Dezbatere (re)organizare bazaruri.

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Eseea......
si mie mi se par actualele bazaruri f complicate iar vizitatorului ii trebuie multa rabdare sa le viziteze.

Cat despre albumul comun (asa cum arata ieri)-nota 20 alexandrina
Dati-mi si mie datele de contact sa ajut....

Mediatizarea cazurilor eu o vad asa...link-ul spre album-comun la fiecare bazar actual...cine doreste sa liciteze pentru un produs scrie la bazarul cazului respectiv

Si cu ce spunea Laura25 sunt de acord.

Citat:

Ar trebui (daca se finalizeaza ideea) sa ramana la produsele donate pt un caz anume precizarea ca banii se pun in contul cazului respectiv. La fel, cred ca ar fi bun de stabilit ca toti care depun bani pentru licitatii castigate sa trimita mail cu poza la chitanta celor ce se vor ocupa de bazare si acestia sa dea ok mai departe. Pt ca nu se pot verifica de catre titularii de cont, tot timpul, extrasele de cont.

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

dragele mele...eu mi-am spus punctul de vedere,insa orice ati hotari ma supun majoritatii...nu ma prea pricep eu la chestiile de care spuneti,referitor la album,dar daca avem ajutor,este ok!
si daca tot vb de reguli,as vrea sa propun si eu una...dupa cum stiti,am avut si eu bazar pt fiul meu Mihaita,si am constat,ca in momentul in care se depun de exemplu 10 ron(vb de BRD,acolo avem noi cont),banca ia comision de lei,deci practic in cont mai raman 7 lei din acei 10 lei,asadar,eu propun ca cel care plateste produsul castigat sa mai puna 2 sau 3 lei in plus,ca banii pt produs sa ramana strict in cont!
astept pareri despre propunerea mea!

cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata pentru FLORIN!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

eu sunt de acord.

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

pff...cred ca cei de la banci ar trebui anuntati pentru ce este deschis acel cont, ca sa nu mai ia comisioane....in fine...lucrez in sistemul bancar si stiu gandirea, dar n-ar strica totusi sa se puna o intrebare, sa se faca o derogare.

Oricum, eu sunt total de acord.Sincera sa fiu, mi-a scapat faza cu comisionul.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Am incercat sa incropesc primul post al topicului de bazar, va rog sa-mi spuneti ce modificari mai trebuiesc facute; trebuie sa aranjez un pic cazurile, dar acum sunt pe fuga.

Alex
Titular: Vovcu Ana Irina
Cont in lei: RO81BRDE360SV46982983600
Cont in euro: RO83BRDE360SV89379703600, cod SWIFT: BRDEROBU
Deschis la BRD
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com - cu specificatia Pentru Alexandru!!

Alina Donescu

CONT LEI :
Titular cont: Adrian Donescu
Banca Raiffeisen Bank SA : RO55 RZBR 0000 0600 1195 6981
Galati

CONT EURO :
Titular cont: Ana Donescu
BANCA COMERCIALA ROMĀNA : RO59 RNCB 0141 0324 3300 0005
BIC : RNCBROBU
SWIFT : RNCBROBU
Galati

Bogdan
Guzu Gabriela
Str:Panselutelor Nr:3
Bl:15 Sud, Sc:B, Etaj:5, Apt:M1
Navodari,jud.Constanta
Cod postal:905700
Nr. tel:0761694051

Guzu Gabriela
Cont in lei :RO90BTRL01401201J86637XX
Cont euro :RO65BTRL01404201J86637XX
Cont SWIFT:BTRLRO22CTA
la Banca Transilvania Sucursala Far Constanta

Emma
RAIFFEISEN BANK S.A, Sucursala IALOMITA. Slobozia, b-dul Chimiei, nr 13.
Titularul contului: Baba-Paun Mariana

Cont in LEI: RO20 RZBR 0000 0600 0177 2029
Cont in EURO: RO98 RZBR 0000 0600 0777 3179
Cont in USD: RO87 RZBR 0000 0600 0777 3183

