Goldie Pants - 35
Raspunsuri - Pagina 18
JoAnn spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui iona2005 mey,JoAnn,sorry daca mi-ai fi facut vreo oferta |
mey,iona
multumex de pont da' sa stii ca mie imi plac lucrurile spuse pe fata, nu imi place sa umblu cu subterfugii, si oricum stii si tu ca dovezili e false 
probabil e mai in siguranta la ea...

acu mai ramane doar sa isi dea seama ca ....
(nu stiu daca am voie sa ii pronunt numele,dar stii tu la cine ma refer) e number 1 si sa nu mai puna pe altul in locul lui....ca el e sensibil si ii trebuie acordata toata atentia.io am venit cu Shadow

sa ne facem programul eeee...pai io sunt aici suparata ,NEDREPTATITA, si cu inima franta

...dar o sa supravietuiesc...pentru ca am gasit un www.youtube.com/watch?v=Jn0xda3MvrM" target="_blank">remediu pentru resuscitarea de corazon partido Mi s-a recomandat in prima saptamana sa iau remediul din ora in ora, apoi o saptamana de 2 ori pe zi si apoi o doza pe zi pentru tot restul vietii....daca vreau sa supravietuiesc
am o nelamurire....premiul cine il primeste cine propune perluta sau persoanei careia ii apartine???
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
lisa-marie spune:

fetili
atata razbel ca'n ultimili zile
eu n-am mai vazut demult

daaar, maine e fucking monday, incepe o fucking week 

si trebe musai sa rasara soarili

deci
in seara asta aveti parte de defilare BAD

so...put your protection sunglasses![]()
![]()
and watch ![]()
![]()

oana, sunt de acord sa se prezinte acilea propuneri pentru premiu

, din care se va alege unul
iar tu iona, atata timp cat nu ne-ai prezentat toti vecinii

pana una-alta yo mai propun espresia oanei "trimit neuronu la spa"

mey da cu declaratiile care-i treaba

www.youtube.com/watch?v=00MbOVO0scQ" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=I7CX3DA5NIk&feature=related" target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=sHFCt1VKkHY&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=8R0OfbzOVOM" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=kvAFp6bgv4s&feature=video_response" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=7XZGJiY2a3o" target="_blank"> JACKSON!!!
lisa-marie spune:
| citat din mesajul lui JoAnn am o nelamurire....premiul cine il primeste cine propune perluta sau persoanei careia ii apartine??? |
cum mey joann
nu e clar? premiul il primeste cea careia ii apartine perla

apropo cre'ca tre sa facem o recapitulatie

... am nevoie de neste www.youtube.com/watch?v=fuwB2D282xE&feature=channel" target="_blank">vetamini

www.youtube.com/watch?v=00MbOVO0scQ" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=I7CX3DA5NIk&feature=related" target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=sHFCt1VKkHY&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=8R0OfbzOVOM" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=kvAFp6bgv4s&feature=video_response" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=7XZGJiY2a3o" target="_blank"> JACKSON!!!
oana_n spune:
mey JoAnn....nush cine ti=a prescris tratamentu da ai grija...sa nu cumva sa iti vina idei de la el, sau sa te bage in ceata![]()
![]()
eu zic sa te tratezi totusi cu baietii tai

cat despre concurs eu vreu sa vad baietii 

nu misc nemic pana nu ii vad

iar mj pentru tine maica am o suuurpriza

. ti-o livrez eu personal, ca mi-e teama ca daca il trimet pe killeru sari pe el de......de fericire

purple_blue spune:
Joann, ascunde repede steagul ala ca 
nu ti-e de bun augur. ![]()
![]()

Oana, pe vremurile astea tulburate, daca iti deschizi tu o "casa de recuperatori"?
Iona, salut ![]()
![]()
![]()
mj![]()
| citat din mesajul lui lisa-marie ....am nevoie de neste www.youtube.com/watch?v=fuwB2D282xE&feature=channel" target="_blank">vetamini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lisa...nu vreau sa fac furtuna in pahar cu apa, dar se stie ca vetaminili pt creeri e de la mine din depozit...eu le livrez dupa ADN-ul fiecaruia si etc...Acuma..sunt 2 variante..sau ai efractionat depozitul meu sau....tu crezi ca am vreo legatura cu BAD, de-l tin in depozit. Pe mine sa nu ma acuzi apoi..si nici nu creea ominilor impresia a doua...

lisa-marie spune:

purple, duamne fereste, cum sa intru prin efractie in depozitul tau

sau mai rau
sa cred varianta a doua

aia e rateta mea
proprie si personala de vetamini

pe care o folosesc cand raman pa minus si trebe sa-ti trimit comanda noua
...ATENTIE INSA ![]()
efect optim are numai asupra mea 
![]()
![]()
prospectul zice ca e indicat a se folosi numai de persoane bad![]()
![]()

iona2005 spune:

lisa

cand ai trecut pe rosu mey?

io zic sa faci cinste in seara asta cu vetaminili

la toata lumea![]()
![]()
![]()
purple,salut![]()
![]()
ma bucur ca ai rezolvat problema

www.youtube.com/watch?v=-9TqO_TYCrw&feature=related" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race 
oana_n spune:
mey parpal...studiez ceva oferta de biznis, ca e musai sa investesc in ceva....nu ai idei rele....tre sa studiez problemu![]()

face cineva cinste cu ceva seara asta? sau era doar un zvon?

lisa-marie spune:
iona ![]()
![]()
cum sa va fac cinste cu vetaminili mele![]()
? nu se cade asa ceva...

![]()
unde s-a mai vazut cinste cu vetamini?
mai ales ca am firma de catering de unde pot procura oricand delicatesi
pentru eventuali oastepti

![]()
![]()
poftim servici d'acilea neste bunatati

oana_n spune:
lisa