Dureri ovare

Dureri ovare | Autor: alex_andra

Link direct la acest mesaj

Buna, fetelor, am urmatoarea problema, poate ma puteti ajuta, pana marti cand ma duc la un control.
De 3 luni ,am niste dureri de ovare, de abia merg, cateodata. Din lipsa de timp, neglijenta, alte prioritati, etc, nu am fost la doctor pana acum. Durerile sunt mai mari daca fac efort sau stau in frig.
Azi la birou am facut niste mutari de birouri si am niste dureri acum destul de mari. Am sunat la doctor pentru un control,dar abia marti sunt programata.
Puteti sa-mi recomandati ceva?

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Buna, fetelor, am urmatoarea problema, poate ma puteti ajuta, pana marti cand ma duc la un control.
De 3 luni ,am niste dureri de ovare, de abia merg, cateodata. Din lipsa de timp, neglijenta, alte prioritati, etc, nu am fost la doctor pana acum. Durerile sunt mai mari daca fac efort sau stau in frig.
Azi la birou am facut niste mutari de birouri si am niste dureri acum destul de mari. Am sunat la doctor pentru un control,dar abia marti sunt programata.
Puteti sa-mi recomandati ceva?

Cam orice ar fi, durerea pare a avea drept cauza o inflamatie si deci un anti-inflamator ar trebui sa te ajute (augumentin, ketonal). Insa cauza inflamatiei in zona ovarelor sau trompelor uterine poate fi de natura foarte serioasa, nu mai amana vizita la medic.

Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui accept92
Cam orice ar fi, durerea pare a avea drept cauza o inflamatie si deci un anti-inflamator ar trebui sa te ajute (augumentin, ketonal). Insa cauza inflamatiei in zona ovarelor sau trompelor uterine poate fi de natura foarte serioasa, nu mai amana vizita la medic.

Sanatate!

Augmentinul este un antibiotic nu anti-inflamator.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Da, stiu ca poate fi serios.....dar, nah....nu i-a venit vremea pana acum...
Deci daca ma dau cu un gel antiinflamator ar putea sa fie mai bine?...m-apuc sa caut prin casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Augmentinul este un antibiotic nu anti-inflamator.

Multumesc mult de corectura, am zis o mare prostie. Ma gandeam la aulin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Mda..am avut si eu un episod din asta nasol acum cativa ani, am fost diagnosticata cu apendicita acuta, era cat pe ce sa ma taie....de fapt era o pacatoasa de anexita dreapta care m-a chinuit saptamani intregi. Deci, pentru moment este ok un antiinflamator, diclofenac de exemplu, nu neaparat gel cat pastile. Totusi, tratamentul dat de medic trebuie urmat cu strictete ca de nenorocita de anexita scapi greu. Adica antibiotic (si ovule in acelasi timp, sa nu te trezesti cu vreo candida, dai dintr-una in alta...) si poate ceva polidin..nu stiu. Vezi tu. Important e sa te tii de tratament. Uite, eu n-am mai avut probleme de vreo 5 ani si acum cateva zile am stat cu geamurile deschise la curatenie cateva ore si m-a luat asa o durere...sper sa nu fie un episod d-ala nasol ca noi planificam bebe in curand si n-am chef de complicatii. Na, ca m-am intins cat o placinta!
Multa sanatate iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

De foarte mare importanta in diagnosticarea corecta a problemelor tale este ecografia.
Ai putea avea chisturi pe ambele ovare, din fericire, se pot trata. In cazuri mai grave, se ajunge la operatie.
Sa te duci neaparat marti la ginecolog. Nu uita sa ceri sa ti se faca ecografie.
Sanatate.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Pe mine, m-a ajutat diclofenacul supozitoare. Pe sora mea, nurofenul (ala simplu). Pana ajungi la medic ia un antiinflamator, nu sta sa te chinui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri

Mergi la inceput