Amalia si Ilie Nastase - divort - De ce?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

stii tu ca aia tigancoasa si slaba si cu creier de musca nu era fata lui ilie nastase ?

slabe sperante :)

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

ai avut tu invitatie la finala wimbledon cind sint yo participant la K1 tokyo.

citeste cu atentie...nu am scris ca am avut invitatie...am zis ca omul in cauza si-ar fi oferit ajutorul in conditiile in care il anuntam inainte...acu nu pot sa stiu daca a zis doar de fenta sau chiar m-ar fi ajutat; in principiu e om de cuvint, influent si imi datoreaza enorm.
pot sa-l intreb daca imi poate face rost de bilet pt la vara
pfuu! mai sint 4 luni...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

I-am vazut pe Amalia si Ilie Nastase in aeroport si i-am admirat foarte mult pentru ca ambii erau atat de modesti, nu au intrat pe la VIP ci au stat si si-au asteptat randul la Check-In, fara nici o probelema. M-i s-au parut dintotdeauna un cuplu asezat chiar daca diferenta de varsta era vizibila. Acuma intr-un divort adevarul este intotdeauna pe la mijloc, deci nu avem de unde sti care-i vinovatul sau daca exista vinovati cu adevrat. POate ambii au hotarat sa se desparta si gata. Au inteles ca vietile lor nu mai pot continua impreuna . Dupa stirea divortului i-am vazut pe ambii la Tv. separati si ambii arata mult mai rau decat cand erau impreuna. Asta este viata ! PAcat ca se despart , mie imi placeau.

Mergi la inceput