Bazar pentru Robi (5)
Raspunsuri - Pagina 2
simonapro spune:
Buna!
Pentru Tanti Zavaidoc, nu merg mesajele private probabil nu sunt activate, cum se mai poate proceda?
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
Laura25 spune:
simonapro, cosminiq felicitari pentru licitatiile castigate!
Cu Tanti Zavaidoc eu am avut un schimb de PM-uri dar acum vad ca are dezactivata optiunea de a primi PM-uri. simonapro, intra la profilul ei si vezi ca ai undeva optiunea de "trimite mail" incearca sa intri asa in legatura cu ea.
Bazar pentru Robi
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
simonapro spune:
Am intrat in profil dar parca nu am gasit optiunea de a trimite mail, dar poate se rezolva pana fac plata, poate o sa ne mai citeasca totusi pe forum.
Noapte buna!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonapro Am intrat in profil dar parca nu am gasit optiunea de a trimite mail, dar poate se rezolva pana fac plata, poate o sa ne mai citeasca totusi pe forum. Noapte buna! Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003) |
I-am trimis eu un mail, sper sa il vada.
Somn usor!
Bazar pentru Robi
Tanti Zavaidoc spune:
Buna... noaptea! Nu stiu cum si de ce e dezactivata optiunea PM, pentru ca eu primesc in continuare PM:) Deci nu, trebuie sa fie ceva in neregula cu forumul. Va rog, cele care nu reusiti cu PM, trimiteti mail, ca sigur raspund. E drept, la ore mai ciudate, ca aceasta, dupa cum v-am avertizat Prin urmare, astept mailuri si PM-uri... Dovada platii va rog sa o trimiteti la mine sau la Laura25. Cred ca e Ok scan sau printscreen, nu? Laura, ce zici?
Laura25 spune:
Tanti Zavaidoc, acum se vede optiunea de trimis PM si la tine.
E ok si o poza facuta la chitanta si trimisa pe mail sau pusa intr-un album de poze si dat link la poza.
Bazar pentru Robi
bulinuta27 spune:
Am facut plata am scris si un PM lui Tanti Zavaidoc...si cand ma uit in outbox nu era ...nu stiu unde sa trimit copia dupa plata
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Tanti Zavaidoc spune:
Hello evribadi! Am rezolvat problema cu PM, deci privat-mesagiuiti-ma cand doriti. Bulinutza, am primit mesajul, ti-am raspus. Astept datele de contact si de la celelalte castigatoare, LoraG, Simona si... mai era cineva.
Rog fetele din Bucuresti sa imi spuna daca prefera sa le trimit produsele prin posta sau sa ne intalnim undeva, la un metrou sau prin centru, de pilda. Sa aveti o zi linistita!
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bulinuta27 Am facut plata am scris si un PM lui Tanti Zavaidoc...si cand ma uit in outbox nu era ...nu stiu unde sa trimit copia dupa plata bulinuta mamica de bulinel dragutel Poze noi www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica Poze |
Trimite la lauragosu@yahoo.com
Daca ai trimis PM, ajunge. Au mai fost semnalate PM-uri care nu se regaseau in outbox, dar au ajuns la destinatar. Astapta un semn cateva zile si daca nu raspunde Tanti Zavaidoc, ii mai scrii odata.
Bazar pentru Robi
Laura25 spune:
He, he ... Tanti Zavaidoc, gand la gand
Bazar pentru Robi