Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *75*LMA Luci!
Raspunsuri - Pagina 11
uve_got_mail spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana15 scurta Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Deci ii place Sophie! Frumoase fete

mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Mariahttp://family.webshots.com/photo/2143370030104955882aauRPk
liliac1 spune:
| citat din mesajul lui Dana15 scurta Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Vai, Danuto tu esti frumoasa oricum. Si Ana e o dulce. Si ce-mi place pozica in care pupi cap'shoru' Anei si girafa s-a interpus
mie nu mi se pare deloc scurt..adicatilea e mai lung decat al meu
Despre ros manute...uka din pacate e o etapa prin care trec toti copilasii. Si-al meu suge ceva de-acolo...sau mana mea pana ajunge sangele la nivelul pielii...nu stiu cum sa explic...imi face cerculet pe mana. Tot ca si tine i-am pus manusi, dat cu alea-alea pe la gurita...dar niciun efect, deocamdata. Ca sa nu mai zic ca Andra isi roade unghiile de mama focului si i-am luat solutie de la plafar amara rau de tot. Ei, amandoi sunt indragostiti de amareala aia

Nu stiu, daca gasiti reteta miraculoasa, vreau si eu.
Fac cum spune Lali, deocamdata: distragerea atentiei adversarului!

Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
uve_got_mail spune:
Ii place prima supica!!!!! ![]()
mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2143370030104955882aauRPk
claucia spune:
Dana, niste frumuseti!! 
Despre degetel...mai este un subiect pe forum intitulat chiar asa: degetel sau suzeta? in fine, cam pe acolo.
Eu, mi-am supt degetul pana la 3 ani. Si mi-am deformat maxilarul, si asa micut, mi-am impins cerul gurii in sus, si astfel dintii nu au mai avut loc. Nu sunt foarte strambi dar nu sunt perfect aliniati. Bine ca sunt f albi si nu am carii asa ca e o compensatie oarecum. Sotul rade si spune ca am prea multi si de aceea nu au avut loc, dar maxilarul este si asa mic si degetul mi-a deformat cerul gurii. Asa ca sigur nu sunt de acord cu suptul degetelului, psihic, nu face decat bine
, insa e greu sa renunti la obicei.
Eu zic ca suzetica o poti lua la un moment dat, degetelul nu. SI mai zic ca fiecare bb are nevoia asta, sa suga, de la dintisori, de confort, de suparare, se alina etc, dar au nevoia asta.
COpilasii care nu accepta suzeta in general cam sug degetelul, asa am fost si eu.
Alessia de exemplu, a acceptat suzeta, insa o avea doar la somn, dimineata cand se trezea razand si ne giugiuleam amandoua, o luam din gurita sau din pat unde era, ii spuneam: gata nani? atunci o punem aici. si o puneam sub perna. Ca sa faca legatura cu suzi - doar nani. Nu prea imi suradeau mie copilasii care merg in picioare de ex si au suzeta in gurita.
La un an si jumatate nu i-am mai dat suzi la nani, s-a foit, a baut lapticul din biberon, a baut apica din biberon, s-a mai foit, a mai marait si a adormit. 2-3 seri asa si a uitat complet de existenta ei. Asta pentru ca eram deja gravida, si nu vroiam sa am suzi mica si suzi mare, pampers mic si pampers mare, etc. Asa ca suntem pampers free si suzi free cu Alessia. Alessiuta nu a supt niciodata degetelul, nu mai bea din biberon si nu mai cere senzatia aceea de a morfoli ceva molicel. Dar e mare acum.Sper la Isa sa fie la fel de dulce tranzitia catre fetita mare 
Cartofii mei la cuptor sunt cei mai buni cartofi mancati vreodata! 
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria
13 iulie 2007 si Elisa Andreea
03 septembrie 2009
NelaM spune:
| citat din mesajul lui Mama_si_pisa Buna! Da, am vazut ce s-a declansat... N-am fugit nicaieri. Azi înca mai sunt pe-aici. M-as bucura daca nu s-ar scoate din context cuvintele mele, iar contextul vi-l amintiti si voi, cu probleme de sanatate si un mesaj care e citat de mine. În rest, nu m-am bagat si nu o voi face în viata niciunui cuplu, va rog sa nu deschideti un alt subiect care nu are legatura cu ce am spus eu. În sfârsit, cred ca se pot lua lucrurile si altfel, chiar fara sa fim feministe. Eu nu am fost atât de radicala decât atunci când am primit niste explicatii definitive, explicatii pe care nu le cerusem, tocmai pentru ca fiecare cuplu se regleaza de la sine. Si mai cred ca a jigni înseamna altceva decât a amenda un anume comportament într-un anumit context. Nu suntem obisnuite cu astfel de situatii, dar cred ca putem învata sa le administram simplu, fara partinire, mai ales daca NU se refera la nimic ascuns, clocit cu ura si invidie. Eu am scris un mesaj deschis, cu adresant direct, nu unul de bârfa, asa cum faceti sa para. N-am vorbit despre, ci cu. Linistiti-va si fiti convinse ca îmi sunteti dragi! ------------------------------ Mamica lui Simon (19.09.2009) |
VA salut, doamnelor!
Nu aveam de gand sa intru azi deloc pe forum. Mi-au placut cheful si distractia de aseara pana la mesajul Dianei de ieri. Nu pot insa sa trec peste mesajul acesta.
Diana, eu admir polemicile principiale duse cu pasiune. Insa mesajul de aseara al tau a fost unul adresat sotului Cristinei in particular. Principiul (asta de a-l responsabiliza pe barbat prin purtarea prezeravativului) ti l-ai mai exprimat intr-un alt mesaj. Daca te rezumai numai la acela ar fi fost ok. Insa transformandu-ti principiul intr-un un atac la persoana, pe un forum public, este inadmisibil! Da-mi voie sa iti spun ca pareri asupra sotului meu nici macar mama mea nu isi permite sa si le formuleze, cu atat mai mult de vehementa celui formulat de tine!
Nu este vorba de niciun context (putea foarte bine sa se discute despre orice altceva si mesjul tau tot ca nuca in perete ar fi picat) si nici de barfa! Faptul ca ai amendat un comportament intr-un context NU este ok in conditiile in care te adesezi unei audiente care NU citeste acest forum (barbatii iresponsabili).
Si cu asta inchei ca se pierde mesajul.
Am admirat si fetele care s-au oprit din dezmat aseara sa te atentioneze ca mesajul tau este deplasat.
Atata timp cat imi pasa, o sa iau tot timpul atitudine atunci cand mi se pare ca una dintre noi sare calul.
Iar tu ai facut-o cu prisosinta.
Sper sa iei mesajul meu ca pe unul pozitiv, asta este intentia.
Te sarut.

_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)Don't take yourself so seriously, no one else does...
raluk16 spune:
Dana mami iti sta tare bine
, parca asta ar fi freza ta dintotdeauna, si vorba Lilianei, nici nu e scurt
. Mi-a placut tare sa o revad pe Ana 
Uve multumesc
. Imi pare rau ca-ti cade si tie asa parul, dar cu treaba aialalta cu starea de rau, voma, ameteli, nu cred ca-i bine. Ma bucur ca-i place prima supica. Cum de va diversificati deja?
Claucia, ca de obicei sorb postarile tale. La multe lunite si la multi ani Alessiei
! Intr-adevar, imediat are 3 ani
. Imi place mult ce planuri aveti azi, va doresc o zi minunata! Ma distrez imaginandu-mi cum va plimbati voi prin mall, lumea intrebandu-se daca studentii astia doi sunt logoditi. Si voi cu doua fete acasa ![]()
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
claucia spune:
| citat din mesajul lui raluk16 Dana mami iti sta tare bine , parca asta ar fi freza ta dintotdeauna, si vorba Lilianei, nici nu e scurt ![]() Uve multumesc . Imi pare rau ca-ti cade si tie asa parul, dar cu treaba aialalta cu starea de rau, voma, ameteli, nu cred ca-i bine. Ma bucur ca-i place prima supica. Cum de va diversificati deja?Claucia, ca de obicei sorb postarile tale. La multe lunite si la multi ani Alessiei ! Intr-adevar, imediat are 3 ani . Imi place mult ce planuri aveti azi, va doresc o zi minunata! Ma distrez imaginandu-mi cum va plimbati voi prin mall, lumea intrebandu-se daca studentii astia doi sunt logoditi. Si voi cu doua fete acasa Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Esti mult prea scumpa!

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria
13 iulie 2007 si Elisa Andreea
03 septembrie 2009
Lali_mete spune:
Fetili...problema mare
.Cum naiba activez eu PM ca at cand dau click
pe 'mesaje private' iese
din contul meu
,nu-mi apare nici o optiune.
Lali Lacra
de
Paul-Iulian
http://picasaweb.google.com/Lali.mete/Paul#
http://picasaweb.google.com/Lali.mete/PaulSiMamiSinguriAcasa#
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian
Iulika29 spune:
Dana iti sta ffoarte bine..si imi place atat de mult cum te-ai pozat cu bebelina frumoasĺ..Si eu am observat manichiura si imi place taaare![]()
Claucia ce mult imi place cum intri si ne povesteti din activitatile voastre..Esti o dragutĺ si te pup dulce
..si pe Alessia o pup dulce pt cei 2 anisori si cele 7 lunite..Se apropie de 3 anisori..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitĺ
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrĺ
Dana15 spune:
am citit putin din urma..vad ca draga noastra Cristina a ajuns la mesajul Dianei
..speram sa nu o faci, sa te fi speriat cumva cele 34 de pagini...pentru mine a fost un soc sa citesc aseara randurile si nu pot sa-mi inchipui ce a fost in sufletelul tau..te imbratisez tare, tare!!!
raspunsul tau a dovedit inca o data (nu ca ar mai fi fost necesar) ca esti o DOAMNA!

Diana...ufff..ma intreb oare ce te-a suparat atat de tare incat sa te decizi sa scrii un astfel de mesaj??!! mai ales ca vazusei ca noi eram in toiul unei petreceri...stii cum mi s-a parut mie? a fost ca si cum ai fi adresat acele cuvinte cuiva din trecutul tau..un fel de refulare!
au fost grele cuvintele! prea grele si dure pentru o persoana atat de sensibila si buna..nu stiu ce ai vrut sa obtii...admiratia Cristinei, in nici un caz..si banuiesc ca iti poti inchipui ca sotul ei nu a vazut mesajul (nu stiu sigur..eu asa cred);
as mai scrie..dar nu are rost!
Mi-au placut multe dintre lucrurile pe care ni le-ai impartasit pana acum...pacat ca ai decis sa judeci!
Nela

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi