Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *73*
Raspunsuri - Pagina 10
raluk16 spune:
Meli
Crissbebe multumesc mult!
Sabina mi-ai dat azi cel mai mare motiv de bucurie cu orezul brun Habar nu am de ce nu m-am gandit pana acuma. Cat de natural imi pare totul acum si ce clar e in mintea mea! Astia ne indoctrineaza cu cerealele lor chimicizate, ca ai impresia "ce sa-i dau copilului? a, normal, cereale de copii nestle, humana, milupa, etc." De parca astea existau acu cativa ani... Acum astea mi se par ca sunt facute pentru excursii, asa cum si fructe le facem noi, nu le dam din borcanele decat cand nu suntem acasa.
Si cu proteinele ai dreptate, orezu e foarte bogat in proteine. Nu inteleg de ce in comparatia aceea orezul alb are mai multa b1 decat brun, o sa caut sa vad, ca eu stiam ca b-urile sunt in coaja de la brun.
Ti-am admirat printesele si m-ai facut pentru prima data in viata mea sa-mi doresc fata, cand am vazut-o pe Erika bucatarind . Si Lisa e minunata cum sta in fundulet . Maine ma bag sa vad si filmele, azi n-am avut ocazia cu sonor.
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Ioanna81 spune:
uoooofff ca de tae-bo uitasem! va multumesc tare ca nu sunt singura fetelor!!
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
monique02 spune:
Buna seara,
Vad ca faceti petrecere, ce bine, eu tocmai m-am intors de la o petrecere de casa noua cu Andreea ca era un zgomot asa de mare ca saracuta nu a rezistat mai mult de jumatate de ora. Bineinteles ca Titus cu Teodora au ramas.
Raluca _u ma bucur ca sunteti bine si cu familia reintregita.
Sabina mi-au placut filmuletele si de mogalnete, tare de tot. Scena aceea in care Erika ii ia jucaria Lisei mi-e tare cunoscuta si mie.
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fragutza Ttik, bine ai venit! Ai nimerit fix la pary! Hai, ia o felie de tort, o colica si spune-ne ceva despre tine. Si dc pui si niste poze e si mai bine! If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
banuiesc ca te-ai referit la coca sau pepszi nu la dureri abdominale
Ai fost simpatica si tu cu cola, eu deja am lista: in prima zi dupa intarcare beau cafea, pap cioco, beau vin,... daca intarcarea n-o sa aiba loc in timp ce sunt din nou insarcinata
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
monique02 spune:
Raluk si tu cu din astea naturale ca si mine. Eu m-am intalnit la un mom dat cu un prieten al lu Titus din Elvetia care lucra la Geneva, chiar la fabrica de mancaruri pt bebe (bine in IT) si mi-a spus ca din ce a vazut pe acolo nu ar da copilului mancare de la Nestle. Acum sper sa nu imi iau niste rosii de la fete dar vorba aia "asa mi-a spus, asa va spun" .
vik-cj spune:
Si eu , si eu!!! Am venit la party...ca am facut baita dar noi pina al 11-12 nu dormim..asa ca am pasat mamarutza lui taica-so si am venit la party!
Raluk ...lasa ca se va face si Alexutu baiat cuminte...
Asa deci...Selen serbeaza ziua sotului ..si eu credeam ca se pregateste de valentine's day.
Apropos de asta sotul meu cel "romantic" a venit cu cadoul mai repede ca e curios sa il testez miine...eu era sa il arunc pe geam (cadoul, nu sotul, desi am baunat un an dupa el)...deci...taaaannnnaaaa...am primit de ziua indragostitilor aspirator cu apa. Asta e...
Ttik...bine ai venit...asteptam detalii despre tine si bebelul tau!
Deci...incepe chefu? deschid o bere (fara alcool?)???
de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
Lali_mete spune:
Ttik bine ai venit
Lali Lacra de
Paul-Iulian
http://picasaweb.google.com/Lali.mete/Paul#
http://picasaweb.google.com/Lali.mete/PaulSiMamiSinguriAcasa#
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian
laura78nico spune:
Fetele va spun noapte buna ne incepem programul: baie Mihai, baie papusa Ramonei, apoi mancat Mihai si plansul de rigoare, intre timp mama si sotul o culca pe Ramona si daca am noroc pe la 12:12 jumate ma duc si eu franta la culcare
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
monique02 spune:
O perla de la Teodora din seara asta si va las:
"Mami, a venit azi dumineata un rechin si mi-a spus ca daca nu suntem cuminti ne mananca cu os cu tot."
"Cu ce os Teodora"
"Cu osul pe care il avem fiecare"
"Unde il avem?"
"Sub piele"
Fragutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui raluk16
banuiesc ca te-ai referit la coca sau pepszi nu la dureri abdominale Ai fost simpatica si tu cu cola, eu deja am lista: in prima zi dupa intarcare beau cafea, pap cioco, beau vin,... daca intarcarea n-o sa aiba loc in timp ce sunt din nou insarcinata Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
E un alint...avem o relatie foarte speciala
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.