Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *74* - Luci!
Raspunsuri - Pagina 3
Ioanna81 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Fragutza
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
poate seamana cu al meu sot si nu stie culorile si nici nu priceoe mare lucru din moda!

Ioana mama lui
Carol Ioan
Pataniile noastre
mary_07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui happy_uka E ziua lu Lucy? Lucy mummy de Davidson? Lucy cea mai tare din tot Englandu? Este! ![]() Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
Esteeee

Hai sarbatorit-o sa te bag la o invartita
Mely ,
implinita de Alexandru si RazvanAstept primavara...

_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut M-am gandit mai bine, n-aveti si o bara ![]() sau doo ca nu pre amai am echilibru ![]() MAi bagati un rand de tequilla va rog... ![]() Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei ![]() |
estimortala....cu doua bare te imaginez asa ca si cum ai dansa in tramvai

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
Fragutza spune:
| citat din mesajul lui techila gata? sunteti toate? lipseste careva? pfai sa vezi ce ne cearta maine fetele ca am facut capitol de 34 de pagini....dar macar e doar un capitol nu? Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia ![]() |
Si-o sa fie polemicae bine sau nu sa avem capitole de 34 de pagini? Oare nu dauneaza? Oare in alte tari cum se face?
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
Iulika29 spune:
Luto la mine mai e o ora pana se duce ziua de 12 febr...si incepe una tare dragå mie.. adica 13 febr ziua sorå-mii, ai mei fac 33 de ani de la cåsåtorie...måi så fie 33
Uite ca så vezi!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
mary_07 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Fragutza
Si-o sa fie polemicae bine sau nu sa avem capitole de 34 de pagini? Oare nu dauneaza? Oare in alte tari cum se face? If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
BEST OF pe toata seara asta

Mely ,
implinita de Alexandru si RazvanAstept primavara...

_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
Fragutza spune:
Monica, daca tu dansezi, eu scot cartonasul cu 
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui Iulika29 Luto la mine mai e o ora pana se duce ziua de 12 febr...si incepe una tare dragå mie.. adica 13 febr ziua sorå-mii, ai mei fac 33 de ani de la cåsåtorie...måi så fie 33 Uite ca så vezi!www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå |
bagam si pt ei un paharel...sa traiasca toata lumea

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
techila spune:
bag-o p-aia cu "cine-a pus carciuma-n drum'
hop s-iade una...s-iade doo.....monicule...daca bagi un dans la bara pe melodia asta....te incoronez ...mama barelor (emoticon cu fata mea stupida)
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia 
Ioanna81 spune:
| citat din mesajul lui Iulika29 Luto la mine mai e o ora pana se duce ziua de 12 febr...si incepe una tare dragå mie.. adica 13 febr ziua sorå-mii, ai mei fac 33 de ani de la cåsåtorie...måi så fie 33 Uite ca så vezi!www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå |
pai atunci sa bem un paharel si in cinstea surorii Iulianei.. ca e 13 februarie deja!!! si sa lu uram casnicie luuuuuunga si imbelsugata parintilor

Ioana mama lui
Carol Ioan
Pataniile noastre

Uka, cea mai fericita mamica de