Clubul cucelor nauce *7*
Raspunsuri - Pagina 7
Dodo-pui spune:

Bazar general pe DC
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
LauraNicole spune:
Hey , cucelor dragelor ! Io n-am fugit da astept Curtea Martiala trimisa de Sandel sa ma aresteze .Imi promiteti ca-mi aruncati portocale si bomboane peste gard? M-am apucat de maturat netul !Credeti ca pana la vara termin?![]()
Bey ,ati pus si ceva zahar la cafeaua aia?Hihihihi!Pup cucelor si mai revin !Daca nu ma aresteaza astia ca sunt prea cu patratelul!![]()
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
ralualexandrei spune:
Eu dau numai cafea cu zaharina,insa-i cam tarziu pt cafea acum![]()
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
LauraNicole spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralualexandrei Eu dau numai cafea cu zaharina,insa-i cam tarziu pt cafea acum Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2 Vreau sa nu mai fiu diferit!!!! |
Cu zaharina o beau si eu ,de fapt indulcitor ca zaharina !Nu-i tarziu pentru cei care se baga in pat pe la ore "tinerele" de 2-3 noaptea cum voi face eu la noapte!
Mousi al meu a stalcit-o cu ceva si dupa ce ne-am "conversat" toata ziua prin emailuri,eu de acasa el de la munci , cand veni acasa imi aduse un bucxhet de trandafiri roz!Si avea cucul meu o figura spasita ca mi s-a facut mila de el si l-am iertat!Dar i-am pus in vedere ca pentru asta tre sa se barbiereasca mai des ca-l jumulesc eu!
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
kokiy spune:
Nu e tarziu draga de cafia ...nu stii ca noi de ocupam noaptea de video chat![]()
Sunt la job,am violat calculatorul de-am intrat 
Iulia , mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
ralualexandrei spune:
Cred ca aci e cuibul cucelor nauce insomniace ca si eu tot la ore d-astea mici ma culc/dorm
.
Aseara de exemplu am facut patrula,astia-s raciti,eu la fel si bineinteles ca activitati ca vomat,tuse pana la sufocare se desfasoara cu precadere noaptea .
Lauro cearta-l mai des daca asta-i rezultatul
.Chestia cu barbieritul rar cred ca e ceva general face parte din adn-ul barbatilor.
Iulio calculatorul ti-ai gasit sa-l violezi?!!Si ce cauti la munca?!
Videochat?!! De care?D-ala de care stiu eu ?
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
sorana spune:
Bre lasati-o incolo de chimicala (zaharina). Puneti si voi miere ....
Credeti ca daca mananc ca porcu' dar beau ceai de slabit o sa slabesc?
. Am foame maaare de cand beau ceai de-asta
. Poate ma ingras ....
Sorana si Monica (7 ani)
ralualexandrei spune:
Lasa tu ca o chimicala mica mica n-are nimica
.
Nu stiu ce ceai bei tu dar eu am luat de la Fares d-ala de cacastoare si vreau sa zic ca-s teleghidata am facut carare la baie dar macar n-am crampe,ca voi slabi sau nu asta ramane de vazut oricum nu conteaza cu ursu de cand s-a lasat de fumat vad ca se transforma pe zi ce trece in elefant
cica din cauza mea.
Dzeu sa-l mai inteleaga acu 16 ani zicea ca nu stiu sa gatesc in ziua de azi imi zice ca de ce gatesc
si io cum sa fac?
misha71 spune:
adica traiesc si nici de'a drac' nu fac curat dupa canapeaua asta! 
ca mai multe la ora asta nu stiu a zice ![]()
Pe maine!

Misha mami fericita de
Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
misha71 spune:
Hai la cisterna de
Luati furtunul si serviti-va!
Bueeeyyyyyy da' chiar am bagat frica in voi? Am aparut io, ati disparut voi? Sau va alearga Gabriela cu seringa? ![]()
Misha mami fericita de
Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)