Cont Paypal si Moneybookers - uta_ciun:
Paypal - uta_ciun@yahoo.com
Moneybookers - uta_ciun@yahoo.com

Robi
CONTUL NOSTRU ESTE:
IN EURO: RO 23 RNCB 0197 0684 8853 0002
IN LEI: RO 50 RNCB 0197 0684 8853 0001
COD SWIFT: RNCB RO BU
BCR sucursala Bicaz jud. Neamt
Titular cont: Oprea Catalina Andreea

CONT BRD:
BRD - Bicaz jud. Neamt
Titular cont: Oprea Catalina Andreea
COD IBAN: RO 46 BRDE 280 SV 09571252800

Reguli de functionare a bazarului:

Pentru fiecare produs se liciteaza 2 zile.Daca liciteaza 2 sau mai multe persoane pentru un produs, licitatia se prelungeste
automat cu inca o zi de la ultima licitare.

Costurile de trimitere ale produselor prin posta sunt suportate de catre cumparator. Daca persoana care a oferit produsul plateste taxele postale, cumparatorul trebuie sa depuna contravaloarea taxelor in contul donatorului sau in un contul in care a depus si banii pentru produsele castigate.

Licitarea presupune postarea unui comentariu cu pret si ofertant. Dovada platii se face prin trimiterea unui mail la una din adresele persoanele care se ocupa de administrarea bazarului, care va confirma plata, scriind in descrierea produsului castigat - "platit".

Produsele din bazar sunt postate aici:
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral.
Cand un produs este licitat, acesta se muta in albumul "Licitatii" si se noteaza persoana/persoanele care au licitat, suma si data la care se incheie licitatia. La terminarea licitatiei, produsul castigat
se muta in albumul cazului pentru care a fost licitat.

Cine doreste sa ofere produse pentru licitatie este rugat sa trimita pe mail persoanelor care se ocupa de bazar poze si descrierea produselor.
De asemenea, persoanele care doneaza produse sunt rugate sa lase un numar de telefon unde sa poata fi contactate, pentru cazul in care din diverse motive nu raspund pe forum. Multumim.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid

Reguli de functionare a bazarului:

Pentru fiecare produs se liciteaza 2 zile.Daca liciteaza 2 sau mai multe persoane pentru un produs, licitatia se prelungeste
automat cu inca o zi de la ultima licitare.

Costurile de trimitere ale produselor prin posta sunt suportate de catre cumparator. Daca persoana care a oferit produsul plateste taxele postale, cumparatorul trebuie sa depuna contravaloarea taxelor sau in contul donatorului sau in un contul in care a depus si banii pentru produsele castigate.

Kid, aici as scrie ceva de genul : cumparatorul si vanzatorul sa ia legatura inainte de plata produselor si sa stabileasca cine va plati taxele postale. Daca le plateste vanzatorul ( si asa va fi mai mereu) atunci cumparatorul sa depuna banii pt taxe ori in contul vanzatorului ( mai rar cred ca va fi asta) ori sa plateasca direct la banca produsele plus taxele, o sg plata. Spun asta pt ca te duci o data la banca platesti produsele, e greu sa te duci iar sa mai depui 3-4 lei pt taxe. Poate ar tb sa stabilim o suma fixa pe care sa o depuna cumparatorul pt taxe impreuna cu banii pt produse. Cat costa un colet fetelor care ati mai trimis ?

alt aspect, cum sa facem cu propunerea Mihaelei sa se mai depuna 2-3 lei pt comisioanele bancii? Sa specificam asta tot in regulament?

mi-e sa nu se adune cam multe taxe ( cred ca ar tb sa fie cam max 5 lei platile astea suplimentare) si sa nu cumva sa renunte cumparatorii. Ca daca dai pe un body 3 lei si platesti suplimentar 10 lei e cam mult.....
Licitarea presupune postarea unui comentariu cu pret si ofertant. Dovada platii se face prin trimiterea unui mail la una din adresele persoanele care se ocupa de administrarea bazarului, care va confirma plata, scriind in descrierea produsului castigat - "platit".

