Fetelor va rog sa ma ajutati cu o informatie: unde se afla in Bucuresti cabinetul privat al dr. Marcel Moisa (gineco-obstetrician si chirurg) si cum se numeste. Mama mea a fost trimisa la acest dr., am nr. lui de tel. dar as vrea sa am mai multe informatii inainte de a vorbi cu el.De pe net am aflat ca lucreaza si la Spitalul Panait Sarbu.
Multumesc mult celor care ma pot ajuta.
Se afla pe strada Atelierului, undeva pe langa Gara de Nord, dupa ce treci de Agentia de voiaj, este o farmacie pe colt, nu poti sa-l ratezi. Nu stiu cum se numeste desi toata sarcina am fost acolo, la alt doctor
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
about Eva
secolul XX la subiectiv
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
Fetelor pentru voi sa stiti si sa va feriti.
Dna Dr Anca Moisa este o nemernica sau un dr incapabil, una din doua, sau poate chiar amandoua.
Cu ambele trompe infundate, cu depuneri si incarligari, m-a tinut un an de zile cu inseminari.
NU a avut bunul simt sa imi spuna ca nu are rost sa fac inseminari pana problema mea nu este rezolvata si trompele desfundate. A preferat sa ma chinuie psihic si sa imi ia banii in tot acest timp.
Feriti-va.
Multa sanate si mult noroc.
nu este sotul Ancai Moisa, a fost
cabinetul nu mai este pe Atelierului, s-a mutat din luna iulie ac.
Eu am primit sms in luna mutarii, adresa noua este Bd Constructorilor, nr.20, tronson A, parter
Ilinca si Rares