Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(208)
Raspunsuri - Pagina 7
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui slimatei neatza! ![]() andreea ![]() "omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe" Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video Nasterea unei stele...numita Stefania! papa buuun |
as vrea si eu putin pink...*********************************************************
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
20+ cu 
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Andreea pupici ...sa iesi din butoi... Si apropo pe cand nasti daca tot mergi la tanti asta homeopata sa ii zici sa iti dea ceva pt cicatrizare ..sa vezi ce bine si repede te refaci ..indiferent de tipul nasterii ...Eu am vazut diferenta de la nastere la alta ... chia si viata sexuala a mers ca pe roate. La 3 luni deja ma simteam ca dupa 8 la prima nastere... ![]() Chiar si de depresii iti poate da remedii Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici Pretendenti pt ![]() |
of Ank, cred ca o sa-i cer sa-mi dea toate homeopatele din cabinet ca sa imi revin...
20+ cu 
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
bb_yasmi spune:
helo 
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Vasari spune:
Buna !
Stef, am vazut pozele, f faine...
Softurela, va admir ca faceti asta. Am cochetat si noi ceva timp cu ideea, dar la atat am ramas.
Lavi, in ceea ce priveste gradinita am facut un mic efort sa fac niste print screenuri
.
http://picasaweb.google.com/mihaela.buciu/Gradinita#
Cam asa se desfasoara o dimineata la gradinita. Azi au avut o zi f plina, cred ca pregatesc ceva pt 8 martie... De obicei activitatile alterneaza cu dansul, exercitiile, jocul liber (dar mai mult intre ei decat cu jucarii. de ex intr-o zi am vazut cum facusera un trenulet din scaunele si mergeau unii dupa altii), iesitul afara. Destul de putin folosesc jucarii. Azi am observat ca povesteau pe rand dintr-o carte (treceau pe scaunelul din fata si le spuneau celorlalti). Mi s-a parut foarte interesant. Activitatile sunt foarte variate am observat, dar rar se centreaza pe jucarii. Am vazut ca uneori de joaca impreuna cu miss cu ceva mai mare. Eu nu vad f clar si nici nu am timp sa ma uit mereu, dar cred ca le explica, ii invata. Apoi ii lasa sa se joace singurei.
Multa sanatate copilasior raciti. Sper sa vina mai repede caldura si sa incheiem capitolul asta.
bb_yasmi spune:
andreea, i-am dat iasminei primul pliculet astazi la ora 13 si pana acum la ora 18.30 a facut de 2 ori kk 

alina, ce imi place sa ma uit la pozele de la gradi ale mariei....cred ca toata ziulica m-as uita daca ar fi iasmi,,,![]()
adela, cum se simte alessia??
happy mom &

ellis spune:
ANDREEA - mai, chiar azi citisem de dr homeopat care rezolva problemele astea cu giardia...poate gasesti si la voi unul bun;
daaa...vad ca ti-a zis ANK;
ALINA - e super ca aveti supraveghere video! cum sta Maria frumusel si "citeste"! cred ca si ai nostri fac asa, ca o vad pe A ca isi ia carte si tot povesteste pe repede-nainte![]()
BB --multumim de intrebare
, e mai bine, nu mai tuseste decat rar, adica azi-noapte nu a tusit deloc si am dormit(amandoio - cum zice ea)...insa acum au inceput parca mai multi muci.
va pup
azi am avut o zi grea, de alergari intre job-uri, am lucrat si acasa....
aine am o zi superba de sedinte![]()
sper sa intru macar sa cetesc!
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi andreea, i-am dat iasminei primul pliculet astazi la ora 13 si pana acum la ora 18.30 a facut de 2 ori kk ![]() ![]() alina, ce imi place sa ma uit la pozele de la gradi ale mariei....cred ca toata ziulica m-as uita daca ar fi iasmi,,, adela, cum se simte alessia?? happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ ![]() astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee ![]() ![]() ![]() ![]() |
mersi Lavi...o sa incercam si noi..maine avem programare la homeopata..sa vedem ce ne zice...

20+ cu 
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
pussi spune:
buna dimineata

ellis ma bucur ca sunteti mai bine! Bafta la sedinte!
eladeea am o prietena cu o fetita care are lambri, o s-o intreb ce anume ii da si iti spun... stiu sigur ca tot homeopate ii da!
bb plimul pliculet de de? am pierdut sirul! Noi acasa nu avem probleme cu kk, doar la bunici... si sa ma pregatesc si eu pe cand le duc acolo! Cred ca m-am hotarat cu gradi, cea de langa noi.. de stat, am referinte ff bune despre educatoarea care ia grupa mica! si e ff aproape!
vasari imi plac activitatile Mariei de la gradi!
Vasari spune:
Buna dimineata !
Uitati o stire asa de impresionanta si de frumoasa... http://news.yahoo.com/video/us-15749625/911-trainee-helps-save-son-s-life-18171379
E vorba de un operator 911 care si-a salvat copilul mic. Sotia lui a sunat la urgente si a raspuns chiar el.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
bb_yasmi spune:
hello
pussi acestea sunt pliculetele, ENTEROLACTIS DUO (vezi ca sunt si de alt fel) http://www.viatanaturala.ro/product_info.php?manufacturers_id=205&products_id=2074
happy mom &

17.10.2007 si