Produsele din bazar sunt postate aici:
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral.
Cand un produs este licitat, acesta se muta in albumul "Licitatii" si se noteaza persoana/persoanele care au licitat, suma si data la care se incheie licitatia. La terminarea licitatiei, produsul castigat
se muta in albumul cazului pentru care a fost licitat.

Cine doreste sa ofere produse pentru licitatie este rugat sa trimita pe mail persoanelor care se ocupa de bazar poze si descrierea produselor.
De asemenea, persoanele care doneaza produse sunt rugate sa lase un numar de telefon unde sa poata fi contactate, pentru cazul in care din diverse motive nu raspund pe forum. Multumim.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

eu vad asa lucrurile:persoana care trimite coletul,suporta taxele(care nu depasesc 2,50 ron,la un colet de pana intr-un kg si daca spui la felul coletului,diverse),iar persoana care primeste coletul si care face plata produsului,sa mai puna pe langa plata produsului inca 3 ron in cont!nu poate face tot cumparatorul!!!si comision si taxe de transport!

Blogul lui Mihaita
A&M

Viata pentru FLORIN!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

1. Azi am platit o licitatie la BRD si am intrebat cat din banii mei ii revin titularului contului si mi s-a raspuns ca se incaseaza comision:
- 0.20 lei daca retrage cu cardul
- 2,5 lei daca retrage de la ghiseu
Mi-a raspuns pentru suma mea, 25 RON, dar cred ca raspunsul era valabil cel putin pana in 100 RON.

2. De obicei taxa de expediere o plateste vanzatorul.
Daca si cumparatorul o adauga la pret, e un gest frumos in plus.
As fi de parere ca sa se specifice asta, dar nu ca si obligatie.
Eu de exemplu cand am avut de trimis, am propus cumparatoarei sa plateasca si acea taxa in cont.

3. kid, te rog da-i drumul la subiect.
Cand e gata, te rog anunta pe toata lumea sa liciteze doar la noul subiect.
De asemenea, incepand de azi putem incepe se trecem produsele licitate in noul album Licitatii, pentru a se obisnui si responsabilii cu procedura.
Daca fotografiile pentru licitatiile noi nu sunt la locul lor in noul album, o sa le trec eu imediat ce vor fi gata.
Pana se vor termina licitatiile care incep joi o sa reusesc sa fac si modificarile generate de activitatea din ultimele 2 zile.
Licitatiile active le subiecte, se vor incheia si inregistra acolo, apoi nu le mai tinem evidenta.

Poti sa treci adresa mea in subiect pentru cei care vor sa trimita fotografii (cu descrieri, preturi si cazuri alese) pentru adaugare in bazar.
alexandrinabiris@yahoo.com

Un mod util de trimitere:
Un fisier txt (sau in subiectul mailului) descrierile produselor
1. Pantalon, 10 lei - pentru Alina
2. Carte, 25 lei - pentru Bogdan
...
+ 1.jpg, 2.jpg, etc.
+ userul DC care doneaza (eventual + userul DC care depoziteaza)

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

alexandrina,nu stiu ce ti-a zis doamna de la banca,dar nu m-as mira sa nu stie ca la fiecare depunere,banca isi ia comision...sila fiecare retragere la fel....deci,eu cand urmaream depuneriele de la bazarul lui Mihaita,imediat su depunere scria clar comision pt suma depusa 3 ron....ca doar nu scoteam banii dupa fiecare depunere....

intrebare:cine se va ocupa de bazar de acum incolo?s-a facut un user comun?

Blogul lui Mihaita
A&M

Viata pentru FLORIN!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Mihaela are dreptate se ia comision chiar daca scrii ca-i umanitar sau alimentare card...
S(eu am contul la B Transilvania)...ex:
a licitat si castigat cineva un prod de 5 lei a depus aceasta suma ...iar eu de fapt am primit aproape jumatate
Imi pare rau ca nu ma pot loga acum sa va dau exact comisioanele banci transilvania

Alexandrina nu mi-ai trimis nici o lista...??Mai am ceva de lucru la 9-12 luni...ieri mi-a fost mai mult piucat netul

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput