Amalia si Ilie Nastase - divort - De ce?
Raspunsuri - Pagina 2
bb_yasmi spune:
eu sunt sigura ca sunt si alte "sub...sub-uri" de care noi "pamantenii de rand" nici nu avem habar... dar e si normal e viata lor, daca nu vor sa faca public bravo lor...dar sigur tot v a iesi ceva la iveala...
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
Androix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui unombun doamna are banutul pus deoparte,nueme care ii deschide usi,ce mai conteaza el?mie mi se pare un barbat iubitor,cu multe calitati. a vazut doamna lumea,a scos-o in lume,are bani si acum da cu sutul de ce nu l-am cunoscut eu pe ilie in locul ei? |
Pai de ce te dai cu capul de pereti tocmai acum cand a redevenit liber?
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
buli spune:
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/886399/Ilie-Nastase-ar-putea-pierde-7-milioane-de-euro-la-divort/
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Alizee spune:
citat din mesajul lui buli http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/886399/Ilie-Nastase-ar-putea-pierde-7-milioane-de-euro-la-divort/ |
Daca intr-adevar, Nastase are o aventura cu o pustoaica de 18-19 ani, teoria ca din cauza varstei s-a ajuns la divort, nu mai este valabila.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
danat spune:
Mda.....ca in filme. Daca este adevarat ce se scrie legat de administrarea afacerilor si faptul ca IN i-a dat sotiei mina libera cam peste tot, atunci nu pot sa spun decat ca fata e deosebit de abila, iar el deosebit de fraier (daca s-a incurcat cu pustoaica aceea si a "omis" ceea ce i s-ar putea intampla daca...).
Hobby
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank"> .... "Ok, everybody, that's a wrap!"
danamiha spune:
cand am citit stirea in cancan, m-am gandit ca ea si-a gasit pe cineva mai aproape de varsta ei.
http://www.cancan.ro/actualitate/intern/cum-au-incercat-sa-fure-divortul-lui-ilie-nastase-89425.html
ileana spune:
Amalia...
Am iesit de cateva ori , in club, cu grupul ei de prietene ( eu prietena cu o prietena de-a ei)...fete faine...
Amalia... asta a vrut : bani si faima...viitor asigurat.
Mi-e mi-a ramas pe creier (de 11 ani) povestea ei cum atarna "pieile" pe Ilie...si grimasa de scarba..
Totusi s-a casatorit cu el...
Alina spune:
citat din mesajul lui ileana Amalia... Am iesit de cateva ori , in club, cu grupul ei de prietene ( eu prietena cu o prietena de-a ei)...fete faine... Amalia... asta a vrut : bani si faima...viitor asigurat. Mi-e mi-a ramas pe creier (de 11 ani) povestea ei cum atarna "pieile" pe Ilie...si grimasa de scarba.. Totusi s-a casatorit cu el... ileana |
Eu am vazut mai demult o emisiune in care Amalia zicea ca 2 ani nu a vrut sa se intilneasca cu el pt ca i se parea mai potrivit pt maica-sa .
Tind sa ai dreptate,nu stiu daca ea l-a iubit,probabil ca de-acum incep iubirile ei .
Ca ea e vinovata,ca el e,ca diferenta de virsta...oricum nu conteaza .
Candy spune:
Nu mi-a placut niciodata de Amalia, desi peste tot auzeam: vai, ce frumoasa, ce stilata, ce desteapta... Eu am vazut-o intotdeauna ca pe o fiinta ambitioasa, rece si calculata. Fireste, doar cat am vazut-o la TV sau am citit despre ea in presa, fara sa am vreun contact direct.
Doua chestii mi-au ramas insa in cap: grimasa de sila pe care a facut-o cand sotul ei a dat s-o pupe (pe care o puteti vedea in mai multe tabloide acum, eu am vazut-o la TV) si cum povestea marea doamna cum se duce saptamanal (sau nu mai stiu cat de des) in America sa-si penseze sprancenele la Anastasia Soare. Chestie care mi se pare o super-fitza.
Din pacate, cred ca Nastase, cu toate marile lui cuceriri din carnetel, va ramane o victima in divortul asta. Cu o gaura mare in buzunar.
God, if I can't have what I want, let me want what I have.