Licurici de ianuarie-februarie 2009 LMA!! (89)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

La multi ani DAVID si TUDOR

intru repede:
Miere,la whilefoods gasesti sirop de la BOIRON cei cu oscilococciunum,natural pe baza de planate pt tuse la copiii,se poate administra de la varsta de 1 an in sus,plus mai au si bert bee(daca nu ma insel) inca un sirop pe baza de miere. pe asta cu miere,l-am ochit data trecuta dar Ana era sub un 1 an deci nu i l=-am putut administr. mai gasesti si ceai pt tuse,noi am folosit si functioneaza. din ce e perna luiAidan?? poaeta are ceva sintetic si face alergie.

Asparagus ma bucur ca Lucas e mai bine.
Noi suntem noi noute,nu pot sa va zic ce fericita sunt sa o vad asa plina de viata.
Selene,feliciatri pt performantele Dariei.

o duminica placuta sa aveti.

un vot va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Aalina, ce frumosi baieti ai, si semanau destul de bine bebei. Imi place de Dori, cred ca e un fratior tare bun, nu? Iar lui Fabi i-as manca bulanasele alea grasute de cocotila mic Sa-ti traiasca, sunt adorabili!

Am implinit 1 anisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Nope. Nu e tuse de raceala.
E alergie. I-am dat aseara Zyrtec si a dormit copilul toata noaptea de la 8 la 6 fara sa tuseasca macar o data. I-am schimbat si perna. Incerc sa identific cauza, dar poate fi orice, de la polenul care intra pe fereastra (in spatele casei e o padure), pana la pisica. Perioada asta e f alergenica in Florida.

O sa ma uit si la WholeFoods totusi.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

HAPPY VALENTINES DAY dragelor! Sa aveti parte de multa iubire alaturi de parteneri.

Noi asteptam dragobetele...ca nu vrea Cristi sa sarabtorim ziua indragostitilor azi. deci noua sa ne urati la sf lunii

un vot va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Multumim de urari Lisa, dar nici noi nu sarbatorim.
Miere, macar stii un lucru cu tusea si poate sa doarma si copilul in pace.

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia si Carla (4 martie 2009)

Mergi la inceput

filmulet facut aziwww.youtube.com/watch?v=ZzXP1D2Lc_c" target="_blank">Anusca

un vot va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Voiam sa scriu una alta ...dar sunt foare apasata.Poate ca dc ma duceam la spital cand avea 4 luni era altceva.Aparent atunci imi doream mai mult.

Vreau sa spun ca azi se incheie o perioada unica din viata mea.prea multe cuvinte sunt in plus...Andrei este viata mea si sensul meu de a ma intoarce acasa.Va multumesc si voua ca existati, e nemaipomenit sa te simti apreciata si sustinuta asa cum m-ati facut voi sa ma simt.Imi amintesc si acum zilele cand am inceput sa ma intorc la forum dupa ce varsam non stop..Zilele de final de sarcina, ziua cand am nascut,cand m-am speriat dupa anestezie si am vbit cu Roxana, cand mi-a trimis Aalina sms, ziua in care eram in masina ne externasem si Aalina imi povestea ca a nascut Flower....cand a nascut Naty eu eram la coafor si tremuram de emotie.Imi amintesc ca am stat pe sms toata noaptea cand a nascut Cami, mai stiu si ziua cand ne-am internat cu A la 6 saptamani...apoi botezul, apoi la mare, la munte, la Bistrita cu Fabian si Aalina, la Piatra neamt....apoi aici, toamna iarna asta nesfarsita.

ma apuca plansul...asa ca fug si ne auzim maine dp Gomoiu!

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisa79

filmulet facut aziwww.youtube.com/watch?v=ZzXP1D2Lc_c" target="_blank">Anusca

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
un vot va rog!

Lisa, e super Ana! Stie o gramada de chestii si imi place ca e si tare cooperanta:) Foarte mult mi-a placut filmuletul!
Ma bucur ca sunteti din nou in forma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

miere, naspa... sper sa descoperiti la ce e alergic

lisa ff tare ana!!

irina,c o sa fie f bine, o sa vezi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

Irina, sa ai un inceput bun si sa fie cat mai usoara acomodarea cu noua etapa

miere, bine ca nu e alt virus si "doar" o alergie. Oricum mi se pare ca tot mai multi copii sunt alergici de la varste mici. Si Caterina se freaca des la ochi si la nas si stranuta in cascada (ca mine, de altfel), dar la noi aici aerul nu e prea ok, fiind zona industriala la altitudine joasa.

Aalina, ti-am vazut baietii frumosi! Sa-ti traiasca!

Idaira, am vazut si pozele cu frumoasa Carla, ma bucur ca ne-o mai arati. Cum mai stati cu somnul?

Mergi la inceput