Dezbatere (re)organizare bazaruri.
Raspunsuri - Pagina 7
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui Am verificat si situatia este astfel: -la banii depusi la ghiseu (la BT)nu a fost luat comision -la banii depusi prin alta banca,si on-line indiferent ca e scris ori ba "ajutor umanitar" este luat comision |
Incurcate sunt itele bancilor, dar daca ne interesam de toate detaliile se pare ca putem trage si concluzii favorabile .
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
mihaela77O spune:
dupa o discutie la telefon cu kid,m-am hotarat sa merg si eu la banca,sa mai intreb si eu,ba chiar am cerut si un extras de con t de cand aveam bazarul(p care am platit 20 lei..3 harti printate,20 lei...) si am primit acelasi raspuns pe care la primit alex_andra,de la sotul ei!
am venit acasa,mai aveam vreo 2 extrase de anul trecut din mai,le-am luat si pe alea la purificat....si am constatat ca am facut-o lata....intr-adevar,se opreau comisioane,insa doar la tranzactii on-line(cred ca la asta le zice OP).....so,in alta ordine de idei,va rog sa-mi accepati scuzele de rigoare!
cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata pentru FLORIN!!
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui mihaela77O dupa o discutie la telefon cu kid,m-am hotarat sa merg si eu la banca,sa mai intreb si eu,ba chiar am cerut si un extras de con t de cand aveam bazarul(p care am platit 20 lei..3 harti printate,20 lei...) si am primit acelasi raspuns pe care la primit alex_andra,de la sotul ei! am venit acasa,mai aveam vreo 2 extrase de anul trecut din mai,le-am luat si pe alea la purificat....si am constatat ca am facut-o lata....intr-adevar,se opreau comisioane,insa doar la tranzactii on-line(cred ca la asta le zice OP).....so,in alta ordine de idei,va rog sa-mi accepati scuzele de rigoare! cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M Viata pentru FLORIN!! |
Asta v-am spus si eu...
Tranzactiile intrabancare sau interbancare (transferuri) sunt taxate.
Mai exact, la BRD, eu stiu asa:
- 4 RON pentru orice suma sub 500 RON
- 6 RON pentru orice suma peste 500 RON
Cei 6 RON sunt valabili si pentru Transilvania, transfer interbancar.
Un puc mititel / Face numai ce vrea el!
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Lucrusoare de daruit
Particip la bazaruri
kid spune:
Ma bucur ca s-a lamurit treaba cu comisioanele.
Pana la urma ramane aceasta regula, modificata?:
"Deoarece bancile percep comision la platile efectuate prin internet banking sau transfer din alte conturi, indiferent de suma depusa, cumparatorul care plateste in acest mod este rugat sa depuna 3 lei in plus fata de suma platita pentru produsele cumparate."
Cine a depus in cont la BCR pentru Alina Donescu, a platit 4 lei comision de depunere?
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
irlandeza spune:
citat din mesajul lui kid Nu cred ca trebuie obligat vanzatorul sa plateasca aceste taxe. |
Normal ca nu. Pe e-bay, de exemplu, cumparatorul plateste taxele postale. Daca vanzatorul si cumparatorul se inteleg altfel, atunci e treaba lor.
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa-l ajutam pe Alex-te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa salvam un inger - ALINA DONESCU
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN
Alexia - la petrecerea unei fetite
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
alexandrina spune:
citat din mesajul lui kid Ma bucur ca s-a lamurit treaba cu comisioanele. Pana la urma ramane aceasta regula, modificata?: "Deoarece bancile percep comision la platile efectuate prin internet banking sau transfer din alte conturi, indiferent de suma depusa, cumparatorul care plateste in acest mod este rugat sa depuna 3 lei in plus fata de suma platita pentru produsele cumparate." |
Sumele sunt diferite in functie de banca si suma, dar 3 lei e undeva o medie.
Eu zic ca e in regula.
Trebuie postata si in subiect, cu bold.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
kid spune:
alexandrina Atunci scriu asa:
"Deoarece platile efectuate prin internet banking sau transfer din alte conturi sunt comisionate de catre banci, indiferent de suma depusa, cumparatorul care face plata in acest mod este rugat sa suporte comisionul de transfer."
Si mai am o intrebare:
in ce conditii/ dupa ce criterii adaugam cazuri noi la bazar?
Am vazut ca s-a deschis un subiect nou, pentru Florin si initial vroiam sa intreb daca putem sa trecem si cazul lui la bazar.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
ninny spune:
salut,
scuze de ca ma bag si eu si poate va derutez iarasi, din cate stiu eu la transferurile interbancare online se percepe comision, dar se ia din contul celui care plateste nu din banii care se transfera.
Daca mi s-ar oferi o mie de minuni pe care sa le
traiesc intr-o mie de vieti alegerea mea ar fi o
singura viata doar alaturi de TINE.singura mea minune.
nunta noastra 19.aug.2006
alexandrina spune:
citat din mesajul lui kid "Deoarece platile efectuate prin internet banking sau transfer din alte conturi sunt comisionate de catre banci, indiferent de suma depusa, cumparatorul care face plata in acest mod este rugat sa suporte comisionul de transfer." |
... comisionul de transfer care este cat?
Ori precizam de la inceput cat e acest comision, ca sa nu intrebe fiecar in particular, dar astfel cred ca vor fi defavorizate cazurile care au cont la banci cu comisioane mai mari...
Ori ramane media de 3 lei.
La intrebarea a doua nu stiu sa raspund prea bine. Pana acum cum ati hotarat? Cateva adeziuni si hotararea era luata, nu?
alexandrina spune:
citat din mesajul lui ninny din cate stiu eu la transferurile interbancare online se percepe comision, dar se ia din contul celui care plateste nu din banii care se transfera. |
Poate se ia si din contul celui care plateste, desi nu-s prea sigura, insa ieri ce mi-a prezentat Dodo era in contul ei. Comisioane pe sumele primite.