Licurici de ianuarie-februarie 2009 LMA!! (89)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
La multi ani Tudor, la multi ani Andrei Valentin! sa fiti sanatosi, norocosi, fericiti!!
Porumbita, valorile alea sunt ok la Robert.
sanatate multa multa bolnaviorilor, sper sa va insanatositi curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara
Irina, Roxana voi ce ziceti, sa inccerc sa ii dau claritine sa vad cum merge?

Irina, eram sigura ca va merge cu claritinele sirop. din cauza descrierii tale. exista si varianta unei tuse reziduale care va trece daca ii dai cam 5 zile siropul.
Corina, as zice sa nu te sperii prea tare. se mai intampla sa se sperie din nimic piticii, iar daca Cate nu a mai stat o perioada mai lunga cu soacra ta nu era obisnuita. incercati intai pe timpul zilei o perioada de maxim o ora... si cred ca va merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Andrei Valentin

Irina,mult succes azi la munca.

Lisa,e mortala Anusca..dulce foc.

Dark,nasoala situatie la voi cu bona.Sper sa gasiti o solutie.

koruccia,David nu mai are febra e ok,mersi de intrebare.Cum am mai spus,nu te invinovati cu nimic.Eu cred ca sunt copii mai lipiciosi asa,mai dependenti de mamici si altii mai independenti..cum e fii-miu care n-are nici o treaba daca plec eu de acasa ori ba..La el e important sa se joace cineva cu el,sa-i dea sa pape..stii tu,sa-i joace in struna..:))))

O saptamana frumoasa tuturor.

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

La multi ani Andrei Valentin!

Asparagus ma bucur ca au iesit ok analizele. Sper sa treaca cu bine si perioada de antibiotic si sa reluati papaceala cu bucati.

Cami, mara va asteptam cu poze de la chef. Am inceput si eu sa ma gandesc ce sa pregatesc pentru distractia de sambata. Numai tortul sper sa imi reuseasca cum mi-am propus Ca la restu se baga tati si va fi ok

Anna Dorian este un copil tare bun, mereu a fost asa, doar eu de cand a inceput scoala is nebuna. El saracu e un dulce. Fabian e topit dupa el si cand mai merge la bunici la intoarcere atat de tare se bucura de nu imi vine sa cred. Au inceput sa se joace foarte frumos impreuna chiar daca Fabi mai are momente cand ii ia toate masinutele.

Miere super aiurea cu alergia. Ceva teste nu se pot face? Cu Dori am asa probleme de la nu stiu ce spori de prin padure in perioada iulie-septembrie. Daca merge la tara unde e padure ii curge non stop nasul. Ca sa identificam cauza am fost la alergolog dar avea 4 ani ca atunci il pocnise.

Woooow Lisa ce scumpa e Ana si ce cooperanta. Ca sa nu mai zic ce frumos pupa ea

Karuccia Imi pare rau de experienta voastra. Eu am inceput sa o las pe mama cand mai vine ziua sa il culce ea pe Fabi si tot ea sa mearga cand se trezeste. O sa incep sa fac asta si seara ca sa fiu pregatita pentru cand vom pleca. Poate ca ar fi bine sa o rogi pe soacra ta sa incerce cand esti si tu prin preajma sa o culce ca sa se invete impreuna. E firesc ca acum Cati sa fie atasata de tine asa ca nu iti face probleme.

Dark e greu cand nu ai cum sa gasesti solutii pentru statul cu bb dar mai e un pic si trece. Oricum e bine ca ii merge ok la Lynn asa ca astea trec mai usor. Imediat o sa stai iarasi acasa cu Mister si sa vezi atunci distractie.

Ledi ma bucur ca sunteti mai bine. David e cavaler si se gandeste ca mai ai si tu nevoie de un respiro de aceea e cuminte.

Irina sa ne spui cum a fost prima zi de job!

Piticania mea e foarte incantat de marea descoperire a mersului biped asa ca o aplica cu gura pana la urechi de cate ori are ocazia. Pana acum dansa sucind din fundul ala grasun ori sprijinindu-se ori stand in genunchi. Insa acum cand sta singurel pe picioare si se leagana si si invarte mainile pe muzica e bestial. Eu nu stiu cum am reusit sa fac un copil atat de vesel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La multi ani, Andrei Valentin!

Lisa, Anusca este superba, nici nu am cuvinte sa descriu cat e de scumpa, stie asa de multe si e asa de dulce cum le executa
Aalina, se vede ca Dori e un fratior bun, trebuie sa fii tare fericita cu asa minuni
Irina, bafta in prima zi de job, iti tinem pumnii si ne gandim sa fie Andreiutu bine
Crisspy, ce mai face Razvi, e bucuros ca vine ziua lui?
Ledi,

Am implinit 1 anisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Koruccia, si la noi e la fel, ziua se acomodeaza usor, dar noaptea e prapad daca nu sunt eu cea care ma duc la el, nici cu taica-su nu sta. Asa s-au obisnuit, nu trebuie sa-ti faci griji, daca noi mereu am fost langa ei. Lisa are mare dreptate in ceea ce zice, e important cine o adoarme seara. Cate

Am implinit 1 anisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Andrei Valentin!

Fetelor, revin cu rugamintea sa trimiteti pe mailul comun cate 2 poze (una cu bebe mic dupa nastere si una la aniversarea de 1 an - langa tort sau unde vreti voi), pt ca o sa am nevoie de ceva timp sa creez un filmuletz cat de cat dragutz si as vrea sa incep.
Pls sa specificati in subiectul mailului id-ul vostru + "pt filmuletz"
mersi

Pana acum doar Ada a trimis.
Astept sugestii si de melodii de fundal, pt ca eu pe laptop nu am nici o piesa deocamdata.

Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

ANDREI VALENTIN

Aalina am vazut pozicile cu flacaii tai...sunt asa de scumpi impreuna ...

Ledi ma bucur ca sunteti mai bine...multi

Koruccia o sa se adapteze Cate si cu bunica, ai sa vezi...de acum sunt mari si inteleg mai bine, numai sa fie luati usurel

Porumbita felicitari pentru rezultatele bune...o sa recupereze Robert si greutatea pierduta, numai un pic de rabdare sa ai .

La fel si voua Asparagus...bine ca nu e mononucleoza...sanatate si multi lui Lucas

Jasmi eu o sa pot trimite abia sapt viitoare pozele...sambata avem petrecerea...multumim pentru ajutor

Dark mai e un pic si o sa fii full-time cu Mister...sa vezi distractie ...

Anna mersi de intrebare...Razvi e bine, am observat ca sunt aproape sa iasa 2 dintishori odata...d'asta si baleste o gramada...in rest l-am vazut mai sigur pe picioruse si cred ca nu mai are mult si isi da si el drumul la mers. Insa avem in continuare probleme cu constipatia, are zile in care face kk singurel, dar si zile in care fara supozitor nu poate ...si e un chin mare pt el saracutzul, ieri mi-a plans cu lacrimi de crocodil ca-l durea burtica si nu putea sa faca...cred ca si de la problema asta a noastra cu constipatia a facut si herniutza aia...

Da' ne facem noi mari...

O zi usoara si multi la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Jasmi, ma uit printre poze si iti trimit cat pot de repede. Eu as sugera ca fundalul muzical sa fie Balada pentru Adeline de Richard Clayderman. Melodia a fost compusa de el special pt fetita sa. Alexiuta "traieste" aceasta melodie, bate ritmul, face pe dirijorul si danseaza pe ea, de parca ar sti exact ce este tempo-ul. Plus ca e f emotionanta.

Fug ca trebuie sa vina dr de familie sa ne faca vaccinul de un an iar in casa e harababura.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Buna fetelor!!!

In primul rand doresc tuturor licuricilor de 11,12,13,14 luni un sincer LA MULTI ANI si multa multa sanatate!Dumnezeu sa ii ocroteasca de tot ce este rau !

Noi suntem bine,am fost racite si am mai slabit un pic ,dar se pare ca acum recuperam!In rest Ainoa este fetita mare,am inceput sa umblam singure chiar in seara de ajun la 10 luni si 4 zile,mare a fost surpriza!stim sa cantam si sa dansam in special pe melodia in padurea cu alune si vulpe tu mi-ai furat gasca!adora reclamele este pur si simplu captata de ele.Stim sa zicem hola,adios,papa,mama,tata,ad(vlad)si multe altele la care inca nu i-am gasit traducerea!Ii place foarte mult sa povestim din carti in special alba ca zapada si revistele cu oferte alimentare!isi pune degetul pe fiecare in parte si explicam ce gasim acolo si in acelasi timp lasam juma de litru de bale pe ele!organizarea lucrurilor din sertare este la ordinea zileascote TOT si culmea avem 9 sertare la care are acces,asta e pt mine, in cazul in care ma plictisesc!dar cel mai mult ce ma dispera este ca s-a invatat sa ridice capacul de la wc si intr-o zi am gasit-o jumatate in wc!se spala fata pe mainiigena este ff importanta,asa ca numai pot lasa usa deschisa deloc!si apropo de igena ne spalam pe dinti impreuna are si ea periuta ei si adora sa isi spele cei 7 dintisori pe care ii are de anul trecut si inca pe anul asta nici unul nou!
La capitolul mancat ne mentinem in forma ,nu mancam mult sa nu ne ingrasam asa ca laptic bem cam 500-550(bea lapte de formula de la 9 luni ca nu se mai putea,ma trezea noaptea din ora in ora,a fost destul de usor ,ii puneam parul meu pe fata si frunte si manca tot, asa ma simtea aproape)cu masa de pranz stam regular depinde de chef,zi pofta dar cam 150-200 si fructe cam 150 iar cina mancam o felie de paine cu unt si cascaval(il adora)sau paste si intre mese bineinteles tzitzi
Somn baga dela 23 pana a doua zi la 11 si dupa masa intre 4 si 6!eu sunt multumita de ea doar cu mancarea avem lupte,dar sunt sigura ca este o perioada.Nu am ce sa ii cer pt ca nici eu nici Radu nu am fost mancaciosi de mici ,si acum numai avem probleme mancam f bine!
Foa cat am scris,sper sa nu va fi plictisit,am sa incerc sa trimit poze pe mail!

Tin sa mentionez ca avem cei mai frumosi si mai destepti copiitoti sunt unici si speciali in felul lor!

va pup pe toate si toti licurici!sper sa pot scrie mai des!

Mergi la inceput