Dovlecei sarbatoresc,6luni implinesc(sept-oct)*76*
Raspunsuri - Pagina 12
Dana15 spune:
imi dati va rog frumos o reteta de facut branzica pt bebe? Iuliapapusa are nevoie..
am vb ieri cu ea si i-am spus reteta aceea data de Ellenuta...cu 500 ml lapte incalzit, 3 linguri de iaurt si cateva pic de zeama de lamaie..astazi, mi-a spus ca nu i-a iesit![]()
stiu ca mai este o varianat cu calciu lactic..dar am nevoie de detalii;
sar'mana!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
danangie spune:
LA MULTI ANI X_GGG!!!!Sanatate , fericire, bunastare si soare mult in viata ta! 
IULIKA la cat mai multe lunite ptr BRUCU! Sa fiti fericiti si sa sarbatoriti inca un infinit de luni atat de fericite!
La cat mai multe lunite si ptr BOGDAN de LUHTIEN, CARINA de HAPPY_UKA, CAROL de IOANNA81, VLADIMIR de TULIBU, DINU de ANOMIS28, RUBY (foarte special numele) de CRYSTINA, MIHAI de LAURA78NICO!!
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)
techila spune:
ola gagice
SI LA MUUUULTE JUMATAI DE ANI BRUCEULOUL!!!!
sa traiesti se te bucuri de mami si tati. si sa dea de baut si cand implinesti un an, si la 2...
LA MUUULTI ANI ICS_XXXX!!!
am mai incercat sa va scriu si dimineata dar nu imi posta, dadea eroare, nu stiu ce are
vroiam sa o pup pe lali, care chiar merita batuta...cum naiba 4 (patru) vergeturi pe tot corpul si 55 de kile?????of, si cica viata e amara

si vroiam sa o salut pe ttik
...ne bucuram ca ai revenit, ca credeam ca te-ai suparat ca ti-am luat cu forta tuica si vinul
am fost la cumparaciuni, iar am tocat o caruta de bani pe nimic. sunt bucuroasa ca au mancat si puii mei azi legumele preparate cu greu de mama lor, io. maine le bag si niste cartof.
ne-am cumparat si noi girafe sophie, dar nu au fost maniaci dupa ele.
asa....si mai incolo nitele mergem la nasi ca se lasa cu sec....vin sec
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia 
Iulika29 spune:
Fetelor asa sårbåtorim noi azi juma' de an
..a fost prima data cand l-am pus in scaun..a fost distractie maaaare ca a putut face ce a vrut el..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
techila spune:
stiu eu reteta de branzica aia cu calciu lactic, mie asa mi-a zis doctorita sa le fac: 1 litru lapte cu 1.5%grasime se da in clocot. cand clocoteaza
i se aplica 8 tablete calciulactic pisate (sau cealalta varianta cu suc de la 2 lamai) si dupa ce clcoteaza iar o sa precipite, se strecoara. si se tine la frigider in caserola cu termen de valabilitate 24 de uore.
bafta si pupici papuseiiulia
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia 
Iulika29 spune:
Techila, multumim!

Må bucur ca au mancat bebelacii legumele.Så ne spui cum e cu cartoful maine..Eu azi i-am introdus rosie in supå..sper så fie bine ca de plåcut i-a plåcut muult si chiar am gustat si avea gust ff bun..
Bruce, minunea noastrå
Iulika29 spune:
danangie multumim
..cum va mai prezentati voi, frumosilor??
Bruce, minunea noastrå
Dana15 spune:
Techila buna treaba cu secul
sar'mana pentru reteta..da-mi voie sa repet, sa fiu sigura ca am inteles bine
:
-1 litru lapte din comet, 1,5 % gras![]()
-8 tb de calciu lactic pisate (bre!! pai cu lamaile eu am dat-o in bara rau..ca d'aia nu i s-a facut fetii branzica ..eu i-am zis sa puna cateva picatuiri la juma de litru..trebuia o lamaie intreaga
)
asa..da laptele in clocot si atunci pune praful..il mai lasa sa clocoteasca o data?!
il ia de pe foc si asteapta sa precipite..de aici e simplu..am priceput ceva?
Thank God I'm a woman!
Dana15 spune:
Iulika ce fain ii Brucu!

imi place bavetica!
pe jos cum era?!![]()
sa va traiasca!!!
cu ocazia aceasta ii pup cu drag si pe ceilalti sarbatoriti: Carina, Ruby, Carol si Dinu
.
Thank God I'm a woman!
danangie spune:
Pfuii IULIKA ce frumos e BRUCU!!! Super fericita fatzuca!!

Ieri l-am pierdut pe Alessio.
Sunt tare mahnita. Nu am zis la nimeni. Voi sunteti singurele care stiti...nici Alin nu stie.....Eram la magazin. Toti 4. Alin s-a dus la raionul ptr barbati impreuna cu Mattia in carut. eu am ramas cu Alessio la raionul de femei. Cum lui Alessio ii place mult sa se joace printre haine, lenjeriile intime
....incepe sa le numere: una (uno-1), du (due-2), te (tre-3), patu(quattro-4) si aici se opreste si eu zic cinque-5...el nu repete ci trece imediat la sei( 6), eu zic sette-7, el repeta, eu zic otto-8, el repete, eu zic nove-9, el repeta, eu zic dieci-10, el nu mai repeta si pe urma el incepe din nou de la unu. Si el statea langa mine si ne jucam asa numarand....si eu uitandu-ma printre haine.....doar ca atunci cand trebuia sa reia numaratoare nu am mai auzit nimic.cand m-am uitat in jos...alessio nu mai era langa mine.am zis ca mor acolo.am inceput sa caut printe raioane strigand Alessio,Alessio...dar nimic....a durat cam 30 secunde pana l-am gasit....se tinea dupa doi copii de musulmani...cu boii aia il vedeau ca se tine dupa ei si nu ziceau nimic!!
....Ma rog...l-am certat ca a plecat de langa mine , ca nu trebuie sa se indeparteze ca vine nenea si-l ia...iar el s-a limitat sa-mi spuna.....CACA!
facuse caca.....dar eu nu puteam sta in picioare de tare ce tremuram si Alin cand m-a vazut a zis ca eram alba ca varul si m-a intrebat ce am si i-am zis ca ma doare stomacul tare
...ca sigur imi facea capul calendar si in acel moment nu aveam chef de cearta...
dar acum am invatat lectia....nu mai plec cu ei la cumparaturi de haine....
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)

ALESSIO si dovlecelul
MATTIA