Bravo Carmen!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (96)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

carmen, nu-mi vine sa cred ca ne-ai scfris asa de repedeDoamne ajuta sa te poti misca bine cat de repede...Cu lapticul nu iti fa probleme ca poate dura si 4-5 zile...depinde de organism.
pentru dureri cere calmante, ca te ajuta mult. Chiar asta discutam azi cu fetele care au luat calmante.
Hai cu pozici cu bruneta Sofia.

Anca

cu Codrin Fabian in 37 saptamani
AMR 3+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

MARSY_BABY si mie mi-a coborat burtica f mult. si toata lumea imi zice ca e pregatita de iesire buburuza mea. insa ieri ne-a linistit nenea dr ca nu se intrevede nasterea prea curand. vedem, cand va fi pregatita mandra mea sa iasa eu o astept cu drag, cand vrea ea!!!

IOANA 28 bravoo, si noi inchidem maine 36 sapt, dar am schimat la semnaturica de azi ca nu stiu daca apuc sa intru maine.

REBIANA bravooooo si tie pt 34s hai ca mai ai putin si iti atingi targetul AMR usor in continuare

fetelor, eu ma retrag, ma duc la plimbarica cu sotul si niste prieteni.
va doresc sa aveti parte maine de un VALENTINE'S DAY fericit alaturi de jumatatile voastre.iubiti-va mult

pupici la toate burticile si la minunile din inauntru.

36 +
AMR 3
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Marsy ,ia ghici oare ce inseamna?Daca bebe iesea pe gura iti facea bucisoarele papion la gat.Asa ca....cineva...nu spui cine, persoana importanta, se pregateste de aterizare.Anunta tu turnul de control sa elibereze o pista ca vine ..... Cam mult a trecut si nu ai mai dat nicio veste.Frumoase numele de la semnatura by the way!

Kossir, nu te mai ingrijora ...gandeste pozitiv si spune-ti in minte "maine vine laptele""maine vine laptele".Trateaza cu tzitzili!Pupa bebeGeo gurita aia mica!

Chid si alte fete daca aveti Demmers Teehouse au ceai pt bebici si mamici care alapteaza .Sunt 100%bio si sunt din seminte de diverse .Eu am dat pe o punga de 100gr 20 de ron si din 4 lingurite se face 1 litru de ceai care se bea zilnic.
Gaby a pus o fata un link catre o carte .Acolo scrie ca bebe se cantareste o data pe saptamana .Eu zic sa nu devii paranoica ca vin si-ti dau cu batzul.Fata arata super.daca te mai stresezi atat se duce laptele,dragalasho!Tu trebuie sa fii relaxata.
Ramy felicitari si bun venit.Asteptam povetsile.

Eu azi iar am umblat tot orasul si am luat o caciulita de exterior fainuca tare si un costumas culoarea inghetatei de fistic dupa care sunt topita desi nu e nimic extraordinar:camasuta si pantaloni.Am vazut la Zarakids o groaza de gecute,paltoane,bolero-uri pt fetite toate pana in 30 de ron.Pfff!Pt baietei cam saraca oferta.
Azi am papat calamari pane cu usturoi mult si cartofi gratinati ,o farfurie maaare cu portocale si pomelo si muuulta apa.Hai ca am dat raportul pe ziua de azi.Uitasem.Azi am avut o (1 )singura contractie si aia lejera.
Pup la fiecare

+37 cuGeorge-Theodor

AMR +2 saptamani .... musai !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui asteropipan

DANAYARA , BABYANGEL voi care mai aceti nastere la activ, va ganditi cu frica la durerile nasterii, dar eu pana acum am stat f linistita , acum insa ,ca se apropie mult asteptatul moment, fac pe mine de frrica. de accea nici nu stiu ce vreau, natural sau cezariana. cred ca daca ii zic dr de cezariana, ma bate

cert este ca abia astept sa imi vad minunea de fetita, sa o strang la piept si sa o aud gangurind si sa o vad zambind si strambandu-se deja nu mai am rabdare....

freedelia pupici

35 +
AMR 4
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

Aster mie mi se pare normal sa ne fie noua mai frica pt. stim exact ce inseamna Culmea ca nu mi-e frica de nastere..no way! Mi-e pur si simpli groaza de recuperare. La nastere nici nu ma gandesc, pt ca voi fi asa de emotionata ca in sfarsit a venit momentul incat nu mai conteaza
Si oricum ar fi, abia astept sa-mi vad baiatu'

Anca

cu Codrin Fabian in 37 saptamani
AMR 3+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Anca merci mult pt raspuns!
Il voi pune pe sot sa-mi faca masaj cu spirt (mi-a m facut si mi-a trecut, cand tot asa am avut starea asta), incerc sa nu i-au paracetamol, daca-mi trece cu spirt. Cat despre gargara cu apa si sare..nu-mi place sarea..observ ca mi-a mai trecut de la ceaiul cu lamaie si miere (nu mi-a m adus acea pers tinctura (mie imi trecea cu tinctura de propolis), probabil nu a m avut).

Da! Dupa ce am luat supozitorul cu Diclofenac (dupa 10-15'), am putut sta in sezut.

annya9, Roxana, bluekidoo va multumesc si voua pt rasp.

Nici eu nu am simtit cand m-au taiat, dar cusatura a fost dureroasa, mi-au facut anestezie aproape de sf, si tot am simtit cum ma coase, practic pe viu... Nu vreau sa va sperii, eu am avut o dr, cam.., daca va face anestezie imediat, nu veti simti..in plus vor trece aceste dureri..si la nasterea cezariana, sunt dureri (chiar daca nu at pe mom, ci dupa..) dar vom trece peste, cand vom tine bebeii in brate. Trebuie sa fim tari, eu una abia astept sa nasc.

Carmen ma bucur ca ne-ai scris si ca Sofia e cuminte, ca de frumoasa nu are cum sa nu fie.
Sper sa-ti 'vina' si laptele ca sa o poti alapta.
Ramy bine ati revenit acasa! Cand vei avea timp sa ne povestesti mai multe, cum e sa fii mamica!
Rebiana Felicitari pt cele 34 sapt implinite! Tine-o tot asa pana la termnen (de ce nu).

P.S. In sfarsit trimit si eu mesajul, de 1 h ma chinui sa-l trimit, dar nu mergea DC-ul, de-altfel am vb cu o amica si la ea nici acum nu merge..

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 30+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Buna seara fetele..m-am trezit si eu dupa o tura de somn si asta din cauza unei burti atat de tari ca nu ma mai lasa sa stau intinsa, plus a unui vis in care mancam ceva mancare gatita cu pofta. habar nu am ce mancam in vis, stiu doar ca esra un sos ,o tocanita ceva, cert este ca m-am trezit cu si m-am infipt direct in frigider, mi-am pus o portie mare de mancare de cartofi si am mancat pe nerasuflate.

Am vazut ca vorbiti despre durerile de dupa nastere de care am tot auzit in ultimul timp. La nasterea normala inteleg, dar pe mine ma nelamureste cezariana.. este durerea de dupa operatie mai mare decat de la o operatie normala?? In 2000 mi-am scos splina iar operatia a constat in 3 taieturi pe abdomen, dar stiu sigur ca dupa nu am avut dureri insuportabile (bine sunt si o persoana foarte rezistenta la durere), mai rau ma jenau drenele, iar dupa 2 zile , cand am primit acordul medicului sa ma ridic din pat nimic nu ma mai tinea in loc. Este operatia de cezariana atat de dureroasa? recuperarea atat de grea? nu de alta dar n-am auzit pe nimeni sa spuna ca a durut rezonabil..

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/

In asteptarea martisorului 36+ Tanya Ioana

Sotie fericita cu bebe in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Kossir eu am avut lapte de a doua zi dupa nastere. mi-a facut sotul ceai de stimularea lactatiei la greu. aaaaa si ca sa am gaze ceai de ceapa cu chimen. si am scapat si de posibila constipatie dupa cezariana. cere calmante si somnifere sa dormi. mai ales daca asta mica sta la nursery. du-te acolo cat de des si pune-o la san. eu in spital facem cate o pata de lapte cat jumatatea tricoului numai uitandu-ma la ea. mai este o solutie granule frantuzeasca Galactogil care e super buna pt laptic. sa iti pui comprese calde pe sani si sa iti faci masaj dinspre exterior catre sfarc. citeam la alaptatul online ca poti pune la masajul asta crema de galbenele.

Sa iti traiasca minunea cu gurita mica!!!
cand o incepe sa urle ori cand ii e foame, sa vezi tu catamai gura deschide:))):)))

a mea doarme in sac ca sefu si eu stau si ma chinui cu drele tzatze sa astepte urmatoarea masa... si da-i si maseaza-le...

Vb lu RAMY, macar sa nu le fi carat degeaba pana acuma!

Ella pupam inapoi cuscrul sensibilos, mamica si Bebe Geo cu ale lui pulpane grasane:_)

noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

salut !!!

Ramy- ma bucur ca ati ajuns acasa. Adaptare usoara

Kossir- ma bucur ca sunteti bine. Sunt sigura ca vor disparea durerile si va veni si lapticul pt micuta Sofia

Fetelor mie mi-e frica si de nastere si de orice fel de taietura sau cust pe viu. Daca tot mi-e frica de tot merg pe naturala, macar sa ma refac mai repede.

ami - la polen nu sunt alergica. Defapt la nimic natural nu sunt alergica. Problema mea sunt chimicalele.

Rebiana- sa poarte fetita sanatoasa cerceii. Uite dupa cercei nu m-am uitat inca

Iar ma doare un rinichi. Ce o vrea si asta de la viata mea??

Denisa, 33 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Eu mai am o intrebare pt fetele cu experienta legata de suzete.. Am cumparat o suzeta de silicon 0-3 luni si am vazut ca sunt si suzete 3+,6+. Acum ce nedumerire am eu: daca ii dau acum suzeta 0-3, la 3 luni trebuie sa-i dau 3+? nu o sa-i mai placa prima suzeta? o sa o refuze cand "ramane mica"? sau daca se obisnuieste cu ea nu o sa mai vrea o alta marime?

Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/

In asteptarea martisorului 36+ Tanya Ioana

Sotie fericita cu bebe in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

kossir nu.ti face probleme laptele va veni repede si fetita va suge bine merci, cu cat esti mai relaxata si laptele va veni mai repede si mai mult

rebiana sa poarte diana sanatoasa cercei ! si tie multe saptamani inainte pana la 38-40 :)

amy, denisa ce e cu alergia la polen? eu am asa ceva, primavara e crima pt mine imi curge nasul si am ochii ca de vampir

bluekido, multi spun si poate asa o fi ca suzeta de cauciuc e mai buna, eu prefer si voi avea de silicon, cum are si ivan, in primul rand cele de silicon nu se uzeaza, nu e vb de bani ci daca nu se uzeaza nu.si schimba textura, in asa fel incat oricand pot inlocui una veche cu una noua, am prietene ale caror copii foloseau suzete de cauciuc si cei mici nu se desparteau de ele asa uzate cum erau, mai ales ca e o mare diferenta intre o suzeta "muncita" de cauciuc si una noua, la silicon diferenta asta nu prea e, sau e mica
cand pe eticheta pune 0-3 sau 3-6 luni e chestie de marime, dar ivan a folosit marimea 0-3 pana la 8 luni sa zicem, la un moment dat se vede ca e mica si ii intra cu totul in gura

roxana 34 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput