Dezbatere (re)organizare bazaruri.

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Si eu mai lipesc licitatiile intre ele. Am una castigata acum si mai astept doua zile sa mi se termine cele trei pe care le-am inceput azi si ma duc sa platesc. In legatura cu cazurile noi ar trebui sa ne bazam pe buna credinta a celor care popularizeaza cazul in prima faza, administratorii/moderatorii sa ne confirme ca exista acte, ca totul e in regula si bineinteles, beneficiarul sa ne tina la curent cu ce se mai intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

eu ma tot gandesc si gandesc si gandesc........cum sa facem sa atragem noi persoane, mai ales gravidute?????? ca degeaba tot punem noi produse daca sunt cativa cumparatori constanti doar..cate haine o sa mai cumpere si fetele astea? ? (

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Eseea au aparut licitatoare noi, nu multe dar mie mi se pare un ritm incurajator.
Sincer, am o idee sa mearga mai bine, insa costa timp. Foarte mult timp, pe care eu nu-l am acum.

Solicit www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/voteaza-proiectul-lunii.html" target="_blank">voturi pentru un proiect inedit, se numeste www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/proiecte/cu-soarele-la-picnic_237.html" target="_blank">Cu Soarele la picnic si vrea sa promoveze dispozitive de gatit care functioneaza cu energie solara, dispozitive despre care sustine ca sunt si usor de construit. Daca aveti disponibilitatea, va rog dati mai departe. Pentru curiosi, pe www.termo.utcluj.ro/picnicsolar" target="_blank"> site-ul proiectului exista si filmulete cu astfel de dispozitive.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Alexandrina Pai spune ce idei ai, poate se gaseste cineva care are timp sa le puna in practica.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid

Alexandrina Pai spune ce idei ai, poate se gaseste cineva care are timp sa le puna in practica.

Un site. Ar rezolva multe probleme. Cred ca as putea enumera macar 20 de avantaje pe care le-ar aduce.
Edit: ... si a muta cele aproape 1000 de produse existente, ar fi un mic mizilic din toata ideea.

Solicit www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/voteaza-proiectul-lunii.html" target="_blank">voturi pentru un proiect inedit, se numeste www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/proiecte/cu-soarele-la-picnic_237.html" target="_blank">Cu Soarele la picnic si vrea sa promoveze dispozitive de gatit care functioneaza cu energie solara, dispozitive despre care sustine ca sunt si usor de construit. Daca aveti disponibilitatea, va rog dati mai departe. Pentru curiosi, pe www.termo.utcluj.ro/picnicsolar" target="_blank"> site-ul proiectului exista si filmulete cu astfel de dispozitive.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor, oare nu s-ar putea face un sondaj de genul:

"Ce produse credeti ca ar trebui sa existe in Bazar, ca sa fiti tentate sa cumparati?"

Asa am putea vedea spre ce categorie de produse se indreapta interesul major al celor care liciteaza.

Am vazut ca s-a spus ca nu sunt hainute de baietel de 3 ani, hainute de fetita de 5 sau 6 ani...

Eu o sa incerc, pe cat posibil, sa gasesc produse care sa se potriveasca cu aceste nevoi.

Am "pe drum" un colet de la mama mea, destinat in exclusivitate Bazarului. Sa vad ce contine, ca am luat-o cam "pe sus".

Un puc mititel / Face numai ce vrea el!

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Lucrusoare de daruit

Particip la bazaruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Selene, eu cred ca fiecare se orienteaza spre produse legate de sexul copilului si virsta acestuia. eu ma uit dupa haine de baiat de 6-7 ani si nu prea gasesc.

mamica lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana l

Selene, eu cred ca fiecare se orienteaza spre produse legate de sexul copilului si virsta acestuia. eu ma uit dupa haine de baiat de 6-7 ani si nu prea gasesc.

mamica lui Andrei

Tocmai asta ziceam. Sa vedem daca o categorie este mai putin acoperita decat alta si cum se poate face pentru a o acoperi.

Un puc mititel / Face numai ce vrea el!

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Lucrusoare de daruit

Particip la bazaruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Eu ma uit dupa rochite de 1-2 ani

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Si eu tot dupa rochite/fustite/sarafane dar de 2-3 ani si 7-8 ani.

Bazar general DC

Criss de Alessia si Andrada
"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)

Mergi la inceput