Bravo Carmen!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (96)
Raspunsuri - Pagina 9
ellanik spune:
Hai ca la asta nu m-ar fi taiat capul sa ma gandesc:ce mancam dupa nastere.Unde nasc eu am inteles ca e mancare in sistem catering si se recomanda dupa tipul nasterii ce sa mananci.
Azi am fost si eu si am batut orasul.Mi-am luat ceai pt lactatie de la Fares si ceai anticolici de la Demmers Teahouse un ceai bio cu tot felul de seminte de hamsteri prin el.Mi-am luat si masa de calcat noua ca cealalta era praf si gata.
Vladi, noroc cu iepurasii astia ca apari si matale.
Cine intreba de mutatul burtii?Haha!Si eu am cozonacul deformat incat ma stramb si eu de atata ras.Nu stiu dom'ne ce face asta micu' p'acolo ca ma zgaltzaie si la matze si la vezica+col.Azi i-am oferit sotului o cana de sticla sablata pe care e pozica mea cu burtica si o barza cu bebe in cioc si cu textul de la semnatura.Uriasul nostru de 99 de kile a inceput sa planga si colac peste pupazoi nu vrea sa bea din ea ba mai mult a pus-o in sufragerie la expozitie.
Oana ,si eu am obs ca la DM sunt super preturi si produsele sunt chiar faine.PLus ca au tot felul de nebuneli.De drag sa tot cresti un bebic.
Asteropi cu kg esti in grafic.Si eu tot asa am luat 14-15 si mi-am luat cantar si in fiecare dimineata ma cantaresc si daca imi arata ca am in plus 300 gr fata de ziua de ieri ....bag salata cu gratar.Cum arata verde adik pierdere in greutate fac cum am facut azi:KFC.
Si uite -asa ne mentinem noi!
Dayanara tu tot nu te lasi cu salamul.
+37 cu
George-Theodor
AMR +2 saptamani .... musai !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
dayanara spune:
oana ai pus kg ca la carte asa ca iti permiti sa mananci saorma :))
denisa ma bucur ca ti.au placut, la hanoracul ala ziceam eu jersey, ca asa scria aici
anca la mine si.a facut efectul paracetamol si exista multe unguente locale pt epizotomie
felicitari pt ecografie!
felicitari si tie greenfrog! sigur bebe va fi bine, mai ales ca doctorul spune ca nu.l afecteaza o nastere naturala, inseamna ca e ceva minor , sper din suflet sa fie asa
ella frumos cadou pt tata de bebe Geo !
cu salamul nu ma las, de multe ori m.am gandit sa.l iau sa.l prajesc
dar iese nasol ca nu e proaspat
roxana
34
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
greenfrog spune:
[b]dayanara[/b salamul asta a devenit deja celebru
! Imi amintesc primele discutii de la odiseea noastra...
Si noi speram ca bebe sa fie bine dupa nastere, sa se rezolve problema asta aparuta in viata intrauterina.
Bebe face tumbele de seara, ma duc sa ma intind un pic pe canapea.
38+
Petru Gabriel
honeybaby spune:
Mda...acum vreau salam prajit, dar nu orice salam, salam uscat prajit....
In frigider nu am decat parizer si ala nu merge.
Denisa,
32 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
honeybaby spune:
Ella - super idea cu cana si reactia lui tati desigur
Denisa,
32 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
ioanaa28 spune:
BRAVO CARMEN !!! BINE AI VENIT SOFIA !!!

Ioana,
35+ , si Alexandru ,07.04.2006.
Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...
ioanaa28 spune:
Anca, legat de epiziotomie, eu cred ca e ff important modul in care e facuta taietura si apoi si mai important cum e cusuta.
Eu la prima sarcina m-am vindecat ff repede, in spital trei zile mi-au facut asestentele spalaturi cu dezifectant si nu mai stiu ce , apoi acasa igiena zilnica si aplicat spray cu aloe. De calmante nici vorba. dupa 3 sapt nu mai aveam absolut nimic si nu am ramas cu sensibilitate sau jena.Eu zic ac am fost norocoasa, abia acum aflu ca exista si variante mai dureroase si greu de vindecat.
La tine am inteles ca a fost o experienta ff neplacuta si din cauza asta nu iti surade nasterea naturala. Eu te sfatuiesc sa stai de vorba cu doctorul tau despre asta. Sa-i spui prin ce ai trecut, macar sa stie sa dea importanta acestui aspect. Acum, vezi tu ce hotaresti, naturala sau cezariana, dar in cazul in care vei face epiziotomia, sa nu mai fii asa speriata, ce ai patit tu inainte a fost exceptia nu regula.
Fetele si medicul cu siguranta iti vor mai indica produse care ajuta la vindecare.
fii increzatoare !! 

Ioana,
Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...
ioanaa28 spune:
Roxana si salamul

cand ma gandesc ca eu am mancat salam de Sibiu de nenumarate ori..
nu de alta da ii place mult lui alex, asa ca e mai tot timpul in frigider... Eu nu prea am tinut cont de restrictii sarcina asta, recunosc...am papat si maioneza cu galbenus crud..si icre...
si da,...si cate un paharel de vin, uneori
Ioana,
Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...
child spune:
ELLA gand la gand, si eu azi am luat ceai pentru lactatie de la fares.
Deci azi am fost harnicuta, am spalat toate hainutele lui Albert si mi-am confectionat torsoane.
Maine si mai si: vine o cunostinta la curatenie si eu trec la calcat hainute, dar nu cred ca o sa le termin, ii las si sotului placerea de a calca.
Si trebuie sa termin odata corectatul, ca nasc si studentii mei tot nu au note 
Va pup, sa aveti o noapte linistita!
36+ 
atb spune:
Bine ai venit pe lume Sofia Maria!!! 
Carmen, refacere rapida si cat mai mult laptic!!!
Adriana
34+
Denis Alin si mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)