria elle eu sunt cam in aceiasi situatie. Cand ma vad in oglinda imi vine sa o iau la fuga, mai ales ca acum cativa ani nu aratam asa dar imi este greu cu alaptatul inca nu pot tine regim. Asta este. Recunosc ca vizes la o liposuctie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

dau si eu o !

m-am trezit la 9.30 .. se cunoaste ca nu e eva acasa, ne-a lasat sa lenevim ..

lali ca mi-esti draga! sunt sigura ca uka noastra nu s-a suparat si ca veti trage niste intalniri de pomina!

monica ce ma bucur mami ca esti vesela si binedispusa!

andra hihi .. crezi ca eu ma abtineam? daca livrau in ro, faceam prapad .. la ce preturi au. eu am comandat acolo prin matusa mea insa relatiile s-au mai racit si nu mai am tupeu sa indraznesc .. pdap, ce floricia??

x_ggg ce mai diversificare! super poza!

danutza nu livreaaaazzzzaaaaaaaa!

alex ai dreptate, conteaza sa ne placa noua ce vedem in oglinda .. lasa ca slabim noi si ne facem zane! sotul merge la un complex cu piscina, sauna, sala etc .. costa 100 ron pe luna si 10 ron de fiecare data cand mergi acolo. la vara ma bag si eu, musai .. ca fara miscare n-am sanse sa dau jos colaceii .. m-as baga si la electrostimulare insa e foarte scump ..

imi pare rau ca v-am suparat cu linkurile .. mai fetelor, la noi e bataie de joc cu hainele. pai ce frumuseti sunt acolo si la ce preturi .. nu stiu daca mai o pot ruga pe prietena mea din NY caci am rugat-o sa-mi ia o jucarie ptr eva, mi-a luat-o insa nu prea a fost asa fericita ..

pupiciozauri!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamaria1979

Sabina mi-a placut de fetita. Ce dragalasa este ea si ce gospodina deja. Eu si cu sotul meu nu prea sarbatorim Valentine day. El nu este de acord cu ea, zice ca este o sarbatoare importata. Ca sa ma impace mi-a facut clatite si o tocanita de vita asa ca l-am iertat.
Apropo de ce scria elle eu sunt cam in aceiasi situatie. Cand ma vad in oglinda imi vine sa o iau la fuga, mai ales ca acum cativa ani nu aratam asa dar imi este greu cu alaptatul inca nu pot tine regim. Asta este. Recunosc ca vizes la o liposuctie

eu nu vroiam sa fac bb 2 si sotul mi-a promis ca, daca facem si pe bb2, imi da bani sa-mi fac "upgrade" .. first of all, sanii, apoi abdominoplastie .. insa acum, ne merg tare naspa treburile .. nu cred ca mai pup eu asa ceva ..

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Pomenea Luto azi-noapte de o intalnire reala cu mamicile de aici,cam cum ar fi...Aici e altceva,ne simtim bine,nu ne vedem decat prin cuvintele scrise ,prin pozele postate,suntem femei,mame toate,si totusi atat de diferite. Ma uitam la pozele lui Happy Uka si m-am simtit asa inferioara... Poate spun prostii,dar m-am simtit ,nu stiu cum sa spun...saraca.Eu par un ciuri-buri pe langa voi,si desi aici vorbim liber,ne sfatuim de la egal la egal,de la mama la mama,in realitate,toate la o masa nu cred ca ar mai fi asa... Imi pare rau ca poate vobesc in dodii,dar este ceea la ce ma gandeam acum.Sunt trista,sunt furioasa,imi e dor de mama,imi e dor de prietenele mele,carora nu le-ar fi rusine sa ne intalnim,imi e dor sa nu imi socotesc banii pana la salariu,imi e dor sa am pe umarul cui sa plang,la cine sa ma duc cand am chef de vorba... Nu ma bagati in seama,ma simt tar esingura acum...

Lali Lacra de
Paul-Iulian
http://picasaweb.google.com/Lali.mete/Paul#
http://picasaweb.google.com/Lali.mete/PaulSiMamiSinguriAcasa#

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian

vorbesti prostii
ASTFEL se arata inteligenta unui om....stand la masa cu orice persoana, indiferent de studiile, banii,pregatirea etc acestuia.
Mai intai de toate esti om cu suflet si apoi vin celelalte.

Eu am mai vazut poze de la astfel de intalniri si nu cred ca toate fetele erau fiice de ambasadori.
Tine mai mult de incredere in propria persoana

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Salutare!

Fragutza, tare ma impresionezi cu problema Nataliei. Doamne ajuta sa treaca.

Uite, in dimineata asta citeam un catalog de la sensi blu...ala care ti-l da gratuit dc cumperi produse pt copii de la ei. Sunt info despre diverse afectiuni si evident o gramada reclame la produse / alimente pt bebe.

Am gasit un aici si un articol despre DA.
Sunt multe detalii pe care le stii sigur.

E important insa de retinut ca:

- DA este asociata cu alergii si intoleranta la alimente

- se pare ca un procent mare de vitamina C in organismul mamei care alapteaza inseamna o reducere a riscului pt copil

- pielea sensibila a bebelusului poate fi iritata chiar si de catre particule de detergent ramase in hainute si lenjerie dupa spalare; aceste particule degradeaza straturile superficiale ale epidermei;

- frigul, caldura sau chiar o emotie puternica precum furia sunt de ajuns pt ca pielea bebelusului sa reactioneze; functia de bariera este slabita si pragul de toleranta este scazut, astfel incat cea mai mica agresiune determina o reactie cutanata;

- pt a reface functia de bariera protectoare a pielii, pentru a-i imbunatatii toleranta si a ajuta la prevenirea riscurilor de supra-infectare este important sa actionezi zilnic si sa folosesti game de ingrijire special creeate pt piele sensibila / sa creezi un mediu potrivit pt bebe protejandu-l de vant, frig si variatii bruste de temperatura; sa-l imbaiezi cu apa calduta;

In catalogul asta sunt reclame la produse pt pielea sensibila a bebelusilor astfel:

- gama A-Derma - se bazeaza pe extractul total de ovaz Rhealba;

- gama Avene - se bazeaza pr apa termala sintr-o anumita zona di Franta

- gama Mustela Bebe - gama completa de dermato-cosmetice special formulate pt ingrijirea de zi cu zi a pielii sensibile a nou-nascutilor si bebelusilor.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Andra de unde ati luat floricica, de la care Mothercare? Si imi poti spune si cat ai dat pe ea, daca poti bineinteles. Fac niste calcule daca as iesi mai bine sa comand la cineva din afara si apoi sa mi-o trimita aici. Merci anticipat!

Mergi la inceput

Offf, ce rau imi pare cand citescdespre problema cu bebeii. Tin pumnii tuturor fetelelor care au probleme cu DA si ma rog sa fiti bine intr-un timp cat mai scurt.

Mergi la inceput

bey .. moare pisica aici de curiozitate .. ce floricica??

fug ca s-a sculat anna .. canta in patut!

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput