Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 9
luminita42 spune:
Fetelor, va multumesc mult pentru urarile de bun venit!
Sunt fericita pentru fetele care au confirmari si vesti bune de la eco!..
Aniast, tu te ocupi de listuta, nu?.. iti multumesc ca sunt si eu acolo.
Ariciu am vazut ca tu ai UM tot ca mine pe 25 dec. tu ai ceva greturi?..
Viss am citit mesajul tau si mi-au dat lacrimile. sper din tot sufletul sa fie bine. Spune rugaciunea pentru copii nenascuti pe care au postat-o fetele. Trebuie sa fie bine. stiu ca te-ai mai dus la eco dupa o sangerare si sarcina era acolo, rezistase, cred ca va rezista in continuare! esti o fata puternica, vei reusi. Sa-ti ajute Dumnezeu.
Fetelor, imi pare rau ca intreb, nu vreau sa va dau ganduri negre dar si eu am ceva probleme :
mai este cineva care are dureri ca de menstra ? As fi in 6-7 saptamani acum si nu inceteaza. Plus ca in ultimele trei zile am si o secretie usor maronie, e utrogestanul cred, amestecat cu o cantitate mica de sange maroniu, ceva ffff redus, dar ma baga in sperieti. Voi aveti dureri de burta/uter?.. aveti sau ati avut temporar secretia asta maronie redusa cantitativ?..
toate fetele, sa auzim numai de bine!
Lumi 7+
madutza_bra spune:
Viss, ai increde in Dumnezeu ca totul va fi bine. Noi ne rugam pentru tine si bebelusul tau!
Luminita, si eu am ceva dureri de burta dar le simt mai mult ca o greutate in partea de jos a burtii. De fiecare data cand simt ca trebuie iau un no-spa. Te sftuiesc sa faci la fel. Durerile de burta sunt destul de comune in prima parte a sarcinii. Cat despre scurgeri nu am avut niciodata, multumesc lui Dumnezeu, dar daca sunt maronii inseamna ca sangele e curs de mai mult timp si abia acum se elimina. Stiu ca sunt probleme la sangerai de culoare rosie. Cel mai bine ar fi sa-ti suni doctorul sa vezi ce te sfatuieste. Nu are de ca sa il deranjeze telefonul tau, sigur este obisnuit cu asa ceva.
Astazi am dus copilul la mama. Maine ne vin finii in vizita si nu as fi putut sa stau sa si alerg dupa el. Finul mai si fumeaza... e mai bine asa.
Voi cum petreceti maine?
Mada 6+ si mami fericita de Cristian - 29.12.2008
maya71 spune:
Viss, sus moralul si sa ai incredere in DD. Astept vesti bune si vreau sa ma chemi la botez.
luminita42 spune:
Mersi Madutza , iau no-spa draga mea plus utrogestan, mi le-au trimis fetele (surorile) din tara, ca aici nimeni nu-ti da nimic pentru dureri in sarcina. Cat despre doctor, aici in olanda nu ma pot astepta la vreun tratament. Devin isterici numai cand aud ca iei tratament!
Vroiam doar sa aflu experientele voastre, m-ar ajuta foarte mult.
In orice caz eu am s-o contactez pe doctorita care-i responsabila de sarcina (asa se cheama aici) si care a stat de vorba cu mine acu' o luna (nu a facut nimic altceva decat sa-mi ia un interviu !)sa vedem ce zice. Dar ca sa-ti faci o idee, data trecuta cand i-am zis ca doctorii din RO mi-au recomanfddat progesteron, a cascat gura la mine si a zis ca ea nu se pricepe la medicamente.
Oricum o sa incerc o intrebare , poate de data asta va zice ceva coerent
Cat despre maine, noi nu prea sarbatorim, nici eu nici sotul, probabil unde suntem mai copti ..Oricum vom fi fericiti sa stam degeaba si sa ne odihnim, cam asa va fi ziua de maine!..
pupici la toate fetele
aniast72 spune:
Fetele cucuiete, azi am fost ocupata rau, am avut parintii la masa de pranz, sotul meu s-a ocupat de meniu (ciorba de burta, spaghete cu fructe de mare si orez salbatic cu caracatita) , de putina vreme si-a descoperit pasiunea pentru gatit in conditiile in care el fierbea un ou punandu-l direct in apa fierband pe aragaz.
A iesit totul delicios, am fost mandra de el, drept urmare m-am ocupat de servit si ulterior de deratizare.
N-am putut totusi sa nu intru inainte de nani, sa felicit noile gravidutze. Maine va trec pe listutza daca pana atunci nu mai intra mihutza sa se ocupe ea.
viss, neaparat, daca ai sangerari, ia Utrogestanul oral. Te rog mergi si fa-ti o dozare de progesteron (la Bios Diagnosis iti da rezultatul f repede, mai ales cu taxa de urgenta) si vezi ca e posibil sa ai nevoie de progesteron injectabil. Eu mi-am facut dozarea exact in ziua embriotransferului si era putin peste limita inferioara... pt asta medicul mi-a dat, pe langa cele 600 mg de progesteron/zi, inca 250 mg/4 zile injectabil.
madutza, sunt datoare cu un raspuns pe PM. Ma ocup maine.
Revin maine sa aprofundez ce s-a scris ca acum doar am frunzarit putin.
Va pup si va urez o noapte usoara, odihnitoare.
Andreea, in 10+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
Karin25 spune:
Salutare burtici!
VISS Ne rugam pt tine si iti tnem pumnii sa fie bine!
DORINUTZA si MARCELA Imi pare nespus de rau pt voi... Stiu ce nici un cuvant nu are acum nici un sens pt voi dar suntem alaturi de voi si speram sa va intoarceti peste cateva luni cu vesti bune...
Bun venit noilor burtici: LUMINITA, LORAG, DONNA ANDR33AAA CHICHIUTZA si daca am uitat pe cineva oricum bun venit si o sarcina usoara si la termen!
Noi azi nu am facut mai nimic... Am lenevit toata ziuya iar sotiorul meu a fost un dulce si a gatit piept de pui in sos de soia si vin. A fost delicios!
Cam atat pe azi!
VA PUP dulce pe toate!
Edith 4+
IONY_82 spune:
BUNA BURTICI!
SUNT NOUA AICI SI SPER SA MA PRIMITI IN "CLUBUL" VOSTRU
UM 29.12.2009
DPN 05.10.2010
PUPICI PE BURTICI
darene spune:
Buna dimineata !
Bun venit noilor gravidute !
Viss poate nu e nimic grav, e posibil sa se elimine o parte din sange (sunt cazuri de gravidute care au fel de ciclu peste sarcina 2-3 luni). Eu nu as fi putut sa stau in casa daca eram in locul tau - m-as fi dus sa fac eco. Am avut sangerare prin luna a 8-a dupa ce m-am epilat si am fost la urgenta - am facut eco si totul era bine - bebe si placenta - nu si-au putut explica de ce am sangerat.
luminita42 ce ciudati sunt medicii acolo - cum sa nu se priceapa la medicamente? Nu e ginecolog? Nu-ti poti schimba doctorul?
La sarcina oprita din evolutie am avut scurgeri maronii 2-3 zile - am fost la eco si nu era embrion. Cumnata mea insa a avut scurgerile astea pe la 3 luni de sarcina si bebe era bine in burtica - acum e sarcina de 6 luni.
aniast72 stii cumva cum se numeste progesteronul injectabil pe care-l faci?
ayda_m felicitari pentru minunea data de D-zeu !
Pupici.
Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007
5+
chichiutza spune:
quote/ mai este cineva care are dureri ca de menstra ? As fi in 6-7 saptamani acum si nu inceteaza. Plus ca in ultimele trei zile am si o secretie usor maronie, e utrogestanul cred, amestecat cu o cantitate mica de sange maroniu, ceva ffff redus, dar ma baga in sperieti. Voi aveti dureri de burta/uter?.. aveti sau ati avut temporar secretia asta maronie redusa cantitativ?..
Luminita, si eu am aceleasi simptome, dureri exact ca la mentruatie, dar fara secretie maronie. Secretia maronie poate fi din cauza utrogestanului local. Poate daca-l inghiti scapi de ea... Pt durere iau no-spa, si incerc sa stau calma, sa nu fac efort si sa gandesc pozitiv. Ceea ce va urez la toate!
pupici de burtici
6+
mihutza11 spune:
Viss tin pumnii sa fie bine!
Chichiutza, andr33aaa, Ayda-m, Yony_82 bine ati venit! sarcini usoare si bebei sanatosi! v-am trecut pe lista!
pe mine greata ma apuca seara.. cahhh.. abia astept sa treaca primele 3 luni..
si 9+
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor