Dezbatere (re)organizare bazaruri.
Raspunsuri - Pagina 5
kid spune:
2.4 lei este tariful perceput pentru un colet care nu are mai mult de 1 kg; daca se trimite cu plata taxelor ramburs, este de 6 lei.
Mie mi se pare corect ca persoana care ofera produse pentru bazar sa decida singura daca vrea sa plateasca taxele postale sau nu, nu sa fie obligata din start. Este suficient ca doneaza produse pentru bazar, nu mi se pare normal sa si plateasca pentru asta. Iar produsele din bazar sunt la preturi destul de mici, cred ca cine cumpara ar putea depune 3-5 lei peste suma pe care o plateste pentru produse.
Din cate am citit pe situl brd, se ia comision la depunere de 2 lei, iar comisionul de retragere este de 0.5%, minim 2.5 lei. Si nici nu renteaza sa transferi din contul curent in contul de card pentru retragere, deoarece si aceasta operatiune este comisionata.
Nu stiu daca este nevoie de user comun pentru deschiderea bazarului, deoarece nu se vor mai face modificari in primul post cum a fost pana acum; totul se va modifica in contul de pe picassa.
Cine se inscrie sa se ocupe de bazar? Sa faca modificari in albumul de poze si sa anunte castigatorii?
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
kid spune:
Am deschis subiectul de bazar, trebuie sa fie moderat mai intai. Copiez postul si aici, sa-mi spuneti daca trebuie sa mai modific ceva la regulament. De asemenea, va rog sa-mi trimiteti adresele de mail, persoanele care se vor ocupa de bazar.
Alex
Titular: Vovcu Ana Irina
Cont in lei: RO81BRDE360SV46982983600
Cont in euro: RO83BRDE360SV89379703600, cod SWIFT: BRDEROBU
Deschis la BRD
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com - cu specificatia Pentru Alexandru!!
Alina Donescu
Titular cont in lei: Adrian Donescu
Banca Raiffeisen Bank SA : RO55 RZBR 0000 0600 1195 6981
Galati
Titular cont in euro: Ana Donescu
BANCA COMERCIALA ROMĀNA : RO59 RNCB 0141 0324 3300 0005
BIC : RNCBROBU
SWIFT : RNCBROBU
Galati
Bogdan
Nr. tel:0761694051
Guzu Gabriela
Cont in lei :RO90BTRL01401201J86637XX
Cont euro :RO65BTRL01404201J86637XX
Cont SWIFT:BTRLRO22CTA
Banca Transilvania Sucursala Far Constanta
Emma
Titularul contului: Baba-Paun Mariana
Cont in LEI: RO20 RZBR 0000 0600 0177 2029
Cont in EURO: RO98 RZBR 0000 0600 0777 3179
Cont in USD: RO87 RZBR 0000 0600 0777 3183
RAIFFEISEN BANK S.A, Sucursala IALOMITA. Slobozia, b-dul Chimiei, nr 13.
Cont Paypal si Moneybookers - uta_ciun:
Paypal - uta_ciun@yahoo.com
Moneybookers - uta_ciun@yahoo.com
Robi
Titular cont: Oprea Catalina Andreea
IN EURO: RO 23 RNCB 0197 0684 8853 0002
IN LEI: RO 50 RNCB 0197 0684 8853 0001
COD SWIFT: RNCB RO BU
BCR sucursala Bicaz jud. Neamt
CONT BRD:
BRD - Bicaz jud. Neamt
Titular cont: Oprea Catalina Andreea
COD IBAN: RO 46 BRDE 280 SV 09571252800
Reguli de functionare a bazarului:
Produsele din bazar sunt postate aici:
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral .
Licitarea presupune postarea unui comentariu cu pret si ofertant.
Pentru fiecare produs se liciteaza 2 zile. Daca liciteaza 2 sau mai multe persoane pentru un produs, licitatia se prelungeste automat cu inca o zi de la ultima licitare.
Cand un produs este licitat, acesta se muta in albumul "Licitatii" si se noteaza persoana/persoanele care au licitat, suma si data la care se incheie licitatia. La terminarea licitatiei, produsul castigat
se muta in albumul cazului pentru care a fost licitat.
Cumparatorul ia legatura cu vanzatorul pentru a stabili cum intra in posesia produsului castigat. De asemenea, inainte de a fi efectuata plata, se stabileste de comun acord cine plateste taxele postale:
- coletul se trimite cu plata ramburs, iar taxele sunt suportate de catre cumparator;
- vanzatorul achita taxele postale, iar cumparatorul depune contravaloarea lor in contul vanzatorului;
- vanzatorul achita taxele postale, iar cumparatorul depune contravaloarea lor in contul cazului umanitar pentru care a depus si banii pentru produsele castigate;
Deoarece bancile percep comision la depunerea de numerar, indiferent de suma depusa, cumparatorul este rugat sa depuna 3 lei in plus fata de suma platita pentru produsele cumparate.
Cumparatorul depune banii in contul cazului pentru care a fost donat produsul castigat; daca produsul a fost donat pentru mai multe cazuri, alege unul din acele cazuri.
Dovada platii se face prin trimiterea unui mail la una din adresele persoanelor care se ocupa de administrarea bazarului, care va confirma plata, scriind in descrierea produsului castigat - "platit".
Cine doreste sa ofere produse pentru licitatie este rugat sa trimita poze pe mail persoanelor care se ocupa de bazar, la una din adresele de mail ale responsabililor de bazar.
Mod util de trimitere:
Un fisier txt (sau in subiectul mailului) descrierile produselor
Descrierea produsului, starea lui(nou, folosit, stare buna/f buna), marime/pentru ce varsta este, pretul de pronire al licitatiei, pentru ce caz/cazuri doneaza acel produs, nickul de pe forum si nickul persoanei la care se afla produsul(daca produsul se afla la o alta persoana)
1. Pantaloni, stare f buna, 2-3 ani, 10 lei, nick DC- pentru Alex(se afla la nick DC, daca este cazul)
2. Carte, noua, 25 lei - pentru Bogdan
...
+ 1.jpg, 2.jpg, etc.
De asemenea, persoanele care doneaza produse sunt rugate sa lase un numar de telefon unde sa poata fi contactate, pentru cazul in care din diverse motive nu raspund pe forum. Multumim.
Responsabili:
alexandrina - alexandrinabiris@yahoo.com
Dodo-pui -
Laura25 -
mihaela770 -
kid - ludix_kid@yahoo.com
Eseea spune:
ma bucur ca ideea mea a prins, felicitari fetelor!
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
Eseea spune:
Fetelor, cum facem sa promovam bazarul mai "agresiv" ( colorat, fierbinte sau cumva) la odisee, primele 365 de zile...si clubul scutecelor? si la parintii intreaba...
poate intra si Laura sa ne zica....
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
kid spune:
Eseea Am deschis un subiect la Anunturi tehnice& sugestii, sper sa gasim o solutie mai buna.
alex_andra spune:
VA rog, am nevoie urgent de documentele medicale ale lui alex!!
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
marius spune:
Am observat ca reorganizarea bazarului la Umanitare a prins contur si functioneaza. In consecinta acest subiect coboara ca si importanta dar nu va fi inchis pentru a lasa loc altor idei si/sau sugestii constructive.
Va multumesc tuturor pentru implicare.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
Eseea spune:
Marius
Kid, pune te rog linkul si la Odiseea sarcinii.
Noi, 2 minuni:
kid spune:
Eseea Am pus topic si la odisee, insa nu e sticky (inca).
marius Multumim!