Gasca de Constanta *112*
Raspunsuri - Pagina 15
CRIXIA spune:
Multumim mami de Luca, cred ca ii sunt binevenite, mai ales ca spunea Ledi ca ar fi trebuit sa iasa in oras sa-i cumpere!
Daca mai aveti idei, propuneri, va asteptam! Am impresia ca nu gandesc suficient, adica vreau dar nu stiu cum!
Cris mami de Alexia & Ana
Ontica Camelia spune:
Salutare!
Multa sanatate si refacere rapida Leditia!
Este buna propunearea Cristinei, dar cred ca nu numai de bona are nevoie acum, inainte de sarbatori, ci si de ajutor in casa. Daca se hotaraste ceva, in legatura cu cheta pentru bona/ajutor, vreau sa particip si eu.
Teo de luni face febra mare, aseara a avut primul scaun moale si crampe, deci, are nesuferita de enteroviroza , azi dimineata i-am facut decoct de coaja de stejar pe langa tratamentul cu antibiotic si antitermice si, nu a mai facut kk moale. febra nu a mai facut azi, dar o tin in continuare sub observatie.
Sa va spun ca vrea fara? Imi este mila de ea cand imi spune ca nu a iesit azi afara si ca mamaia i-a dat medicament amar.
Nu stiu in ce masura am timp maine de DC, dar urez de azi
La multi ani Isabella (Dodo-pui) si Gen68! sa fiti santoase si iubite de toti cei dragi!
Va doresc o seara buna si spor la treburi!
Sa-l ajutam pe Florin
Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
Ontica Camelia spune:
Aici depre ajutorul pentru Leditia!
Sa-l ajutam pe Florin
Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
alinuk spune:
fetelor
ma bucur sa va cunosc!!
iata mesajul initial in care spuneam ce am facut:
"multumiri tuturor care au dat curs apelului Deliei si lui Cami de a aduce un mic sprijin familiei lui Ledi, acum de sarbatori!
acestea fiind spuse ne putem deconspira
caci nu puteam trimite la fata acasa la curatenie pe cineva fara acordul si stirea ei
cat mi-a trebuit sa o conving si cata munca de lamurire...nu mai zic, ca nu, ca nu e nevoie, ca face tati de david... ca bebe doarme dupa 12 pana dupa amiaza...lucruri firesti, numai ca atunci cand vrei ceva reusesti in mare parte si da, cred ca ledi avea nevoie de noi acum
de maine doua zile la rand, o doamna (bona prietenei mele din Constanta, recomandata ca fiind spirt si in putere, o femeie de incredere ...nah era musai sa fie cineva cunoscut caci la fel... e o responsabilitate sa trimiti la om in casa o persoana necunoscuta) va merge dupa ora 16 pentru a face curatenia cu care se cuvine ca fiecare crestin sa primeasca Pastele
cred ca ar fi gasit o solutie desigur, Dumnezeu ar fi facut ceva...
dar poate chiar varianta aceasta i-a fost la indemana
multumim inca o data fetelor
multumim lui Cami care sambata se va intalni cu Ledi, va fi langa ea ...mesager al tuturor gandurilor si imbratisarilor noastre pt Ledi, David si tati de David
multumim si Lisei special...
in aceste momente la ledi acasa este o doamna care ii face curat
am aranjat noi, am platit-o
sambata o sa mearga la ea una dintre colegele noastre de la gashca lui David, CAMI - inimoasa mamica din Eforie care va lua cate ceva ce se gaseste pe masa oricarui crestin in zilele acestea de Sarbatoare.
cred ca cel mai mult ar ajuta-o banutzii si eventual prezenta uneori a cuiva cu suflet mare
aici gasiti mai multe detalii (inclusiv conturile)
http://negusdavidchristian.blogspot.com/
ps: boala pe care David o are necesita tratament pe termen lung
asa ca e bine sa ne dozam eforturile, sa nu ne 'dublam'
multumim mult de solidaritate scumpe mamici
Spor la pregatiri pentru Sfanta Sarbatoare a Pastelui.
Mai ales pentru cele ale sufletului.
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
un vis pentru ei, pentru micutzii mai putin norocosi
www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
CRIXIA spune:
Ma bucur ca s-a conturat o initiativa, ca putem face ceva pentru Ledi si familia ei!!!
Am citit pe blog, am retinut contul curent si am sa depun o suma chiar astazi.
Sunt ingrijorata pentru Ana, are episoade de plans, imi fuge gandul, daca nu sunt dintii? Off, sper sa revin cu vesti bune!
La multi ani Dodo!! La multi ani Gen!!!
Dodo-pui spune:
Multumesc pentru urari DD sa va dea inmiit!
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
dadi_t spune:
Gabi, sa-ti traiasca printesa! Are un nume asa... diafan...chiar te duce cu gandul la o mica printesa .
Distractie maxima luni la mot(sic!!) si sa aveti parte numai de bucurii si de realizari de la amandoi copiii.
Dragelor, va urez spor la treaba si cumparaturi si bineinteles
,,Un Paste imbelsugat si fericit!,,
(nu stiu daca mai am timp sa intru)
<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>
Sa-l ajutam pe Florin!
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
CRIXIA spune:
Bunaa, din nou!
Am ajuns cu Ana la medic....diagnostic: enteroviroza preluata cu succes de la Alexia....cam asa ne pregatim de Paste, n-am reusit sa fac mai nimik azi, am plecat cu ambele la piata, mai mult fortat pentru a cumpara lapte fara lactoza, bobite homeopate, dar am facut fara sa vreau si majoritatea pietei pt masa de Paste.
Eu si cucuietele mele va uram un Paste Linistit alaturi de cei dragi!!! Dar pana atunci aveti grija cu efortul, moderat, va rog, ca suntem oameni si se resimte oboseala!
Cornelia spune:
Multa sanatate Anei!
Multa sanatate si putere Ledititei!
La multi ani fericiti Isabela!
La multi ani fericiti Gen68!
Si urarile pentru maine :
La multi ani fericiti Andreea!
La multi ani fericiti Daria!