Bravo Carmen!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (96)
Raspunsuri - Pagina 14
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyangel Ioanact, ziceai ca ai folosit diclofenac supozitoare si in 3 zile ti-au trecut durerile??? ![]() Anca ![]() cu Codrin Fabian in 37 saptamaniAMR 3+ saptamani!!! ![]() ![]() si mami de Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca |
Da! Chiar in mom cand il puneam, la cateva min (10-15') imi trecea, dar dupa o per iar ma lua durerea..pana a 3 a zi cand mi-a trecut.
Nu am avut la mine supozitoare (cand am plecat spre spital, de fapt nici nu stiam ca o sa am nevoie de ele) mi-au pus cele care imi faceau tratament si cand au inceput sa ma doara iar(asta in prima zi), m-am dus si am intrebat ce sa i-au sa-mi treaca durerea...dar pana mi-a adus sotul, simteam ca innebunesc de durere si tb sa o alaptez pe Ioana si nu puteam sa stau in sezut deloc
, noroc ca aveam un scaun special (cu o gaura in mijloc ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
30+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
babyangel spune:
Dayanara, aici nu prea e la moda nastere naturala fara epiziotomie...Fina mea a nascut un baietel de 2700 grame(deci nu mare) si a taiat-o. O alta prietena a nascut(prematur) un baietel de 2400 g si lafel..au taiat-o si crede-ma ca avea caputul cat un pumn.
Dar , ei evita astfel rupturi care s-ar vindeca mult mai greu. Deci, in cazul meu, nastere naturala= epiziotomie.
Voi vorbi cu dr cand merg pe 1 Martie de varianta cu cateter lasat 3 zile...mi se pare o solutie buna in cazul meu...
Dar mai este si aspectul"sex life" care ma pune pe ganduri...Eu de la inceputul lunii a 8-a sunt pe "tusa
" si dorinte am , insa au devenit atat de incomode toate pozitiile incat m-am lasat pagubasa. Si s-ar mai adauga inca 2 luni dupa nasterea naturala...Ma ganesc mai mult la bietul meu sot
Ca eu voi fi asa invaluita cu bebe incat nu ma voi gandi prea mult la asta. dar el??
Anca

cu
Codrin Fabian in 37 saptamani
AMR 3+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
freedelia spune:
La Multi Ani in Anul Tigrului!!! E jale aici, nu poti sa tre auzi om cu persoana de atatea artificii si petarde. Am fost si noi mai adineaori si le-am lansat pe ale noastre, a fost super fun.
Cenia -- eu nu de durerile de spate intreb, ca din alea nu am asa mari si stiu ca sutn din cauza pozitiei, ca trage burta coloana in fatza. Vorbesc de durerile la oasele dintre picioare, alea unde te doare de nu poti ridica piciorul sa il bagi in pantaloni, sau cand te intorci de pe o parte pe alta. Alea nu mai tin minte daca trec imediat sau nu. Pe mine astea ma omoara, imi ia un veac pana la ma dau jos din pat, mai ales ca avem pat din ala american, inalt pana la mijloc.
Greenfrog -- contractii dureroase? Poate ne faci vreo surpriza...
Bumbitza -- nu facem nimic, am dormit de dupamasa foarte tarziu si o sa stam pana pe la 2-3 noaptea cand or sa termine astia cu artificiile. Anul Nou la ei este strict o chestie de familie, majoritatea sa intorc acasa, in provincia de unde sunt, petrec Anul Nou cu familiile. Strainii in general pleaca in alte tari prin jur sa scape de zgomot si de frig, dar noi nu am putut ca deh, sa nu nasc in avion :)
Ramy -- bine ati revenit acasa, sa fiti amandoua sanatoase si sa fiti o familie fericita!
Castelana -- apropo de Gong Xi Fa Cai (care inseamna sa te imbogatesti), pe fii-mea a invatat-o cineva ca dupa asta sa spuna "hong bao na lai" adica s-ar traduce "sariti cu gologani", adica sa ii dea lumea banuti in pliculete rosii, asa e obiceiul aici. Mor de ras cand o aud, le zice la toti care ii ureaza Ma Multi Ani!!!
Oana -- am si eu cateodata durerile astea ca niste carcei in partea de jos a burtii. Sunt tare naspa si daca ma mai apuca vreo tuse sau stranut ma ia plansul de durere. Nu stiu ce sunt...
Asteropi -- nu cred ca e posibil sa te refaci dupa cezariana mai repede decat dupa o amarata de epiziotomie. Probabil ca sunt oameni si oamnei, unii se refac mai repede altii mai greu. Probabil ca prietenele care s-au refacut repede dupa cezariana s-ar fi refacut la fel de repede is dupa epiziotomie. Eu cred ca nasterea naturala e cea mai buna...
Va pup, ma duc in balcon sa ma mai uit la artificii cu copiii si sotul...
37+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
Ioanact spune:
Am si o intrebare: ce pot sa i-au sa-mi scada temperatura, de fapt sunt subfebrila (38 grade)?
Ma doare si gatul, dar beau ceai cu lamaie si miere, si astept pe cineva sa-mi aduca tinctura de propolis (ca noi nu mai avem).
Dar nu stiu ce sa fac cu starea asta
, ma simt asa de ieri si nu mi-a trecut..
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
30+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
babyangel spune:
| citat din mesajul lui Ioanact Am si o intrebare: ce pot sa i-au sa-mi scada temperatura, de fapt sunt subfebrila (38 grade)? Ma doare si gatul, dar beau ceai cu lamaie si miere, si astept pe cineva sa-mi aduca tinctura de propolis (ca noi nu mai avem). Dar nu stiu ce sa fac cu starea asta ![]() ALBUM POZE RECENTE Ioana creste mare Cum creste bebe Justina ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 30+ - JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi! ![]() |
Alina poti lua fara nici un risc Paracetamol(simplu nu sinus sau plus ca alea au nu stiu ce substanta interzisa). Poti lua de 3 ori pe zi cate una , timp de 3 zile. Te ajuta si ca stare generala. Pt gat iti recomand cu caldura gargara cu apa cu sare(foarte concentrata) Eu asa m-am tratat zilele astea, dar am facut d 4-5 ori pe noapte, si ziua dupa gargara nu am baut nici apa macar 30 minute. Mie cu propolis nu prea mi-a trecut .
Pt febra, daca nu trece cu paracetamol, atunci ar fi bine sa-ti rogi sotul sa iti faca frectie cu spirt pe picioare, maini , spate si piept, dupa care sa stai sub plapumita sa transpiri. In rest , nu prea ai voie sa iei altceva.
Sa treaca repede!P.SDupa supozitorul cu diclofenac ai putut sta in sezut??
Anca

