Bazar pentru Robi (5)
Raspunsuri - Pagina 3
bulinuta27 spune:
gata am rezolvat-o
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
cosminiq spune:
Mersi Laura!Nu mai stii nimica de Cata?Sper sa fie ok si Robi sa vina acasa cat mai bine
Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
simonapro spune:
Buna! Fetelor, la mine o sa mai dureze vreo 2 zile pana fac plata ca mai am o licitatie de castigat si sa le fac pe toate o data.
O seara frumoasa!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
olishka spune:
Buna seara,
Am facut si eu plata. Am tot cautat linkul cu produsul pe care l-am licitat, dar nu am gasit nimic. Eu asa tin minte insa, ca a fost 10 RON. Pe cine trebuie sa contactez pt produs?
Olga, mamica lui David iepurasul
Laura25 spune:
Catalina mi-a trimis ieri urmatorul SMS:" Saptamana asta imi activeaza internetul. Robi e bine, inca nu se vad progresele. Ieri a facut o criza in timpul terapiei. azi e mai bine, i-a mai trecut raceala. Va pup!"
Bazar pentru Robi
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Buna seara, Am facut si eu plata. Am tot cautat linkul cu produsul pe care l-am licitat, dar nu am gasit nimic. Eu asa tin minte insa, ca a fost 10 RON. Pe cine trebuie sa contactez pt produs? Olga, mamica lui David iepurasul |
Ai castigat acest plover http://news.webshots.com/photo/2199776950083273077cMiJcH pus de tania2. Deci ei ar trebui sa ii trimiti PM cu adresa si dovada platii. Multumim mult!
Bazar pentru Robi
alexandrina spune:
In acest bazar produsele 369 si 368 pe langa ca au acelasi text, duc si spre aceeasi fotografie, erau cumva 2?
Produsul de la 371 are un link invalid.
Ce facem cu ele? Le gasiti sau le stergem din flux?
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
Laura25 spune:
Am sters 368 ca era dublura cu 369. 371 nu se mai gaseste in albumul leditiei. Probabil nu mai e disponibil.
Bazar pentru Robi
Tanti Zavaidoc spune:
Revin si eu cu un apel catre LoraG si Simonapro, sa imi dea PM cu datele lor de contact, sa le am, pentru ca vreau sa fac pachetele. Voi urmari forumul in continuare, deci astept sa spuneti cand sa le trimit. Multumesc!
Adee spune:
Licitez pt:
189. pantofiori piele mar. 19 - Selene_Bunny - 15 lei
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 - am prins viteza
10 LUNI