Clubul cucelor nauce *7*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Io nu-s disparuta numa' ocupata.Imi tot iau avant sa fac un tort.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Cu ce preferi sa-ti fie dat sutul in fund (pentru avant, nu pentru altceva )? Cu astia sau www.ceimbracazi.ro/wp-content/uploads/2009/02/pantof-ciudat-300x268.jpg" target="_blank">cu astia?

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Ie-te ca aparu ... Misha.
Ce faci bre, nu mai te dai pe net?
toate cucele naucele si ma duc sa citesc ('telctuala bre, nu alta).

Sorana si Monica (7 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Deci am mancat .Sa va spun ce am gatit?Piure de cartofi cu putina smantana,branza rasa,unt si lapte si pui la cuptor pe pat de lamaie tocata si ceapa .
Se ia un pui intreg (da-la fara cap si picioare) se spala si se pune deoparte .Se toaca o ceapa cum o suportati voi de marunt sau julien sau oricum , se taie o lamaie felii cu tot cu cu coaja si se pun intr-o tava de cuptor sau d-aia de microunde .Deasupra se pune puiul intreg , se da arunca putina sare deasupra,ceva ulei (asa cativa stropi) si se pun tot deasupra cateva cubulete de unt sau cateva lingurite (eu cumpar unt la cutie cum e margarina asa ca am luat cu lingurita si am pus vreo 4 lingurite peste pui ) .Se da totul la cuptor la 200 de grade pentru o ora si zece minute,o ora jumate (depinde cat aveti cuptorul de bun pentru ca al meu e electric si a trebuit sa tin puiul o ora jumate ) .
Ma asteptam sa stramb din nas la amestecul de ceapa cu lamaie dar,credeti-ma,sosul ala cu amestecul de lamaie si ceapa e minunat!Puiul nu mai zic ce parfum are!

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Laura arunca si la mandea cu prastia neste pui
Maine fac tort de mere ,poate si niste clatite ...

Am muncit azi de ma dor toate ,dar am o www.domo.ro/Electrocasnice/Ingrijire_personala/Aparate_de_masaj/HoMedics/Aparat_de_masaj_mini_HoMedics_PM-QUAD-0EU#" target="_blank">scula pentru masaj belea,mai si vibreaza ,tre' sa fac un troc cu al meu sa vaz cum ma face cu ala ...
Am debarasat prin debarale,am umplut un tomberon de tampenii

Misho,iar te-ai dat la fund

Iulia , mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Si io fac clatite maine , clatite cu banane si ciucalata!

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

Mergi la inceput

Lilooooooo sa-ti traiasca scula! Am luat si io una cu maner si cu incalzire acu' cativa ani, tot de acolo, am folosit-o de fo 2 ori si acu' zace intr-un sertar.

Sorana o sa ma mai dau in vichend ca in timpul saptamanii nu stiu cat o sa mai apuc, din motive de munca

Laura ce zici tu acolosha de lucruri sfinte? SUNT LA DIETAAAAAAA!!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Lilooooooo sa-ti traiasca scula! Am luat si io una cu maner si cu incalzire acu' cativa ani, tot de acolo, am folosit-o de fo 2 ori si acu' zace intr-un sertar.

Sorana o sa ma mai dau in vichend ca in timpul saptamanii nu stiu cat o sa mai apuc, din motive de munca

Laura ce zici tu acolosha de lucruri sfinte? SUNT LA DIETAAAAAAA!!!!!!

Lasa coana ca si eu fui la dieta pana ma izbi porcina!Acu ma puse omu la ingrasat ca cica sunt slabita!

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

Mergi la inceput

Cum fata ai slabit din cauze de porcina? Pai si porcu' tine cura de slabire mai nou?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Irina, nu trimiti si aici un pic de caldura? Azi am reusit sa ajungem si noi la 16 grade, dar nu e suficient sa se zvante noroaiele
Gabriella, daca nu iti gasesc kg pierdute, pot sa iti dau de la mine? Am vreo 20 care imi prisosesc, asa ca ai de unde alege...
Anca, tare scumpa e Maria, mai ales dupa baita. Si imbracata in alb arata ca o micuta printesa
kokiy, zau daca nu mi-a prajit creierii citind in diagonala ce a postat noideea, ca nu am avut rabdare sa citesc rezumatul. Acu' o sa stau sa caut si ce spunea Laura de adda_lili, ca mor de curiozitate. Auzi, o fi din cauza varstei, dau deja in boala babelor curioase?

Citat:
citat din mesajul lui diarux
ziceti ceva d erau de mine ca va sar la beregata.
Io nu indraznesc ca imi raman copiii orfani... Da' ai detenta mare?
Multam' fain de filmulet, e fantastic, i l-am aratat si soatei sa se mire si el.
Gabi, abia acum iau o cafea de la tine ca sunt nauca
Laura, esti optimista daca tu crezi ca termini pan' la vara, ca primavara deja bate la usa. Doar sa "periezi" cu program intreg ai avea vreo sansa... Aaaa, bine ai facut ca ai iertat cucul. Da' iese la ore regulate sa cante?
Andra, nu mai bea cafeaua cu zaharina! Cica e mai nociva decat zaharul
iulia, ce cauti tu noaptea la job? Asa exemplu dai tu cucelor?
sorana, nu slabesti. Mai bine bei apa cu lamaie ca aia iti inhiba foamea
Andra, incuie frigiderul. Omul se mai schimba in 16 ani, asa ca nu e de mirare pe de o parte ca tu gatesti mai bine si pe de alta parte ca el apreciaza ceea ce gatesti. Macar trimite-l la sala... Si tu cum vrei sa slabeasca daca te ocupi de torturi?
Misha, eu sunt mereu amatoare de cafea, chiar si la ore mici. Ca oricum ma capiaza mezina noaptea.
Laura, esti sadica cu reteta aia. Pai la ora asta de unde iau eu pui sa stopez ploaia ce bate in rafale?
iulia, faina scula. Tu cum faci tortul de mere, ca ma batea si pe mine gandul sa fac?

Pup toate cucele. Duminica placuta va urez

http://community.webshots.com/user/annadana1
http://ganduri-de-mama.blogspot.com/

Mergi la inceput