Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *74* - Luci!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Liliana, esti de coma

Cristina cu Lilly Elisa (27.10.2003) si http://lb1f.lilypie.com/mZkN.pngRuby Elena[/ur]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

si mai tare o sa fie cand cineva se va gandi ca trebuie ca recupereze capitolul trecut..pfuaiii!! si ce multe pagini!! pfuaiii!!!

baga Mr Vain!!! yah, yah..and I want it now... yah, yah!
grig sta in partea cealalalta a mesei si se uita dulce la mine..geaba!!!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Mai da' cu ce vine batista aia ca la mine n-a ajuns... Raman nedansata?? Pai imi dau jos toacele atuncea sa stiu o treaba..
Astept sa vad ceva frumos la bara.

Cu un ochi pe masa la Iulika si cu altu la bara la Monika!
Let's go!

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Citat:
citat din mesajul lui techila

gata? sunteti toate? lipseste careva?

pfai sa vezi ce ne cearta maine fetele ca am facut capitol de 34 de pagini....dar macar e doar un capitol nu?

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

Si-o sa fie polemicae bine sau nu sa avem capitole de 34 de pagini? Oare nu dauneaza? Oare in alte tari cum se face?

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

DEci asta a fost cea mai tare.
Io zic ca dauneaza copiilor sub doispe ani fara acordul parintilor Am zis, am zis In SUa pana la 21 de ani

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Monica,lasa-te fata mai in jos sa bag 100 de euroi la suten

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Astept primavara...

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crystina

Raluk, pupam pentru capitol nou!

Radeti voi mai de sotz dar pe mine ma-ngrijoreaza faptul ca numai i-a trecut prin cap ca m-as fi dus la vreo petrecere in miezul noptii, imbracata in pijamale roz cu trandafiri rosii si cu Ruby inca atasata de mine.

Nu mai baga nimeni nici o muzica nimic ?

Cristina cu Lilly Elisa (27.10.2003) si http://lb1f.lilypie.com/mZkN.pngRuby Elena[/ur]

Ia uite ca mami Luci tocmai ce-a dat boxele la maxim!
Call me mr Vain!!! (n-am un emoticon cu-n raper ceva)

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

apropos... pot sa va zic ca eu nu tin la bautura si sunt un antitalent total la alcool?!??!?

asta-i hora romaneascaaaa.... cine.o joaca sa traiascaaaaaaa!!!!

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui techila

gata? sunteti toate? lipseste careva?

pfai sa vezi ce ne cearta maine fetele ca am facut capitol de 34 de pagini....dar macar e doar un capitol nu?

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

Si-o sa fie polemicae bine sau nu sa avem capitole de 34 de pagini? Oare nu dauneaza? Oare in alte tari cum se face?

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

(ma cracanez de ras)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui crystina

Raluk, pupam pentru capitol nou!

Radeti voi mai de sotz dar pe mine ma-ngrijoreaza faptul ca numai i-a trecut prin cap ca m-as fi dus la vreo petrecere in miezul noptii, imbracata in pijamale roz cu trandafiri rosii si cu Ruby inca atasata de mine.
Nu mai baga nimeni nici o muzica nimic ?

poate seamana cu al meu sot si nu stie culorile si nici nu priceoe mare lucru din moda!

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Da,da...exact de genul ala. Verdele e intotdeauna albastru, iar crem-ul e alb always!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Monica,lasa-te fata mai in jos sa bag 100 de euroi la suten

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Astept primavara...

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Da cu cardu primesti??

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput