Dezbatere (re)organizare bazaruri.
Raspunsuri - Pagina 15
Eseea spune:
Carminabulina, ai punctat bine acolo unde e vorba despre mai multe conturi, sumele aditionale sunt mari. Dar unde e vorba despre un sg cont, cred ca 3 lei nu sunt o avere. si, cum bine ai spus, pt cumparator de fapt nu e vorba chiar de o donatie, se alege cu niste lucruri, uneori f ieftine, uneori de firma f bune Laudabil gestul ca alege sa cumpere asa, evident, dar chiar cumpara ceva. Pt "vanzator" chiar e o donatie in adevaratul sens al cuvantului, nu primeste nimic in schimb. Eu am fost si cumparator, sunt si vanzator ( ca si multe alte fete) deci nu ridic in slavi pe nimeni, sunt de ambele parti.
Ana I, valabil ce am spus mai sus, daca intentia este de a ajuta pe acesti copii si de a te si alege cu ceva cumparaturi, cred eu ca e o cale buna de a impaca toate astea.
tiuturor, felicitari pt implicare si ma bucur ca in noua forma bazarul e mai eficient si mai strangator de bani.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
crissandrada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny Fetita de la care provin e o dulcica, mare fan Hannah Montana. Suntem prietene. Un puc mititel / Face numai ce vrea el! Daria Nandini http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png Lucrusoare de daruit Particip la bazaruri |
Si fata mea cea mare e fan Hannah Montana.Are parfum, caiete, geanta, stilou,agenda, bluze, colanti, toate cu ea . Iar mai nou si cea mica . Zilele astea tot am cautat treninguri cu Hannah Montana dar au niste preturi .
Bazar general DC
Criss de Alessia si Andrada
"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)
Flowers spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui crissandrada
Si fata mea cea mare e fan Hannah Montana.Are parfum, caiete, geanta, stilou,agenda, bluze, colanti, toate cu ea . Iar mai nou si cea mica . Zilele astea tot am cautat treninguri cu Hannah Montana dar au niste preturi . |
Vin si eu cu doua fane in club. Cea mica are doar o bluza ,si-i taaare mandra de ea,cea mare are mai multe.
Scuze de offtopic.
Mami de Brianna si Julia
mikaeela spune:
citat din mesajul lui mihaela77O
e foarte adevarat ca in urma reogarnizarii bazarului,eu una nu m-am mai ocupat asa de mult de bazar....nici nu prea am mai avut timp,iar cu noul album am zis sa nu-mi prind urechile,insa vreau sa-mi spun punctul de vedere in legatura cu propunerea noului caz,al Mikaelei
una din reguli era ca cel care propune un nou caz,Mikaela(a intrat sa spuna sa bagam si cazul ei la bazar),sa fie o persoana activa pe forum,ea are cont deschis de pe 12 martie....
iar in al doilea rand,mi se par prea multe cazuri urgenta,cum ar David,pt care trebuie stransa urgenat suma,pt acel aparat de care are nevoie,robi,care din cate stiu nu s-au strans toti banutii....haideti sa le luam pe rand,vor fi prea multe cazuri si nu vom putea face fata.....astept si parerile fetelor,mai ales,Alexandrina,Kid si Dodo-pui,ele au cel mai important cuvant de spus!
Sa nu dati cu pietre,mi-am spus doar parerea!
cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata pentru FLORIN!!
Mihaela,eu acum am vz mesajul tau.
Mi-e fetele de pe forum mi-a dat o sugestie ca sa vb cu fetele responsabile de bazar ,daca pot sa adauge si cazul Ionelei.
Eu pur si simplu nici nu am stiut atunci cum functioneaza bazarul .Credeam ca toate cazurile ,incusiv cele noi sunt adaugate acolo,de aceea i-am scris si Alexandrei despre cazul Ionelei .Imi pare rau daca am suparat pe cineva ,imi cer scuze
alex_andra spune:
MIkaela, nu te supara. Mihaela isi spunea doar parerea, nu a vrut sa supere pe nimeni.
Oricum, tu, in calitate de mamica, ai datoria morala sa faci orice poti pt printesa ta. Sa nu te simti prost,pt nimic, orice-ar fi
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
mikaeela spune:
Nu Andra ,nu m-am suparat pe nimeni ,ma gandeam ca poate eu le-0am suparat pe fete ca le-am cerut prea repede sa bage si cazul Ionelei la bazar.
Eu nu mai ma pot supara pe nimeni ,sunt eu prea suparata ca sa mai ma pot supara si pe altcineva.Este foarte greu cand iti vezi propriul tau copil ca zi de zi se chinuie cu boala si din nefericire Ionela se lupta cu 3 boli grave,dar eu am speranta in Dumnezeu si sper ca intr-o zi sa rasara si soarele pe strada noastra.
ana l spune:
Mikaela, fruntea sus, stergeti lacrimile si curaj. Ionela are nevoie de tine sa fii o luptatoare. Incet incet veti invinge!
mamica lui Andrei
mikaeela spune:
Multumesc frumos Ana pentru mesajul tau de incurajare.
Ma bucur foarte mult ca sunt persoane ,care sunt alaturi de noi si ne sustin.Pentru mine si o vorba buna conteaza foarte mult
BAZAR GENERAL PE DC
AJUTATI-O PE IONELA.
pisellino spune:
mikaeela eu sunt mama lui robi, copilul cu autism si epilepsie, stiu cat e de greu cu copilasi bolnavi, si noi numai prin clinici si spitale mergem. odata cu sprijinul financiar de la bazar am primit de la fete f f f mult sprijin moral care m-a ajutat mult tare, ianinte sa scriu pe forum eram pierduta in lumea mea, nu vorbeam cu nimeni dar aici am gasit curajul sa vorbesc multumesc fetelor si o sa vezi ca si la tine o sa fie la fel
revenind la parerea despre bazarul general, am prins experienta zilele astea si mi se pare usor, mi s-a trezit neuronu' doar ca eu il confundam cu subiectul vechi unde scriam vesti despre robi si vorbeam cu fetele, acu m-am prins ca e numai pt licitatii sper ca nu v-am suparat
as vrea ca linkul catre pagina lui robi sa fie altul pentru ca subiectul la care scriu despre robi este: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576
multumesc fetelor, oricum se vede clar o imbunatatire materiala, intra mai multa lume la bazarul general
multumim
ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mikaeela Mihaela,eu acum am vz mesajul tau. Mi-e fetele de pe forum mi-a dat o sugestie ca sa vb cu fetele responsabile de bazar ,daca pot sa adauge si cazul Ionelei. Eu pur si simplu nici nu am stiut atunci cum functioneaza bazarul .Credeam ca toate cazurile ,incusiv cele noi sunt adaugate acolo,de aceea i-am scris si Alexandrei despre cazul Ionelei .Imi pare rau daca am suparat pe cineva ,imi cer scuze Mihaela,nu m-ai suparat cu absolut nimic!stai linistita,crede-ma ca stiu mai bine decat oricine,ce inseamna sa ti se dea o mana de ajutor,atunci cand ai nevoie,cateodata fie el si numai ajutor moral!am si eu un baietel cu autism,si noi am beneficiat de ajutorul bazarului,pt strangerea banutilor pt terapie,te cred si te inteleg perfect! Exact cum zicea si alex_andra,mi-am exprimat doar parerea,pt ca sunt multe persoane care cum se inregistreaza pe forum,imediat la umanitare,fie pt banuti,fie pt hainute! tocmai de asta,ne-am unit puterile(desi in noul format,cele mai implicate sunt alexandrina,kid si dodo-pui),pt a putea ajuta pe cei care au cu adevarat nevoie! asa ca dupa ce v-am citit si eu povestea,am vazut si blog-ul,este ok si din punctul meu de vedere si mai presus de toate,ai primit acordul administratorilor.....asa sunt eu,mai impulsiva si spun ce am de spus..... oricum,eu personal iti doresc mult succes in strangerea banutilor si dupa cum stiu eu fetele de aici,incet-incet vei reusi,de asta sa fii sigura! |
cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata pentru FLORIN!!