Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *75*LMA Luci!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

s-a dus dracului plimbarea mea... s-a sucit vremea.Bate un vnat de te doboara

Lali Lacra de
Paul-Iulian
http://picasaweb.google.com/Lali.mete/Paul#
http://picasaweb.google.com/Lali.mete/PaulSiMamiSinguriAcasa#

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

si cum spalam eu vasele asteptand sa fiarba cafeaua vedeam zburand niste pungi prin fata geamului...si cum ma uit eu mai atenta vad ambele tomberoane rasturnate si curtea plina plina de pampersi, servetele, cartofi stricati, coji de toate felurile, sticle, cutii de bere, ambalaje etc etc amestecate cu zapada si noroi. dexter...opera lui. si el era bagat cu totul in tomberon. pfai nu mai pot de draci...si acum tremur...si batea vantul si le adunam dintr-o parte si le imprastia mai incolo. si nemernicul de caine cand m-a vazut a fugit si nici macar nu am putut sa il prind sa ii dau omorul...doar cat am aruncat niste sticle dupa el...

si mi s-a racit si cafeaua

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Hai ca vad ca ma mai lasa putin

Alex ma bucur ca sunteti mai bine cu febra, cand citeam din urma era asa palpitant, ca tot asteptam sa vii cu vesti mai bune .

Cu imbracatul copiilor, Alex are numai un strat de haine pe piele, deci ori body cu pantalon, ori o salopeta din aia intreaga, cu maneci lungi si talpici la picioare. Sosete punem doar daca pantalonii nu au talpici. Vad ca marea majoritate mai dati ceva peste body, sau dati inca unu cu maneca scurta pe sub el... hmmm...

Catalina nu te stresa cu faptul ca e schimbator bebe, si nici cu greutatea doar asa dupa o saptamana. Si noua ni s-a intamplat, si apoi a recuperat. Acum vad ca a reinceput sa puna incetuc pe el, stiti ca eram ingrijorata ca a stagnat multa vreme si crescuse doar vreo 200 de grame parca in doua luni, nu mai tin minte. Acuma va avea pe luna a 4-a un plus de vreo 600 de grame cred. Important e ca face progrese in rest, si la capitolul "vorbire, cantat si atentie", si la cel sportiv (stat pe burta, ridicat, stat in fund, etc)

Dana abia astept o poza cu tine cu parul scurt . Eu deja vreau si mai scurt . N-am prins linkul la coffeechat ieri, vad ca imi aparea alt blog... o sa ne fie dor de tine daca scrii mai rarut.

Selen uau, o gramada de vizite la tot felul de doctori ti se arata... succes! Si sa treaca usor si pentru Ebru absentele tale!

Hepilica deci cu cerealele suntem cam pe aceeasi lungime de unda.

Moni multumesc pentru aprecierile la tunsoare

Moni_iulia m-ai distrat tare ieri cu Murphy

Diamar cu placere si pofta buna

Danuta da, de tine intrebam cu diversificarea, vezi ca io-s inca in plop cu ea si nu ma prea pricep. Io aveam impresia ca daca incepem cu marut sa zic, trebuie vreo 4-5 zile sa tot crestem catitatea de marut si abia apoi sa mai incercam ceva, deci ies vreo 5 alimente incercate in 3 saptamani, nu ma gandeam ca ajungi sa ai nici o masa inlocuita de tot de lapte.

Kemsy poate sunt dintii. Si uite ce doctorita buna ai tu ca te sfatuieste sa faci exact ce am descoperit si noi (America) dupa multe cautari! Sa faci mamaligutele si terciurile acasa, sa nu te bazezi pe prostiile din comert.

revin

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui techila

si cum spalam eu vasele asteptand sa fiarba cafeaua vedeam zburand niste pungi prin fata geamului...si cum ma uit eu mai atenta vad ambele tomberoane rasturnate si curtea plina plina de pampersi, servetele, cartofi stricati, coji de toate felurile, sticle, cutii de bere, ambalaje etc etc amestecate cu zapada si noroi. dexter...opera lui. si el era bagat cu totul in tomberon. pfai nu mai pot de draci...si acum tremur...si batea vantul si le adunam dintr-o parte si le imprastia mai incolo. si nemernicul de caine cand m-a vazut a fugit si nici macar nu am putut sa il prind sa ii dau omorul...doar cat am aruncat niste sticle dupa el...

si mi s-a racit si cafeaua

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

ai nu mai pot, cum descrii, deja vedeam pungile zburand prin aer!

Scumpu de Dexter, ce tare ca a fugit, deci a stiut ca-i bai . Ca ma asteptam sa creada ca asa e jocul, tu sa le bagi inapoi in tomberon si el sa le tot scoata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

La Multi Ani David, Iri si Stefania!

Lati, mutumim de nominalizare Ce ti-e si cu vantul asta..aici nu e vant da' e frig. Ma bag la curatenie imediat si-i las pe cei trei sa se joace. Voi ce faceti azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

bai nene, sa fie oare luna neagra in zodia mea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:

eu am ramas de aseara asa

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
Techila
si nemernicul de caine cand m-a vazut a fugit si nici macar nu am putut sa il prind sa ii dau omorul...doar cat am aruncat niste sticle dupa el...

Am inteles abea acum cum sta treaba cu familia ta numeroasaNu pricepeam cu Dexter este pe 03mai2009 si pe 25 aug2009 Andrei si Stefan,dar nu m-a dus capul nici o clipa ca ar putea fi vorba despre catel

Lali Lacra de
Paul-Iulian
http://picasaweb.google.com/Lali.mete/Paul#
http://picasaweb.google.com/Lali.mete/PaulSiMamiSinguriAcasa#

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian

Mergi la inceput

Raluca_u iupiii, alaltaieri am intrebat de tine! Felicitari mami eroina pentru sesiune!!! Oare ai mai zis ce facultate faci? Ma bucur tare ca Stefan e sanatos, si asa m-am umplut de bucurie cum ai descris tu acuma atmosfera fericita din casa voastra, de cand a venit acasa Adinuta. Pai daca sunt toti ca tine sigur e veselie acolo! Cu diversificarea si eu le spuneam fetelor ca am citit ca e mai sanatos exclusivitatea pana la 8 luni, si cu cat incepem mai tarziu, cu atat mai bine pentru ei. Dar oi vedea cat rezist cu el (aseara descriam ce circ imi face la fiecare masa) si om vedea cum isi doreste si el. Vezi ca sunt copii care vor ei sa inceapa sa pape. Eu imi doresc sa alaptez exclusiv cat de mult si sa alaptez si apoi cat de mult. E si mai comod pentru mine, si mai sanatos pentru el.

Uka ma bucur tare ca ai scris si ieri ca esti intr-o dispozitie mai buna, si apoi s-a vazut si la chef

Maria ma bucur ca nedumeririle mele legate de diversificare mai ajuta pe cineva, eu ma temeam ca pentru voi totul e clar si va cam enervez cu copilariile astea . Iti doresc o mutare si o acomodare usoara! Pupam puiutul scump

Ralu m-ai distrat ieri tare tare de tot, cand ti-ai amintit cu pozele tale mici puse pe webshots

Crystina am ras ieri de numa cum a venit piticuta musafir sa o duci la pipi. Si cu "mamamama" Henry . Multumesc mult de aprecieri

Techila multumim de vestile de la Daciana. Chiar ieri voiam sa ii urez puiutului ei la multe lunite si la multi ani!

Si apropo, Davidosu, Irinelu si Stefania, dragi puiuti de 13, La multe lunite si la multi ani!!!

Anomis multumesc de aprecierile cu freza . M-ai distrat tare ca vrei o fata, mie imi pari asa o mamica de baiat autentica . Imi pare tare tare rau ca sunteti raciti. Pup puiutul sa treaca repede! Eu sunt terminata cand e bolnavior...

Cu trezitul noaptea mai des, fetelor, si noi o patim mai nou, dar uitati ce scrie www.desprecopii.com/info.asp?id=1331" target="_blank">aici, e un puseu de crestere. Si mai spune ca trebuie diversificati puiutii cand stau deja bine in fundulet.

Moni felicitari pentru performantele atletice ale Dragoselului!

Noi de alaltaieri ne intoarcem de pe burta pe spate. De pe spate pe burta nu prea are interes, ca nu-i place sa stea pe burta. Dar o face si pe asta daca sta pe o perna, ca face abdomene sa se ridice in fundulet si aterizeaza pe o parte si apoi pe burta . Dar daca il pun pe o suprafata plana, nu merge de pe spate pe burta, doar de pe burta pe spate

Moni_iulia ce cititor e Tudorita!

Lali bine ca si-a revenit cu mancatul puiul! Si cu raceala, lasa ca e mai bine asa, decat sa-l vezi cum sufera si nici nu stie ce i se intampla...

Liliana mami, ai zis ca o sa mai faci o fata la batranete... d-apoi de ce mami sa mai astepti atata amar de ani? . M-ai distrat tare cu teatrul de papusi si protectia copilului

Dana si asta al meu a adaugat 2 supturi pe noapte la care renuntase de ceva vreme, de mai mult de o luna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Citat:

eu am ramas de aseara asa

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Si pe mine techila ma ajuta sa am moaca ranjita in continuare . Eu am convingerea ca treaba de aseara (care comedie se pare ca va continua multumita lui Dexter) a fost data de Cel de Sus ca sa nu clachez eu, ca eram chiar la un pas...

Dar totusi soarta ar putea sa mute luna neagra sa apuce mami techila sa-si ia dresul sa nu se vada ca nu s-a epilat

Mergi la inceput