cu
Codrin Fabian in 37 saptamaniAMR 3+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca
annya9 spune:
Ioana, poti lua paracetamol simplu, de 3 ori pe zi. In rest...ceaiuri (eu beau ceai de macese), limonada, miere si....cam atat.
Sanatate multa!
Camilecu si eu am aceeasi durere de vreo 3 zile si stiu ca bebe e cu capul acolo, in zona ficatului...nici eu nu stiu ce sa mai fac, cateodata mi se taie respiratia de durere...
29
Radu Alexandru
poze
dayanara spune:
ramy bine-ati venit acasa! acomodare rapida
anca nu e chestie de moda, prietena mea a nascut o fetita de 2.200 in acelasi spital cu mine si a fost mult mai grea expulzia si a avut multe puncte , fata de mine cu ivan la 3.650 kg, nu tine totul de kg copilului ci de cum vine cu capul intr.o parte, in sus in jos si altele pe care medicul le vede la timpul potrivit si ia decizia potrivita, a fost si o fata care s.a rupt si s.a vindecat mult mai repede, ruptura in sine e mult mai usoara decat o taietura, oricum pot sa spun ca nu am simtit cand m.au taiat deloc deloc, presiunea care o face copilul cand iese amorteste tot locul, cel putin la mine, iar dupa mi.au facut alta anestezie locala
ioanact ia paracetamol cu incredere, dar sa fie simplu nu sinus sau altele , eu iau de cate ori ma doare cate ceva
roxana
34
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
dayanara spune:
BByasmy multumim
anca tu din luna a 8-a esti pe bara? eu din a 3-a si rezist in continuare
ina eu stiu ca nu se transimte prin alaptat toxo sau listerie, cel putin dupa nastere nu stiu pe nimeni care sa mai fi avut grija asta
roxana
34
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
babyangel spune:
| citat din mesajul lui dayanara ramy bine-ati venit acasa! acomodare rapida anca nu e chestie de moda, prietena mea a nascut o fetita de 2.200 in acelasi spital cu mine si a fost mult mai grea expulzia si a avut multe puncte , fata de mine cu ivan la 3.650 kg, nu tine totul de kg copilului ci de cum vine cu capul intr.o parte, in sus in jos si altele pe care medicul le vede la timpul potrivit si ia decizia potrivita, a fost si o fata care s.a rupt si s.a vindecat mult mai repede, ruptura in sine e mult mai usoara decat o taietura, oricum pot sa spun ca nu am simtit cand m.au taiat deloc deloc, presiunea care o face copilul cand iese amorteste tot locul, cel putin la mine, iar dupa mi.au facut alta anestezie locala roxana 34 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
Dayanara asa e . Nici eu nu am simtit cand m-a taiat , ca presiunea pe zona era mare. La mine la cusut nu mi-au facut anestezie(acum 9 ani)

...deci iti poti imaginaDar stii ce ma amuza cel mai tare?? Ca pana acum 2 saptamani eram super "eroina" si ma gandeam ca n-am nici o frica si nici o problema cu nasterea ..si uite cat sant de slabanoaga acuma!!
S-a zis cu curajul meu
Anca

cu
Codrin Fabian in 37 saptamaniAMR 3+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca
bluekidoo spune:
Fetele vedeti ca pentru febra mai functioneaza si compresele cu apa si otet sau sosete inmuiate in apa cu otet
Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/
In asteptarea martisorului
36+
Tanya Ioana
Sotie fericita cu bebe in burtica