Clubul cucelor nauce *7*
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
parca o vad peste 7 luni pe aici ,mare cat malu si plangand ca nu mai poate sa ii care....dar in rest e bine
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andruskandu/andruskandu.jpg)
andruskandu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabriella1
ce dai ca pe la 6 luni is numa' buna, ha? ![]() Gabriela "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
Nu pe la 6 luni, c-atunci e inca frumoooos, chiar cel mai frumos! Peste 6-7 luni, adica atunci cand vei fi in luna 7, chiar 8. Cu burta pana la gat, si de-abia respirand dupa ce uric 2 trepte...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabriella1 ma uitam pe adoptii, ce-mi trebuie, ce cond tre' sa indeplinesc ,la care Adi ,f . serios intreaba : "cand esti gravi ,nu te mai ajuta neuronii? l-as bate ,da' nu pot ca-i mare si grassssss ![]() Gabriela "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
raspunsul era "nu prea",dar acum ai o scuza
![](chatterbox.gif)
anca
![](mamica.gif)
![](bibe.gif)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
![](images/user_woman.png)
gabriella1 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui andruskandu
Nu pe la 6 luni, c-atunci e inca frumoooos, chiar cel mai frumos! Peste 6-7 luni, adica atunci cand vei fi in luna 7, chiar 8. Cu burta pana la gat, si de-abia respirand dupa ce uric 2 trepte... Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii (Vrajitorul din Oz) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> ![]() ![]() ![]() www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank"> ![]() ![]() ![]() BAZAR UNIC!!! Andreea ![]() ![]() |
stau la parter si ma trece sotu' pragu, na
![](icon_smile_big.gif)
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andruskandu/andruskandu.jpg)
andruskandu spune:
citat din mesajul lui ancadragoman
raspunsul era "nu prea",dar acum ai o scuza ![]() anca ![]() ![]() poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Hormonii! Hormonii-s de vina, bata-i....
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui ancadragoman parca o vad peste 7 luni pe aici ,mare cat malu si plangand ca nu mai poate sa ii care....dar in rest e bine ![]() anca ![]() ![]() poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
deci, sa ma repet:in clipa de fata am fix 52 de kg .
intrebare:cat de mare crezi tu ca ma pot face, ha?aud?
![](icon_smile_big.gif)
Gabriela
gabriella1 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui andruskandu
![]() ![]() ![]() Hormonii! Hormonii-s de vina, bata-i.... Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii (Vrajitorul din Oz) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> ![]() ![]() ![]() www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank"> ![]() ![]() ![]() BAZAR UNIC!!! Andreea ![]() ![]() |
hi, hi, hi nu-i prea am .am io pe cineva grijuliu, si daca nu e... violul in familie nu se pune, stiai? ai vazut tu organ sa reclame un viol?
![](icon_smile_big.gif)
Gabriela
andruskandu spune:
O sa fie vara, sotul la munca, si-o sa vrei sa iei ceva aer dimi... mai la o barfa pe banca-n parc...
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui andruskandu O sa fie vara, sotul la munca, si-o sa vrei sa iei ceva aer dimi... mai la o barfa pe banca-n parc... Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii (Vrajitorul din Oz) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> ![]() ![]() ![]() www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank"> ![]() ![]() ![]() BAZAR UNIC!!! Andreea ![]() ![]() |
are pauza de pranz ,so... ma duce dimi in parc si ma ia cand isi aduce aminte
![](icon_smile_big.gif)
Gabriela
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui ancadragoman
raspunsul era "nu prea",dar acum ai o scuza ![]() anca ![]() ![]() poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Gabriela