Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *75*LMA Luci!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

si cum spalam eu vasele asteptand sa fiarba cafeaua vedeam zburand niste pungi prin fata geamului...si cum ma uit eu mai atenta vad ambele tomberoane rasturnate si curtea plina plina de pampersi, servetele, cartofi stricati, coji de toate felurile, sticle, cutii de bere, ambalaje etc etc amestecate cu zapada si noroi. dexter...opera lui. si el era bagat cu totul in tomberon. pfai nu mai pot de draci...si acum tremur...si batea vantul si le adunam dintr-o parte si le imprastia mai incolo. si nemernicul de caine cand m-a vazut a fugit si nici macar nu am putut sa il prind sa ii dau omorul...doar cat am aruncat niste sticle dupa el...

si mi s-a racit si cafeaua

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

stiu ca nu e de ras dar..eu ma pråpådesc aici

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Salutare dragelor dragi

intru scurtut ca imediat se trezeste Ana si bagam o gustarica;
am fost sa ma tund..nu's chiar scurta rau..dar oricum de tare demult nu am mai fost asa, cred ca de prin gimnaziu..poze, mai tarziu sau maine;

Bre..mergeam astazi pe strada si radeam singura (zambeam in fular)..aveam in minte emoticoanele lui Techila ..ala cu potarnichile care fug....prea tareeee!!! si pe Raluk care se impastia de ras, iar Relu se uita la ea impaciuitor...Liliac care se oferea sa mearga dupa zama de varza..Iulika si Ioanna chiuind..vai mama mea! ca rad si acum!
Luci vine si ea si intreaba a cui este ziua..sa pici pe jos nu alta! (ca emoticonul ala de pe mess de se da cu fundul de pamant)
Monica dansa la bare cu palaria pe cap...

nu v-am nominalizat pe toate, dar va tzuc cu mare drag de la un cap la altul! mi-am incarcat bateriile la maxim!!! sunteti minunate si vroiam sa stiti acest lucru!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

lali, dar nu ti se pareau interesante tare numele copchiilor mei techila (cu chi!) si dexter? si mai am un copil...felin...il cheama mihaita si nu stiu exact data nasterii lui ca e adoptat...dar e nascut tot prin august si zic ca am tripleti. dar nu zic mereu ca uneori e atat de tembel incat zic ca nu e copilul meu, il reneg.

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Ola si La Multe lunite sarbatoriltilor de azi,

Ati scris ieri de m-ati speriat. tocmai cand credeam ca va ajung din urma sunt iarasiasa de in urma.

Danuta, referitor la branzica facuta acasa noi facem asa: la 1 l de lapte adaug 1/2 litru de lapte batut si fierbem impreuna 10 minute si apoi se strecoara si e gata branzica buna.

Kemsy, imi pare rau ca si la voi e tot DA. La noi incepe sa se diminueaza roseata si pielea arata tot mai bine asa ca eu cred ca e buna crema asta de la Avene Trixera.

Carina de scumpete de Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Happy Valentine's Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Neata,
Luto, la multi ani si sa fiti sanatosi...scuze de intarziere!

Raluk, iti sta foarte bine tunsulici si da, sper ca de data asta sa mearga lucrurile mai bine si la noi Si eu m-am tuns scurt din aceleasi motive, chiar vroiam sa ii spun coafezei sa nu ma pieptene, sa taie direct, ca sa merite banii, ca daca ma pieptanam mai des, oricum cadea tot si asta gratis

Eu mai am ameteli, am o stare de voma semipermanenta sa zic, asa...probabil ca oboseala acumulata si care se acumuleaza zi de zi Voi luati vitamine, ceva?

Liliacule, ce copii frumosi ai, sa-ti traiasca!

Selen, tare scumpa Ebruska la papa de cereale, ce mult seamana cu tine, mami!!!

Santorini, mi-a placut cum i-ai explicat Ralukai procesul tehnologic al leganatului

Fetele din sectorul 3, in cat timp de la depunerea dosarului pt CIC ati primit banii...ca sa stiu cat mai tine recesiunea...

Noi avem la 4 luni 7100g, suntem bine dupa vaccin, nu mai avem diaree si azi incepem diversificarea cu supica de legume; la cereale avem interzis ca suntem dolofane dar in cateva zile vom intra si cu piureul de fructe. Vroiam sa va intreb cum e cu orezul adaugat: cereale sau boabe pasate si cred ca le voi pasa eu pana la urma.

Scriu acum ca e soacra plecata la cumparaturi si nu comenteaza iar bebita e pe picioare.

mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2143370030104955882aauRPk

Mergi la inceput

Iote ca eu sunt tuta (mahmureala e de vinå) si am uitat så urez La multe lunite, sårbåtoritilor de azi, Davidosu, Irinelu si Stefania,

raluca_u si eu voiam så te felicit din tot sufletul...Esti un exemplu pt mine..Må bucur atat de mult cand aud ca este veseile mare la voi in caså, asa cum doresc så fie in toate familiile..Te imbratisez cu drag

Elle eu am vazut si micuta tunsulica så stii, dar an uitat så iti spun..e o frumusica oricum ar avea pårul

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

B

Saidiriiririri tanghidangaangagagg...aaaaa

PEntru luci uci uci ci ciciiii

Fara numa umar umar mar ar rrrr

De la nasa asa asa saaa
Mare mare mare are reeee

CIne-a pus carciuma-n druuuuuuuum
Aaaaalaaaa n-aaa fost om nebuuuuun

Si pentru Iulika ika ika kaa aaaaa
Si familia milia ilia aaaa

Zi din struna lautareeeee
SA incingem horaaaaa maaaareeee

CA tot te mancau talpile, hai, baga mare Ho hop!!! Chiuuuuuiuuuuu

Hai sa-ncingem hora mare

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

hopaaa shaaaaaaaa..iiiraaaaaaa...
Scuzati!A ramas de azi-noapte!Era pe teavå.

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16
Eu am convingerea ca treaba de aseara (care comedie se pare ca va continua multumita lui Dexter) a fost data de Cel de Sus ca sa nu clachez eu, ca eram chiar la un pas...

Si eu cred la fel,cu convingere...starea mea era departe de a fi buna..

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Buna dimineata

Intru rapid sa va zic ca votez petrecerea de aseara cea mai tare de pana acum.

Techila mi-au placut la maxim pregatirile de botez.

Cristina imi pare tare rau, mie nu imi place deloc cand cineva judeca pe cineva dintr-o singura perspectiva fara ca macar sa il fi cunoscut. Si sincer mesajul a picat total aiurea in atmosfera de aseara, dar asta e, e forum public si de asta scrie toata lumea ce vrea si tu care esti o finuta si esti cu sufletul deschis uite si tu ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

iar am gatit puilor, respectiv am aruncat in aburitor morcov si albeala si azi si dovlecel, dar nu stiu de ce cred io ca n-or sa se linga pe bot de placere. bine, nu cred ca as manca nici eu cu pofta voma mixata, asa ca nu am pretentii de la ei. ii astept sa se trezeasca sa ii articulez...

cat despre pregatirile de botez...o sa imi fac dus si o sa imi spal creierii...mi se pare suficient

mai dar eu am un stres: unde e madalina? o fi in chefuri cu surioara sau o fi patit ceva?

Mergi la inceput