Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

'Neata !

Roxy, eu cred ca vreau azi... Desi cred ca pot sa numar pe degetele de la o mana de cate ori am poftit la cafea de cand ma stiu (nu sunt amatoare).
Nu mai pot de buimaceala si nici somn nu mai am. Aseara pe la 23:30 am cedat in fata foamei si am mancat o punga de popcorn si doua Rennie. Vre-o ora mi-a fost bine, pe urma a inceput calvarul. Am mai adormit azi dimineata cand incepea sa se lumineze si pe la opt si-un pic m-am trezit. Poate mai dormeam, dar sunt ca iepurila, imediat mi se duce somnul daca este miscare in casa.

Nana 26+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Off mai Nana....te inteleg. O pentru tine

Aseara pana la 00.30 pt ca nu puteam sa adorm. In fiecare zi la 5.30 fix ma trezesc.....stau cam 30 min si apoi adorm din nou. Dar am observat ca nu sunt singura care am problema asta

Roxy 28+ cu Diana

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Am scris si ieri care e convingerea sotului meu in legatura cu dormitul tarziu si trezitul cu noaptea in cap: zice ca deja am bioritm de mamica - simulez trezitul pentru alaptare

Nana 26+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

neata burtici
ma alatur si eu celor matinale
azi vad ca ma simt mai bine, in sfarsit nu mai sunt asa fleoscaita
in schimb i-am zis sotului dimineata cand tot se foia prin dormitor ca"m-a distrus pshihologic"ca de la 7.30 nu am mai putut dormi
o zi frumoasa

asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 24 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Neata si de la mine,

azi m-am trezit la 9 punct si parca as mai fi dormit, dar a ramas mama la noi si nu avea stare, il astepta pe Silviu sa o duca la servici. Picea inca mai doarme

Mary felicitari ptr caruciorul albastru. Legat de apa eu nu am avut probleme, asa mi-au dat indicatii atat dr ei pediatra, cat si neonatoloaga din spital. Pe vremea aia nu exista apa pentru bebe de la Humana, acum poate o voi incerca. Fii-mea face parte din categoria celor care nu pun ceai in gura, a baut pana pe la 4 luni, dar si ala strambat din cel anticolici de la Milupa, in rest si acum mare bea doar apa si f f rar cate un suc imbuteliat, ca pe cele facute in casa nici nu pune gura, eventual pe unul de portocale cand ii casuna ei. Asa ca o las in pace.

Legat de centura, mie dr nu mi-a permis sa port, pe motiv ca formeaza cheaguri de sange, in decembrie a nascut cumnata surorii mele si la fel i s-a spus sa nu poarte centura, ca favorizeaza formarea cheagurilor de sange. Acum nu stiu, care e mit si care e realitate, dar avand in vedere ca am auzit-o de la 2 medici, as tinde sa cred ca e adevar.

Of Nana. Sper sa treaca arsurile cele groaznice.
Ale bine ai revenit fresh.

Va doresc o zi usoara.

Sabina 30+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 10 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Buna dimi burticute

Ati scris o gramada. V-am citit dar am stat mai prost cu scrisul in ultimele zile. Si ieri am avut si socrul in vizita de lucru ...ufffff

Mira te asteptam cu vesti bune de la doctor. Musai!!!!!!!
Nu mai stiu cine ma intreba daca am lucrat in contabilitate. Nu in contabilitate,ci in Resurse Umane.

Apa la bebei - laptele praf al piciului meu a fost si este preparat cu apa plata Dorna Izvorul Alb. Nefiarta, neincalzita, ci la temperatura camerei. Si de cand il avem pe el si noi tot din asta bem ca na...asta cumparam.
Ceai la bebei - copilul meu nu a gustat niciodata ceai pana acum, la "venerabila" varsta de 2 ani jumate. Cand ii este sete cere apa. Azi dimineata de exemplu a mancat paine cu unt si cu miere si dupa ce a terminat normal ca i-a fost sete. L-am intrebat daca vrea lapte (ca doar na...era micul dejun) si a zis ca nu, ca vrea apa. Si dupa ce a baut a facut un "aaaaaaaaaaa" asa...ca betivii dupa o dusca buna.

alesico ma bucur ca esti mai bine.

Si gata, atat am fost in stare sa tin minte.

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 25+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Sabina
da, azi ma simt mai bine
fetelor as vrea sa merg sa cumpar la sf lunii pampersi nou nascuti(ziceti-mi si mie care sunt cei mai buni)oare e prea devreme?
patutul il avem

asa creste bebicu

Mergi la inceput

te pup alinuta

asa creste bebicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Neata, burtici.
Aleesicoo, ma bucur ca te simti mai bine, dar poate consulti totusi un medic. Aceleasi simptome le-am avut si eu la prima sarcina si din luna a 5 a pana spre sf sarcinii luam pastile pentru digestie, aveam mari probleme cu fierea.
Mira, sper ca nu este totusi nimic grav cu tensiunea ta, incearca sa renunti la sare. De fapt, se spune ca toate alimentele contin sodiu, dar acesta dispare prin preparare la temperaturi inalte. De ex, am o ruda care gateste in vase zepter fara sare, iar alimentele sunt sarate, adica proprietatile li se pastreaza. Stiu ca este greu, dar e mult pana te obisnuiesti.
Apropo de acest lucru, stiti ca se spune ca gusturile se educa, de aceea eu incerc sa ii dau fetitei mele mancare preparata cu foarte putina sare sau uneori deloc si vreau sa va spun ca daca manacam pe la rude si este mai sarat nici nu se atinge de mancare.
Legat de apa, noi folosim Dorna, medicii o recomanda, inclusiv surorii mele care a suferit un transplant de rinichi si nu are voie deloc sare, doctorul i-a spus sa bea numai apa Dorna deoarece este cea mai buna din toate punctele de vedere. Am vazut si prin reviste ca este recomandata bebicilor.
Ca produse de igiena, noi am folosit numai scutece pampers, ne-am descurcat bine cu ele, a fost iritata de cateva ori la fundulet, dar asta cand a facut diaree, In rest nu am avut probleme, am zis sa incercam si alte marci, dar m-am razgandit deoarece am zis sa nu testez si altceva pe pielea ei daca ne este bine cu pampers.
Servetele umede folosim tot de la pampers sau de la nivea, eu o spal cu apa si sapun, dar apoi o sterg cu servetel pt a inlatura urmele de crema sau de caca care raman asa mai in interiorul pasaricii. Sampon am folosit si folosim in continuare de la nivea, am incercat si dalin, dar a facut cojite de la el. Gel de dus am utilizat si de la nivea si de la johnsons baby. Crema de fundulet numai de la nivea si aplicata asa in strat mai gros de zici ca are pasa si funduletul dat cu vopsea alba.
Legat ce ceaiuri, eu i le-am dat numai fara zahar si copilul meu le-a baut cu placere. Apoi am zis sa renunt la ceai ca, na, mai bun ca apa nu poate fi nimic si mare greseala am facut deoarece acum nu mai pune deloc gura pe ceai. Iar cand a avut diaree i-am facut ceai de menta si nici nu a pus gura pe el, imi cerea apa, iar inainte bea de toate felurile: musetel, sunatoare, menta. Asa ca este bine macar de 2-3 ori pe saptamana sa ii dati bebeului si un pic de ceai ca sa nu ii uite gustul.
Va pup, trimit msg sa nu il pierd.

mamica de fetita si 26s+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

Sabina
da, azi ma simt mai bine
fetelor as vrea sa merg sa cumpar la sf lunii pampersi nou nascuti(ziceti-mi si mie care sunt cei mai buni)oare e prea devreme?
patutul il avem

asa creste bebicu

Ale eu as zice sa nu faci stoc mare. daca bebe se naste mare, atunci cei de nou nascuti nu iti vor fi de prea mare folos. I asi tu un pachet 2 sa ai si restul asteapta, ca ei iau repede in greutate si ai sa vezi, ca vei schimba marimile, ptr ca dau pe afara.

Sabina 30+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 10 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput