Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *75*LMA Luci!
Raspunsuri - Pagina 12
Dana15 spune:
dragelor..va multumesc
; sper sa arate cumva si dupa ce il voi spala..acum este ok pentru ca mi l-a coafat dna putin cu peria..ma simt mai bine oricum!!!
ne pregatim sa mergem la prietenii nostri..gatesc baietii (ca intotdeauna, de altfel)
si fetele stau la povesti lungite/latite pe canapea
imi plac tare mult mesajele tale, Claucia
..si faza cu suzeta mi s-a parut o idee super! sa i-o iei dimineata si sa o ascunzi, astfel incat sa o asocieze doar cu nanelul..multumim!
Techila petrecere frumoasa astazi la botez!
Iulika sa fie sanatosi si voiosi toti ai tai cei dragi!
va mai pup o data ca nu mai pot de dragul vostru!

sa aveti un we frumos!!!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Lali_mete spune:
Nu mai este nevoie,am incercat pana a mers.Cred ca nu intra din cauza la net.
pe cele care au raspuns Dianei cu diplomatie. Eu nu stiu ce-i aia,asa ca am lasat sa raspunda altcineva desi ma mancau degetele. Cum adica nu jigneste cu nimic prin primul mesaj? Cand arunci asupra cuiva defecte care nu sunt adevarate omul ala nu se simte jignit? Cum ar trebui sa se simta? Mandru?
Lali Lacra
de
Paul-Iulian
http://picasaweb.google.com/Lali.mete/Paul#
http://picasaweb.google.com/Lali.mete/PaulSiMamiSinguriAcasa#
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian
NelaM spune:
Dragelor,
La noi incepe "Revelionul" Chinezesc. Nu stiu cum este in HK, insa Shanghaiul m-a dat gata, in fiecare an, cu artificiile lor de Anul Nou Chinezesc. Este un spectacol de lumini exceptional, zici ca tot orasul este sub asediu. Cele mai frumoase artificii pe care le-am vazut in viata mea, nu cred ca o sa mai vad curand de aceeasi amploare.
Anul acesta nu putem merge in centrul orasului cu Ana sa savuram artificiile, insa sper ca de la fereastra apartamentului sa zarim asa, macar coada lor.
Va doresc un weeknd excelent!
_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
liliac1 spune:
Fetelor, hai sa ne calmam, da Lali?! Ca sa nu alunecam si mai rau in vreo prapastie...
Raluk ce draguta esti tu, mai, sa ma pun deja pe treaba 
Pai noi ne-am pus serios, de 2 ori pe saptamana (este suficient zic io): o data in prima sapt dupa cm si inca odata in sapt dinaintea cm
Oare iese de-o fetita cu bucle??
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
NelaM spune:
Nu pot sa plec fara sa o pup pe Liliana ca s-a gandit ;a mine si mi-a oprit si mie o scoica din cheful de azi noapte.
Ce mai face baietelul meu preferat FARA codite? 
Si pe Mely, care vroia sa ma danseze cu noaptea in cap. Ai fost o figura cu trezitul sotului la 7, numai asa, de ciuda! 
Ce program aveti astazi?
Dana, distractie placuta! O atmosfera de vis descrii tu acolo (fetele tolanite si baietii la cratita
). O sa va reincaracti bateriile. Va pup.

_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
vik-cj spune:
Nela...petrecere frumoasa, abia asteptam poze si detalii, la fel si techilei ii doresc sa se simta bine si asa neepilata
.
Dana..arati super! iti sta asa de bine! iar Ana e o scumpica. Dar...e eficienta girafa Sophie? Adica o roade? Ca a mea e in faza de ros orice.
Cu suzeta si noi incercam la fel...sa i-o dam doar seara inainte de somn...sau in timpul zilei tot inainte de somn, pina acum tine!
Vreau sa va spun ca de la 12 dau cu aspiratorul...are atitea device-uri ca sunt pierduta....si imi lasa covoarele de parca acum le-am adus de la spalat...mie care imi era groaza de aspirat acu as sta tot cu aspiratroul in mana. Si ne "batem" pe el cu sotz...am capiat ..ce mai...![]()
Va 
de printesa mica
Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
techila spune:
gata, am plecat
va pup ma duc la botez
viu repede
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia 
NelaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vik-cj Vreau sa va spun ca de la 12 dau cu aspiratorul...are atitea device-uri ca sunt pierduta....si imi lasa covoarele de parca acum le-am adus de la spalat...mie care imi era groaza de aspirat acu as sta tot cu aspiratroul in mana. Si ne "batem" pe el cu sotz...am capiat ..ce mai... Va ![]() de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009 Isabela |
Vik, mami, dar nu va bateti, va rog... va invit pe la mine!
Eu visez sa ajung la stadiul asta sa ma bat cu sotul pe aspirator!!!!
Ca sa nu mai zic ca ar fi delir daca ne-am batea pe fierul de calcat!

Nu merem niciunde, sedem in varful patului si ne rugam sa nu se auda artificii si pocnitori pana la noi ca ma duc peste ei val vartej... pai ce, imi trezesc fata?! Ei, maaai! Pana aici!

_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)Don't take yourself so seriously, no one else does...
andraiulia spune:
Hello!!
Of, imi pare rau ca pana si in odiseea noastra, care este mereu una vesela si formata din femei educate si inteligente, pot aparea astfel de discutii. Si eu admiram posturile Dianei si spiritul ei oarecum revolutionar, dar una-i una si alta-i alta. E pacat sa fii atat de categoric intr-o situatie care parca nici nu necesita acest lucru. Pana la urma fiecare isi traieste viata cum doreste. Este pacat si sa judeci. Intotdeauna. Asta este parerea mea. Eu intotdeauna gasesc scuze in mintea mea oamenilor, indiferent cat rau imi fac. Ce-i drept, sunt o fiinta foarte docila si toleranta. E bine sa fii puternic si luptator, sa stii sa-ti sustii cauza, dar mi se pare gresit sa crezi ca duritatea rezolva problema. Din contra. Si imi pare rau pt Cristina...
Anyway, let's kiss and make up!!
Noi, these days, am mai fost pe la cate o cumparatura vestimentara. Si astazi mai mergem, dar pt aspirator si jucarele de Sophie. Domnita mentionata a adormit la 4 jumate aseara, pt prima data in istoria sa. Radea si vorbea....si atat.
Noi inca suntem doar cu laptic. Am avut acea tentativa cu cereale, a fost oki, dar mi-am dat seama ca nu de fomica plangea, asa ca am renuntat. Dar curand tot tre sa incepem cu una, alta. Cele prea bine cunoscute.![]()
Legat de iritatii, si noua ne-a aparut una, dar nu colorata ci aspra. Dam cu Nidoflor de ieri si vad ca se duce. Va doresc la fel!!
Luto, excelenta petrecere dadusi!! Best ever!!
liliac1 spune:
Nela
deci azi aveti artificii. Sunt tare curioasa cum va reactiona Margelata cand va vedea atatea sclipicioase de la distanta. Petrecere frumoasa.
sa stii ca ti-am pastrat si-un pic de chepsi ca fetele il beau pe tot-tot. sa speram ca nu s-a rasuflat intre timp
Radulescu a descoperit ca stie sa tipe!! Si noi disperati sarim ca arsi ca poate i-o fi facut sor'sa ceva. Cand ne vede agitati trepidand in jurul lui, zambeste strengareste in coltul gurii si incepe sa tipe si mai tare
Mi-e si frica sa nu-l apuce vreo raguseala ceva.
De vreo 2-3 zile nici nu mai papa asa vertiginos si mi-e frica sa nu-i scada falcile (cu toate ca are de unde). Ma gandesc ca poate din cauza ca suntem la mijlocul celor 10 zile de administrat Calciu ![]()
Techila Dixtractie placuta, mai!
vik ce tari sunteti si voi cu aspiratorul. Lasa-l la inceput pe sot sa se manifeste la aparat si dup-aia sa-ti faca act de predare-primire ![]()
Ce face mamaruta?
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri