Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(208)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

andreea, capul sus!! stiu si eu cum e sa te bucuri de un kk... azi e adoua zi fara kk...:( de maine ii dau ceva pt asta, pt a regla tranzitul intestinal, daca vrei iti spun cum se numeste!

iasmi are rosu in gat.si bineinteles ca ne-a trecut pe antib...acum nu stiu daca o sa il dau mai ales ca nu a facut febra.

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

ma bucur ca v-au placut pozele si am reusit sa mai descret cateva frunti si multumim fetelor de comentarii...

Citat:
citat din mesajul lui popbianca

buna searaaa!

slimate...ce tambalau si voie buna p-acolo pe la voi!da' criza nu aveti?!sau nu va intereseaza?

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)AnaSofia si 25+

bianca.. uitasem sa pun si filmuletele...
a se vedea crizafilmat...
e criza doar in gargaunii unora...
lumea se distreaza la fel, oricum..si nu vad unul sa renunte la ceea ce-i place...

o seara placuta fetelor!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video

Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

andreea, aceste "prafuri" sunt http://www.viatanaturala.ro/product_info.php?products_id=2074 sper sa fie bune la banii astia..:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

andreea, capul sus!! stiu si eu cum e sa te bucuri de un kk... azi e adoua zi fara kk...:( de maine ii dau ceva pt asta, pt a regla tranzitul intestinal, daca vrei iti spun cum se numeste!

iasmi are rosu in gat.si bineinteles ca ne-a trecut pe antib...acum nu stiu daca o sa il dau mai ales ca nu a facut febra.

of, Lavi...mi-e greu sa revin la sentimente mai bune atata timp cat nu vad rezultate...azi o sa vorbesc cu pediatrul din vecini, sa vad ce-i de facut cu ce sa incep si de unde...investigatii, analize, uffff...mi-e groaza de morrrrrr... im plus mananca fff prost...nici nu vrea sa vada mancarea in fata, supica mai mananca cumva, maxim 10 linguri, in rest e jale... ar manca doar fructe, paine goala si lapte...

si da, zi-mi ce-i dai iasminei...asa de curiozitate...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 20+ cu

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Andreea pupici ...sa iesi din butoi... Si apropo pe cand nasti daca tot mergi la tanti asta homeopata sa ii zici sa iti dea ceva pt cicatrizare ..sa vezi ce bine si repede te refaci ..indiferent de tipul nasterii ...Eu am vazut diferenta de la nastere la alta ... chia si viata sexuala a mers ca pe roate. La 3 luni deja ma simteam ca dupa 8 la prima nastere...
Chiar si de depresii iti poate da remedii ...eu am luat post partum ..si ma simteam in al noualea cer

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Pretendenti pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

buna dimineata!
cu o fierbinte!

Mergi la inceput

neatza!
andreea

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

papa buuun

Mergi la inceput

pussi mi-ai luat-o inainte....mai,mai...

va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Citat:
citat din mesajul lui slimatei

pussi mi-ai luat-o inainte....mai,mai...

va

eu beau din cafeaua ta, ca e mai vesela(se trage de la carnaval)Si poate imi creste si mie parul asa frmos ca al tau!

Mergi la inceput

pussi ma flausez...

sunt ani intregi de "rabdare",acomodare si obisnuinta la activ..practic de o viata

papa buuun

Mergi la inceput