Bravo Carmen!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (96)
Raspunsuri - Pagina 13
dayanara spune:
amy
castelana, freedelia distractie placuta la voi acolo :)
niki la tine nu se pune, pt ca esti f inalta, asa ca stai bine la capitolul kg
oana, am citit linkurile puse, aproape tot nu tot, dar sunt f bune, clare si cam ce scrie in ele ni s.a recomandat si aici
am trimis sotul dupa un salam de vara romanesc, nefiind din ala uscat cred ca se poate manca lejer
roxana
34
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
andra_s spune:

Felicitari mami de Sofia!

Refacere rapida Carmen, iar mica printesa sa fie sanatoasa si sa aiba noroc in viata!!!

POZE
Mami de minune mica
Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers
!!!
Jasmine spune:
Felicitari Carmen!
Bun venit pe lume bebe Sofia!
andira -zici ca sunt bune lychee?n-am luat niciodata;poate reusesc si eu sa mananc ceva fructe;tocmai a luat sotul meu un ditamai ananasul,l-am pus frumos pe masa din bucatarie si ma uit la el cu dusmanie.
honey -si eu am redescoperit parizerul!nu mai mancasem de ani buni asa ceva si acum,de o saptamana mananc in fiecare dimineata;astept sa-mi treaca pofta asta,ca stiu ca nu e bun.
miria - eu pt burtica folosesc o crema pt gravide de la Bubchen;am luat-o din Cora si a fost doar 24 RON.
vio - termina cu discutiile despre
;unele dintre noi suntem in abstinenta fortata,eu sunt in pauza din octombrie,de cand s-a descoperit beleua cu colul scurtat;si evident ca am chef de asa ceva,ca intotdeauna cand stiu ca n-am voie ceva;sigur n-am uitat cum se face,dar ceva paianjeni cred ca s-au pripasit prin zona ![]()
bumbitza - cam ce produse pt bebei sunt la Kika?
32+ 
camilecu spune:
Buna fetelor .De aaseara am o durere tare suparatoare in dreapta sub coaste , nu mai stiu cum sa astau.

.
30+ mami de Vlad
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#
bb_yasmi spune:
nu cred ca ma mai tineti minte....
am fost si eu la inceputul odiseei...:(
vreau sa va urez SA AVETI NASTERI USOARE SI BEBEI SANATOSI SI MANCACIOSI!!!
FELICITARI MAMICILOR CARE ISI TIN PUIUTZII LA PIEPT!! 

va poop 
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

asteropipan spune:
salutare, burticutze!!!!!!!!!!!!
eu ma simt asa de bine! am avut parte de o surpriza f placuta din partea sotului.
a venit acasa pt Valentina lui (cei drept, un pic mai devreme
) cu un mare buchet de trandafiri rosii si cea mai frumoasa felicitare in care scria: " va iubesc pe amandoua mai presus decat viata mea!!!"

eu il mai tin un pic in suspans pana maine![]()
ELLANIK ce dulce si sotul tau si ce sensibil trebuie sa fie
auzi, sa ii curga lacrimile
apropo de cadoul pe care i l-ai facut cu canuta. si eu i-am cumparat o canuta pe care scrie LOVE YOU , numai ca aici nu am unde sa printez pe ea ce vreau
dar o sa ii scriu in felicitare

RAMY77 bine a-ti venit acasa!!! va asteptam cu poze, sa vedem frumusetea de bebe!
MIRI_MIK ce m-ai emotionat cu ce ai scris pt micuta Sofia. f frumos

OANA multumim de linkuri
CASTELANA mersi frumos.
GONG XI!!!!!
FREEDELIA pup.candida sper sa treaca cu ovulele care mi le-a dat dr.eu am mai avut inainte,in general fac de la antibiotice.iar simptome aveam inainte. acum nimic si nici antibiotice nu am luat in timpul sarcinii, de aceea m-am mirat si suparat.plus ca e si acum aproape de nastere. e asta e ,sper sa treaca![]()
GONG XI!!!
OFF am tot citit ca vb de epiziotomie
mie de asta imi e cel mai frica
de am ajuns acum sa ma intreb daca e bine sa vreau sa nasc natural
parca as inclina spre cezariana acum
nici nu stiu, numai dureri nasoale sa nu fie. 2 prietene care au nascut de curand prin cezariana mi-au spus ca s-au refacut f repede dupa doar 7-10 zile.
va pupik.revin mai tarziu.ma duc sa ma asez un pic in pat.
35 +
AMR 4
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d
Ina_3040 spune:
Ramy bine ai venit acasa! asteptam poze cu printisoara!
Castelana, distractie placuta pe acolo mananca ceva bun si pt noi ![]()
Camilecu sa stii ca si eu de vreo 2 saptamani am acelesi dureri in dreapta sub coaste, mai ales cand stau jos la servici. explicatia mea e ca ma doare asa de cand s-a intors cavalerul meu cu capul in jos si are spatele si funduletul in sus spre dreapta si ori ma apasa pe vreo coasta ori pe ficat sau ce o mai fi pe acolo.
Roxana m-am distrat de numa cu salamul tau, eu i-am zis sotului sa nu vina cu flori dupa ce nasc ci cu un platou de sushi. da cand alaptam oare putem manca ce vrem, nu mai e riscul cu toxo si listeria sa se tranzmita prin lapte?
va pup pe toate si un weekend cat mai placut.
Ina
34 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
babyangel spune:
Aster Imi pare rau ca povestile despre epiziotomie te-au descurajat
Dar , uite, Ioanact s-a refacut in 3-4 zilePlus, am mai auzit acum o varianta: sa ceri anestezistului sa iti lase cateterul in coloana cat stai in spital si sa iti bage cate o doza de anestezic in fiecare zi, pentru a nu simti durerile. Astfel , nu mai ai tendinta de a nu merge(ca sa te menajeji) si de a nu te misca, si se stie ca cu cat te misti mai mult , cu atat te vindeci mai repede( asta e valabil si la cezariana)
O prietena de-a mea a facut asa , si in a 4-a zi cand a mers acasa deja mai simtea doar o jena mica.
Oanafoarte utile linkurile
Sunt multe informatii si putem lua de acolo ceea ce "ne convine" la fiecare.
Ramy, Dianami , Andra
Asteptam noutati si pozici cu evolutia iepurasilor![]()
Anca

cu
Codrin Fabian in 37 saptamani
AMR 3+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bumbitza Azi e lasata secului, ne vom duce pe la nasi, dar inainte cred ca dam o fuga in Kika, am vazut ca au mult eproduse pt bebei; asa ca nu voi mai avea cand sa intru ![]() 32+ cu micutza Ilinca ![]() Mami si tati te iubesc mult! ![]() |
Maine este www.credo.ro/calendar/Februarie/2010" target="_blank">Lasatul sscului pentru Postul Sfintelor Pasti.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
30+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramy77 Buna fetele, ![]() Am ajuns si noi acasa de ieri pe toate, sper ca pana mai dupamasa sa mai recuperez cate ceva. Deocamdata vad ca a nascut mami25 si Kossir![]() , felicitari mamicute si bebei cumintei si papaciosi.Va pup pe toate, pe mai tarziu ![]() ![]() Ramona, 33+ Briana-Maria |
Bine ati revenit acasa!

Sa ne povestesti mai multe cand ai timp.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
30+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!