Dezbatere (re)organizare bazaruri.
Raspunsuri - Pagina 14
ana l spune:
eu ma uit direct la licitatii si la finalizate, ca imi e mai usor asa.
mamica lui Andrei
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana l eu ma uit direct la licitatii si la finalizate, ca imi e mai usor asa. mamica lui Andrei |
Si eu.
Urmeaza sa primesc unul-doua colete cu hainute de fetita cam de 8-9 ani, nu stiu exact, mi le trimite mama. Daca ceva din colet se incadreaza la preferintele mamagiuliei si crissandrada si arata bine, le pun la Bazar.
Fetita de la care provin e o dulcica, mare fan Hannah Montana. Suntem prietene.
Un puc mititel / Face numai ce vrea el!
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Lucrusoare de daruit
Particip la bazaruri
Laura25 spune:
Va supun atentiei urmatoarele lucruri:
1. Cine a deschis cazul lui Sorin nu a mai dat nici un semn, deci, conform regulamentului, cazul ar trebui scos de la bazar.
2. Scopul pt care a fost deschis cazul alinei a fost atins: factura operatiei din Germania a fost achitata.
Drept urmare, propunem ca incepand de luni sa nu mai poata fi donate produse noi la bazar dedicat pt Sorin sau Alina si cine vrea sa liciteze pentru produse 'la comun' pt toate cazurile, sa nu poata selecta decat din celelelte cazuri, mai putin astea doua. DAR produsele existente deja in bazar cu dedicatie pt Sorin si Alina, sa fie in continuare licitate pt ei, banii sa mearga in contul lor.
Asteptam sa se intoarca Alex cu bine din Israel si scoatem si cazul lui de la bazar. Deocamdata strangem bani pt el, pana se finalizeaza operatia.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
alexandrina spune:
citat din mesajul lui pisellino fetelor nu vreau sa zic nimic rau dar mie mi se pare mult mai greu de urmarit bazarul in sensul ca daca postez ceva si nu intru in urmatoarea zi tre sa ma uit peste vreo 3 pagini sa gasesc raspunsul e cam incurcat sau e IQ-ul meu super scazut poate fi si asta cauza pls nu va suparati probabil sunt singura de pe aici care e pe invers pup |
pisselino doar acum am vazut postul tau.
Bazarul unic nu-i un topic de conversatie ci de licitatii.
Ai ceva de licitat, licitezi, stii ca din start se liciteaza 2 zile, chiar daca n-ai timp sa vezi cine a licitat, inainte sa treaca cele 2 zile verifici starea, nu? Gasesti produsul in Licitatii si daca s-a supralicitat ai timpul necesar sa raspunzi (inca o zi).
E foarte bine ca ai scos la lumina topicul destinat lui robi, asta era si ideea.
Daca mai sunt neclaritati, intrebati ca ne straduim sa raspundem.
Solicit www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/voteaza-proiectul-lunii.html" target="_blank">voturi pentru un proiect inedit, se numeste www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/proiecte/cu-soarele-la-picnic_237.html" target="_blank">Cu Soarele la picnic si vrea sa promoveze dispozitive de gatit care functioneaza cu energie solara, dispozitive despre care sustine ca sunt si usor de construit. Daca aveti disponibilitatea, va rog dati mai departe. Pentru curiosi, pe www.termo.utcluj.ro/picnicsolar" target="_blank"> site-ul proiectului exista si filmulete cu astfel de dispozitive.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
carminabulina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaela77O
poate sunt un pic mai dura si am mai spus chestia asta,cred ca daca vrei sa ajuti,nu te lovesti de acei 3 lei....stiu,toti avem nevoie de bani,pt fiecare conteaza orice banut in plus,dar chiar asa sa ne luam la infinit de acesti de 3 lei mi se pare.....daca ai sa urmaresti subeictul de la inceput ai sa constati ca s-a tot dezbatut problema asta.... |
Din pacate situatia nu-i alba sau neagra. Daca sunt doar 3 lei sunt convinsa ca nimeni nu se zgarceste. Insa eu marti am platit in 5 conturi diferite online, pentru fiecare tranzactie mi s-a oprit 2,4 lei X 5 plus cei 3 ron pentru fiecare cont ori 5 si ne da urmatorul exercitiu: (2,4 X 5) + (3 X 5)= 27 Ron. Voila ca nu mai este doar banala suma de 3 lei care sa se impiedice pe cineva sa doneze.
szivarvany spune:
Ai scris corect, Carmina.
Asa e.
Si e cerc inchis, cam aceleasi persoane se invart la bazar din xxxxxxxxx utilizatori DC.
Dar si asta s-a mai dezbatut mult si cam tot astia am ramas.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
carminabulina spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei Ai scris corect, Carmina. Asa e. Si e cerc inchis, cam aceleasi persoane se invart la bazar din xxxxxxxxx utilizatori DC. Dar si asta s-a mai dezbatut mult si cam tot astia am ramas. |
Din pacate! (as mai adauga eu).
trebuie sa fim sinceri ca ajutorul nu e unilateral. Cu alte cuvinte acest bazar ma ajuta si pe mine sa cumpar lucruri frumoase, chiar de firma la preturi avantajoase.
Mamagiuliei regret de-adreptul ca gecuta aceea nu-i este buna Irinei mele. mai astept poate apar ceva lucrusoare de primavara de 2 ani (in special body-uri cu maneca lunga) si pt 4 ani, desi cred ca arata de 6 ani Mihnea (110 cm).
Si niste carti ...
Ideea e sa se mai puna produse la bazar. Tot timpul.
szivarvany spune:
Nici eu nu scap niciun produs daca ne vine
Si eu astept niste hainute de la o prietena, sa vedem ce iese.
Sper sa mai adere si alte mamici la subiect
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
ana l spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui carminabulina
Din pacate situatia nu-i alba sau neagra. Daca sunt doar 3 lei sunt convinsa ca nimeni nu se zgarceste. Insa eu marti am platit in 5 conturi diferite online, pentru fiecare tranzactie mi s-a oprit 2,4 lei X 5 plus cei 3 ron pentru fiecare cont ori 5 si ne da urmatorul exercitiu: (2,4 X 5) + (3 X 5)= 27 Ron. Viola ca nu mai este doar banala suma de 3 lei care sa se impiedice pe cineva sa doneze. Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3 |
Exact acelasi lucru mi l-au spus si mie alte mamici care cumpara de pe net. Prefera sa cumpere de la cineva care vinde tocmai pentru a plati intr-un singur cont si a evita comisioanele.
PS si eu verific de citeva ori pe zi bazarul.
mamica lui Andrei