Bravo Carmen!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (96)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Ioi ce ma dor toate, am plecat la 4 si am ajuns la 9 acasa. Si sa nu credeti ca am facut cine stie ce cumparaturi, doar ca am fost in 2 locuri.
Am luat si eu ulei de la Bubchen din DM si am avut un soc. Ca eu am dat 6 lei si ceva pe el si in farmacia din mall l-am vazut cu 12 lei.
In rest nu am luat decat cumparaturile saptamanale, am mancat o shaorma si inghetata. Nu's ce e cu mine, dar as manca numa inghetata.

Am citit pe diagonala, dar felicit si eu fetele cu rezultate bune la eco.

Eu am atins azi faimoasa greutate de 70, deci 12,5 kile. Am luat f mult in ultimile 2 saptamani.

Va zic noapte buna ca is cam franta. Ne auzim maine.

Oana 38+ Eric Nicholas
AMR cat va vrea bebe
Multumim Doamne ca am ajuns pana aici.
Ajuta-ne pe mai departe sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxana - sti cum e: daca e interzis e bun
Oana- incep sa cred ca Dm-ul din bucuresti are alte preturi. 6 Ron ??? Ce-i drept nu m-am uitat dupa ulei ca nu vreau sa folosesc, dar la sampon, ulei de baie, spumant de baie nu era nimic sub 10 Ron.
Eu am luat ulei Sanosan pt spital (asa cer). Oare ramane acolo sau ni-l da acasa cand plecam din spital??
asteropipan- si eu tot 3 kg in 3 sapt.

Denisa, 32 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Denisa doar uleiul era 6 lei, restul erau in jur de 10 lei.
Aaaa, cand ti-am trimis sms-ul de la Carmen, credeam ca nu s-a aflat vestea si stateam stresata. Bine ca a trimis si la alte fete.

Oana 38+ Eric Nicholas
AMR cat va vrea bebe
Multumim Doamne ca am ajuns pana aici.
Ajuta-ne pe mai departe sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Oana- cand am primit sms-ul tocmai scriam pe forum s-o fericit pe Carmen.
Puteti sa trimiteti SMS la orice ora despre orice, nu ma supar.
Numai ca o sa va raspund dupa un nr de orange pt ca dupa vodafone nu merge. Trebuie sa ma duc la ei sa vad de ce.
O sa trec si nr de orange si pe cel de Digi in lista in caz de ii este cuiva mai comod.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

Intru si eu dupa cateva zile. In primul rand felicitari Carmen! Bine ai venit Sofia Maria!

Refacere usoara dupa nastere si bebelina dormicioasa si mancacioasa!

37+ Petru Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Am ajuns si eu acasa

CARMEN, felicitari si sa te refaci repede!Si hai cu lapticu' sa creasca fata mare
Sofia, bine ai venit in lumea asta noua! Sa fii cumintica si sa papi bine

Am venit si eu de la ecosi bebe Codrin a fost cuminte si s-a intors, si e in prezentatie craniana Am simtit eu, pentru ca prea nu mai pot sta eu in picioare de atatea intepaturi si presiunePlus ca de 2-3 nopti nu mai am acid asa puternic..deci nu mai sta "calare pe stomac"...
Deci , cezariana ramane ca plan B, doar daca doresc eu.

Sincer eu vreau varianta care imi asigura o vindecare rapida, sa ma pot deplasa, pentru ca raman mama singurica cu 2 copii acasa....Din pacate tocmai acum merge si Lucas de dupa-masa la scoala

Fetele care ati nascut natural ,stiti vreun remediu rapid pt epiziotomie?? Sa treaca durerile in 3-4 zile?? Ceva unguente sau calmante care isi fac efectul?

Anca

cu Codrin Fabian in 37 saptamani
AMR 3+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Miercuri am fost si noi la doctor. I-am explicat despre a doua ecografie si am deschis discutia despre cezariana.

Foarte calm si linistit mi-a explicat ca nu este diferenta intre nasterea naturala si cezarina pentru rinichiul lui bebe si ca am face cezariana numai daca vreau eu. Asa ca avand in vedere ca bebe este intors si ca momentan are in jur de 3 kg mergem pe nasterea naturala.
Momentan colul este inchis, placenta este inca ok si lichid amniotic suficient. mai merg saptamana viitoare la control.

Nu am citit inca din urma, stiam de programarea lui carmen la cezariana asa ca am intrat cat am putut de repede sa aflu vesti si sa felicit proaspata mamica.

37+ Petru Gabriel

Mergi la inceput

Anca - super veste. Macar acum ai de unde alege.
Eu cred ca depinde de organism cat de repede se reface
Roxana- am pus ochii la tine in album pe un body roz cu bulinute gri si un hanorac tot cu gri

Mergi la inceput

honeybaby felicitari pentru vestile bune de la eco!

chiar asa rau doare epiziotomia? noua ne-a recomandat la curs sa ne luam niste supozitoare cu diclofenac pentru durerile de dupa nastere.

38+ Petru Gabriel

Mergi la inceput

Scuze honey vroiam sa raspund lui babyangel. Am incurcat nick-urile

38+ Petru Gabriel

Mergi la inceput