BRAVO CATALUTZA!! Pufuleti pufosi ian-feb (128)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

FELICITARI CATALUTZA SI MITUMAC! BINE ATI VENIT BEBEILOR!

de buburuza Amaris-Stefania
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Am vorbit aseara cu OFE si e bine. La fel si bb Bogdan. O felicit pt ca a avut taria de a naste fara epidurala. Oricum nu avea cine sa i-o faca in ziua respectiva. Practic nu a avut de ales. Oricum, a fost o curajoasa si o felicit pt asta.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

alexutzzza ms mult o sa tin cont de fructe in excess.

lucia super tare!!! imi place mult!sa va traiasca prichindelul! cred ca il pun pe cumnatelul sa ne faca si noua blog...m-ai cucerit cu el!

din 02.02.10 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

da lucia buna idee treaba cu blogul................
idee super buna..si eu am video-uri, dar cum le pun ?
scrie acolo???????

Bea de bebe roz Ivan Matei

Doamne ajuta !!!!!!!!!!

Poze Ivan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Bine ai venit acasa Onitza! Sa va fie usoara acomodarea! Esti sportiva odiseei cu doar doua zile state in spital dupa ceza. Pentru ragade fetele vorbeau de lanolina pura. Eu am dat cu crema de galbenele care contine si lanolina + bepanthene. Garmastanul n-a fost bun...

Si apropo de spital, am vazut ca s-a spart o teava la Caritas, ce-o face luptatorul Alecsei, ca ziceau ca muta pacientii...

Vi4i, si lui Alexis i s-a luat pielea pe manute si pe picioruse in maternitate. I-am dat doar cu ulei de migdale si acum nu i se mai ia.
Nu stiu ce sa zic de nasuc. La mamele care alapteaza problema mucilor e din cauza pozitiei la san dar cum ii dai forumla... chiar nu stiu.

Alicredo, pana la 9 luni se tot intampla chestii d-astea. Important e sa ude scutecele bine. Bunica-mea nu zice ca regurgiteaza, zice ca bebe isi ia din lapte doar ce vrea el . Oricum felicitari pentru laptic!

Nikole, ma faci sa rosesc, nu merit laudele... Sa intinzi rufe iti trebuia tie acum... Stai cumintica sa treaca sangerarea si sa fii bine.

Alexutzzza si Cris.dogarel... eu o iubesc tare pe mama si mi-ar placea sa stea in Bucuresti si sa ma mai ajute si pe mine cu una-alta. Dar cand sta la mine ma oboseste. De fapt ridica stacheta prea mult (la ea bebe nu plange, mancarea e tot timpul nici prea-prea nici foarte-foarte, parca nici praful nu se mai pune asa de repede...).

Bea, ma bucur ca a papat Ivan. Nu cred ca simte banana in lapte pentru ca n-are o aroma asa de pregnanta. O portocala insa...

Eu mi-am luat ness fara cofeina, de fapt un fel de inka de pe vremuri. Cicoree se numeste si cu lapte e super. Cu apa e naspa.

Azi am scos Gargaritzul afara 1 ora... Tanaion, cred ca o sa iau si eu exemplul tau cu scoica pe banca. Macar pana se mai topesc zapezile, ca de curatat nu cred ca o sa faca cineva. La mine e un mare circ iesitul doar cu bebe. Trebuie sa duc carutul afara din scara, ca doar nu era sa avem si banda din aia pentru caruturi si apoi sa ma intorc in casa sa iau bebe.... Pana acum am avut noroc cu vecini draguti care aveau grija de carut sau cu sotul, dar cand va trebui sa ies zilnic si la o anumita ora ce fac?

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

Am vorbit aseara cu OFE si e bine. La fel si bb Bogdan. O felicit pt ca a avut taria de a naste fara epidurala. Oricum nu avea cine sa i-o faca in ziua respectiva. Practic nu a avut de ales. Oricum, a fost o curajoasa si o felicit pt asta.

poze

Multumim de vesti!

Constipatia cica e intr-adevar de la lapte praf. Si cu colicile ne luptam toti, care cu sab-simplex, care cu infacol, care cu seminte de marar, cu ceaiuri... dar toata lumea se plange.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

VA anuntam ca avem si video pe blog.
Chiar aici

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Felicitari! E super ideea cu filmuletele uploadate lunar. Daca tot stau acasa cred ca ma bag si eu la un blog, ca o tentativa am mai avut eu pe vremea cand se scoteau bani frumosi din asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

cristies, m-am distrat teribil cu schimbatul poreclei din gargaritz in molie...

nicole, subscriu si eu... rufe iti trebuiau tie? nu are cine sa ajute?

aaa... cu mama... da, si a mea e belea. o prefer acasa la ea, decat la mine...

Plateea, mami fluturas de bbTo, prematurul la 39S3Z...

www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

tanaion Nu am cautat inca act-hib-ul in farmacii asha ca nu stiu daca se gaseste cel pt 2 luni. Nici nu stiam ca este diferit.

Dar cum adica "tremuraturi ale barbitzei"? Si ce legatura au cu calciul?

alexutzza L-am intrebat pe sotz de dosarele alea si nu mai stie exact ce acte a depus, dar in principiu: copii dupa certificatele de nashtere ale fetelor, dupa buletinele noastre si cereri-tip. Se pare ca livretul a trebuit la dosarul pt alocatzie.

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia si Sofia Alena

album bb-lushe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

tanaion Nu am cautat inca act-hib-ul in farmacii asha ca nu stiu daca se gaseste cel pt 2 luni. Nici nu stiam ca este diferit.

Dar cum adica "tremuraturi ale barbitzei"? Si ce legatura au cu calciul?

alexutzza L-am intrebat pe sotz de dosarele alea si nu mai stie exact ce acte a depus, dar in principiu: copii dupa certificatele de nashtere ale fetelor, dupa buletinele noastre si cereri-tip. Se pare ca livretul a trebuit la dosarul pt alocatzie.

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia si Sofia Alena

album bb-lushe

merciiiii!!! oricum mai am io niste liste de pe net, siu ca salvasem si din postarile catalutzei, dar stii cum e mereu iti lipseste ceva. Daca nu mai ninge plec luni sau marti sa depun acte.

de Yannis

Mergi la inceput