Locul fetelor Nou-Venite (68)
Raspunsuri - Pagina 3
trutzi spune:
Am uitat de flori Sa-mi fie rusine!
Sper ca te simti bine Noi asteptam -iceii de molipsire
Citat: |
citat din mesajul lui Arianna11 Nu mai stim nimic de Flori,sa speram ca nu ne-a uitat si ea |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
violab spune:
No problem.Sper ca macar au fost fructuoase PM-urile. Va pup. Merg la gym. Ne vedem mai tarziu.
trutzi spune:
Divorteaza sotii Nastase dupa 13 ani de casnicie Pacat
trutzi spune:
Spor la "treaba"!
citat din mesajul lui violab No problem.Sper ca macar au fost fructuoase PM-urile. Va pup. Merg la gym. Ne vedem mai tarziu. |
trutzi spune:
ariannaAi dreptate. Noi ne-am trimis pm desi puteam sa scriem si aici, doar ca plictiseam fetele cu problema mea
Arianna11 spune:
citat din mesajul lui trutzi ariannaAi dreptate. Noi ne-am trimis pm desi puteam sa scriem si aici, doar ca plictiseam fetele cu problema mea Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica |
Acum e prea tarziu
Arianna11 spune:
Offf au dat astia la stiri ca au fost pb cu aterizatul la Bacau...sper sa ajungem cu bine in tara
mvb spune:
da` de unde?...mai am 2 zile de injectii.......eu saptamana asta am citit aproape 2 carti, pt ca am vrut sa nu ma mai gandesc la nimik......eu va citesc in fiecare zi, fiecare ora, insa nu am noutati.....si nu mi se pare corect sa ma vaicaresc non stop ca ma dor fesele si ca merg ca lupul din trunchi.....abia am asteptat weekendul asta.....abia astept sa dorm pana tarziu
citat din mesajul lui trutzi mvb Azi parca terminat injectiile, nu mai ai nicio scuza Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica |
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
mvb spune:
Care dintre ei? Ilie sau Adrian?
citat din mesajul lui trutzi Divorteaza sotii Nastase dupa 13 ani de casnicie Pacat Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica |
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
mvb spune:
Apropo, ce-i cu atata conspiratie?.....toata ziua, numai PM-uri si feedback-uri la PM-uri
Citat: | ||
citat din mesajul lui Arianna11
Acum e prea tarziu |