*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (372)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna dimineata!
Daca aseara am disparut in ceata....adik in pat cu Ilinca, acum macar o sa dau si eu!

Eu am baut-o pe aia irish lasata de Mimo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata. Si eu cu ochii incetzoshathi... Asa ar merge o cafea! Dar sper sa dorm dupa-amiaza si sa nu fie nevoie.

O zi frumoasa sa aveti.

(sotul meu si.a amintit de zi e azi , desi noi nu le avem cu astea, "americanele")

------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Timp de scris mai multe n-am, ca nu stiu de ce ma calaresc astia doi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza! iubirea fie cu voi zilnic!
noia ma avut o zi faina, obositoare, ca am batut magazinele, si am constatat(dsi mai demult, nu acum) ca la Metro e nesimtirea in floare la preturi, LP Milumil era 30 lei, si un iaurt de capra, 2,8 leicare la Auchan e 2,6..ma rog, lista continua mult, nu par mari diferentele, insa cand tragi linie, se strange ceva..dar am gasit ciui nr 4, pampers, la 120 lei, 2 pachete,70 buc/pachet..apoi am inceput colindatul dupa bocanci, caci am uitat sa va spun, de Paste merge in Apuseni si uite-asa am reusit sa dau pe bocanci 3 mil..dar i-au placut tare iubului, cica sunt pereni, si draguti, asa ca whatahell.. plecati de acasa de la 11,30 ne-am intors la 5..apoi, liniste si pace acasa, un film romance dragut (The Rebound)si pupici, pupici, gen 'happy Valentine's'
..azi sunt singura p-aici, asptept sa mi-l aduca tata pe Muffy..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

si 9+

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

LA MULTI ANI DE SF.VALENTIN...sa ramaneti vesnic indragostite ..sa aveti o duminica minunata...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

373

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

eu nu am gasit la metro pachetul de Libero la offerta, si m-am uitat..
bai, eu nu incep cura aia chiar de luni, si nu tin nimic drastic.. tine si iub, ceea ce e bestial, ca nu mai facem prostii de mancare, si dulciuri, iar el are propriile reguli de slabit, fara infometat, asa ca facem o combinatie de dieta de sportif si Bilic, poate si de la Bubu, numa drastic sa nu fie.. am de dat jos 6 kg cel putin..
LA MULTI ANI, YANNIS!! mami Simonette, ce faceti voi?
clau zi mersi ca se spala pe dinti!! Mufa ia periuta si o suge, ff putin da si pe la masele, dar atat..si il spal meu mai de voie de nevoie, asta e..si au am un soi de bonsai, de vre-un an, tot Liv mi l-a luat si mie! ce frumos l-ai primit!:))sa faci poza sa-l vad daca e la fel ca al meu
simo ce frumos e la tine cu 3 copilasi!!!!
alicee da pe bucataras cautare 'tort cu mac', al Mihaelei! felicitari Theei ptr ca a scapt de ciu..Mufa nu vrea mah, nici sa stea pe oliata aia...nici macar 5 secundeinsa macar ne anunta la pipi, si targe de pantaloni, dar daca-l pun, fuge rapid asa, fasole boabe, i-am dat prima data acum vreo luna, zeama de la ciorba si cateva boabe, a mers fara probleme..si i-a dat si mama ieri cateva linguri.
mimo mortal Dudell cu conversatiile..tot in zona aia ne situam si noi e lesinat si el dupa piticul inecat, ii canta mama de cand era miiic
tuchi ce mai faci?
olgu eu eram un soi de majoreta in liceu, nu la modul pampoane si fuste scurte, ci la modul galerie serioasa, formata din multe gagici care mergeam la meciuri sa sustinem echipacu adidasi in picioare sa putem fugi in caz de atac ce batai era sa ne luam prin diferite licee, nu-ti zic, dar ce misto era! felicitari Asesoft!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput