Amalia si Ilie Nastase - divort - De ce?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Candy

Nu mi-a placut niciodata de Amalia, desi peste tot auzeam: vai, ce frumoasa, ce stilata, ce desteapta... Eu am vazut-o intotdeauna ca pe o fiinta ambitioasa, rece si calculata. Fireste, doar cat am vazut-o la TV sau am citit despre ea in presa, fara sa am vreun contact direct.

Doua chestii mi-au ramas insa in cap: grimasa de sila pe care a facut-o cand sotul ei a dat s-o pupe (pe care o puteti vedea in mai multe tabloide acum, eu am vazut-o la TV) si cum povestea marea doamna cum se duce saptamanal (sau nu mai stiu cat de des) in America sa-si penseze sprancenele la Anastasia Soare. Chestie care mi se pare o super-fitza.

Din pacate, cred ca Nastase, cu toate marile lui cuceriri din carnetel, va ramane o victima in divortul asta. Cu o gaura mare in buzunar.

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

Cata dreptate ai

Sunt multe fete pe aici care au dat-o ca ex pozitiv desi nu merita pt mine Columbeanca,Raduleasca pe care eu o admir si Amalia au facut acelasi lucru s--au casatorit pt bani,au avut amanti,si acum divortaza.

Cele ca Bahmu,Zavoranu sunt considerate mahalagioaice dar obsrv ca isi vad mai bn de casnicie decat divele*stilate* si aparent mai cu capul pe umeri nu degeaba este si prov din popor*mutu....pamantul*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_ene spune:

Ei, nu cred asta ca se duce in america sa se penseze la anastasia soare! Eu m-am intalnit cu ea la un salon de remodelare corporala care e medium-high (au tratamente super fita la preturi normale) si ma gandesc ca daca se duce la anastasia soare, ar merge si ea la un salon unde se plateste mai mult pe imagine decat pe tratament.

Dar si eu cred la fel, daca e o diferenta mai mare de 15 ani, e cam greu sa mearga o relatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

In fine, nu c-ar fi relevant unde isi pensa sprancenele, dar asta spune ceva despre ea (eu am auzit-o declarand asta la TV, intr-o emisiune):

http://stiri.acasa.ro/articole/monden/Fite-de-vedete-

Macar Loredana Groza e o valoare prin ea insasi, dar Amalia, in afara de faptul ca e sotia lui Nastase (si viitoarea fosta sotie), nu stiu sa aiba ceva merite deosebite.

Pe de alta parte, barbatii de o anumita varsta care isi lasa nevasta pentru o pustoaica de 20 de ani care joaca rolul Julietei pana primeste acces la conturi, isi merita soarta. Pacat de fetite, ca ei si-au facut-o cu mana lor.

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

nu ma mir ca s-au despartit...m-am mirat asta vara, la inceputul lunii iulie cind aflindu-ma in Londra la un shopping mic prin Harrod's, pe cine vad la bratul unei pitzipoance care nu era nevasta-sa sub nici o forma...Pe Nastase! Partea funny e ca m-a vazut ca m-am uitat la el si am zimbit involuntar (semn ca l-am recunoscut) si din moment ce se indrepta spre mine am ales sa-i dau buna ziua ca deh...celebritate, nu-i frumos sa te faci ca ploua. Am schimbat 2 vorbe cu el, mi-a facut o impresie extraordinara, foarte dragut, amabil, deloc fitzos, s-a bucurat enorm ca l-am recunoscut si salutat...eu mai eram cu o prietena si l-am intrebat daca putem face o poza cu el (in definitiv chiar sint fan - imi place tenisul) la care el a raspuns cu o amabilitate de nedescris si a pus-o pe pitzipoanca sa ne faca poze la toti 3
Tuta avea niste unghii de 5 cm vopsite in portocaliu intens ...genul de pitzi si proasta si urita...in fine, mi-a parut rau de el ca la toti banii lui nu-si gasise una mai breaza.

p.s.- era in perioada Wimbledon-ului...venise la campionat

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:
citat din mesajul lui Allure

nu ma mir ca s-au despartit...m-am mirat asta vara, la inceputul lunii iunie cind aflindu-ma in Londra la un shopping mic prin Harrod's, pe cine vad la bratul unei pitzipoance care nu era nevasta-sa sub nici o forma...Pe Nastase! Partea funny e ca m-a vazut ca m-am uitat la el si am zimbit involuntar (semn ca l-am recunoscut) si din moment ce se indrepta spre mine am ales sa-i dau buna ziua ca deh...celebritate, nu-i frumos sa te faci ca ploua. Am schimbat 2 vorbe cu el, mi-a facut o impresie extraordinara, foarte dragut, amabil, deloc fitzos, s-a bucurat enorm ca l-am recunoscut si salutat...eu mai eram cu o prietena si l-am intrebat daca putem face o poza cu el (in definitiv chiar sint fan - imi place tenisul) la care el a raspuns cu o amabilitate de nedescris si a pus-o pe pitzipoanca sa ne faca poze la toti 3
Tuta avea niste unghii de 5 cm vopsite in portocaliu intens ...genul de pitzi si proasta si urita...in fine, mi-a parut rau de el ca cu toti banii lui nu-si gasise una mai breaza.

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Pai bine mai Allure tu il vezi pe Nasti cu o pitipoanca la Londra si nu anunti cancan-ul, click-ul si altele ca-ti plateau toata calatoria la Londra pentru un asa scup..Glumeam.

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui cait

Citat:

nu ma mir ca s-au despartit...m-am mirat asta vara, la inceputul lunii iunie cind aflindu-ma in Londra la un shopping mic prin Harrod's, pe cine vad la bratul unei pitzipoance care nu era nevasta-sa sub nici o forma...Pe Nastase! Partea funny e ca m-a vazut ca m-am uitat la el si am zimbit involuntar (semn ca l-am recunoscut) si din moment ce se indrepta spre mine am ales sa-i dau buna ziua ca deh...celebritate, nu-i frumos sa te faci ca ploua. Am schimbat 2 vorbe cu el, mi-a facut o impresie extraordinara, foarte dragut, amabil, deloc fitzos, s-a bucurat enorm ca l-am recunoscut si salutat...eu mai eram cu o prietena si l-am intrebat daca putem face o poza cu el (in definitiv chiar sint fan - imi place tenisul) la care el a raspuns cu o amabilitate de nedescris si a pus-o pe pitzipoanca sa ne faca poze la toti 3
Tuta avea niste unghii de 5 cm vopsite in portocaliu intens ...genul de pitzi si proasta si urita...in fine, mi-a parut rau de el ca cu toti banii lui nu-si gasise una mai breaza.

Pai bine mai Allure tu il vezi pe Nasti cu o pitipoanca la Londra si nu anunti cancan-ul, click-ul si altele ca-ti plateau toata calatoria la Londra pentru un asa scup..Glumeam.

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Allure, cum ai ascuns lucrul asta de noi???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Allluuure...wow!!! Super intamplare!
Tare de tot ar fi fost ca tu, dupa ce v-a facut poza, sa o fotografiezi pe pitzipoanca

Oricum, ne arati si noua poza voastra???

Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.

www.youtube.com/watch?v=Yo2lzhB282Y" target="_blank">Tribute to an angel

Mergi la inceput

n-am ascuns, pur si simplu nu am dat importanta prea mare...
faza cu can-can-ul nu as face-o nimanui...oriciti bani mi-ar promite cineva.

poza o am pe undeva pe un memory stick la un loc cu celelalte 500 de poze facute in concediul cu pricina...o s-o caut dar stiu ca nu-mi place cum am iesit in ea eram mai plinuta nitel...

pe pitzipoanca nu am fotografiat-o ca nu merita sa-mi stric memoria aparatului cu fatza ei era uritaaaaaa, slaba, tzigancoasa, cu gusturi indoielnice si creierash de musca beata...

de el mi-a placut daca nu era cu pizipoanca dupa el il luam la o bere sigur...
prieteneste, of course

Mergi la inceput

acu, off topic.

asa m-am ofticat ca n-am reusit sa merg si eu la finala de la Wimbledon ca biletele erau pe sub mana si extrem de scumpe! m-am vaitat 3 luni pe tema asta! cind m-a auzit un client de-al meu care e mare scula p-aici imi zice "de ce nu mi-ai spus din timp, ca te puneam in legatura cu prietenul X-ulescu care e bancher in Londra si mi-a oferit bilete la loja linga Hugh Grant (cu care el, bancherul, ulterior ar fi avut si dinner, cica)..." iar el, clientul meu, nu s-a dus ca era prins cu treburi in tara

parol! asta se inscrie la capitolul "pierderi majore" in viata extrauterina a subsemnatei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
pe pitzipoanca nu am fotografiat-o ca nu merita sa-mi stric memoria aparatului cu fatza ei era uritaaaaaa, slaba, tzigancoasa, cu gusturi indoielnice si creierash de musca beata...

stii tu ca aia tigancoasa si slaba si cu creier de musca nu era fata lui ilie nastase ?

ai avut tu invitatie la finala wimbledon cind sint yo participant la K1 tokyo.

Mergi la inceput