*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (372)
Raspunsuri - Pagina 19
ramo_cata spune:

LA MULTI ANI YANNIS!!!!

ALICE un
mare pentru fetita mare fara scutecele...
e lucru mare daca a renuntat asa repede...andru nu mai vrea sa faca kk la olita,face doar pishu..cred ac s-a speriat dupa primul kk ,dupa ce l-a vazut acolo desi i-am explicat ce si cum...da si eu i-am dat fasole lui andru si n-a avut nimic..linte inca nu i-am dat...asta din cauza ca nici noi nu mancam ,nu prea gatesc ..am zis ca o sa incerc sa vad rezultatul
simo
mare pt sam cel grijuliu,davidel fratior de 2 pitici si un pup si mai mare pentru Micu'...
kya nu stiu cum i-am putut gresi in halul asta...
am facut si eu sambata trecuta si mi-au iesit la fel ca ai tai...nu s-au umflat deloc
dar nu stiu de ce ..dar n-am mai zis nimic ca mi-a fost
cu atatea bucatarese pricepute pe aici pe crengutza...
olgule uite asa simt si eu o competitie intre mine si randunoi
..el ba are meci de handbal la nu stiu ce scoala si trebuie musai sa mearga ca are echipa lui si nu poate lipsi,ba are meci de fotbal cu baietii..dar las' ca ma fac eu mare in acelasi timp cu andru si ce-o sa mai umblam si noi
..cat despre petrecere ..
tare mult imi doresc sa ajung...sper sa reusesc,sper sa nu mai ninga,sa nu mai fie viscol...si poate poate cine stie
si un
mare mare pentru DuuuuDuuu timid
ei si gata ma duc la nani ..azi am fost la tara ca a avut mami pomana pt mamaie de 6 saptamani si am alergat de mi-au sarit capacele pentru ca am fost singura nepoata care a putut ajunge,distanta mai mica, celorlalte nepoate le-a fost frica de vreme ,de drumuri inchise si au renuntat..asa ca m-au prins si m-au luat de buna...pe langa alergatura am mai si inghetat ca un rahatel...la ce vant a fost afara
dar bine ca am terminat ,a fost totul bine si s-a scapat si mami d eo grija...
nu mai stiu ce era de zis,am citit tot si am ajuns la concluzia ca musai tre'sa intru si eu la un regim ca am cam facut burtica ..va
si va doresc o noapte linistita...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
Nicoleta spune:
Si pe tat-su il striga, cand nu il vede Adian, Adian! Cum il strig eu! :D
------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...
mimonix spune:
Am uitat sa va zic cum zicem noi poezia cu piticul :
Un pitic atat de mic ( eu arat cat de mic, el zice DOOO
ca eu asa arat , deh ) , facea baie in ibric ( el zice "babuin") , pe sapun a alunecat (el face un semispagat si zice POC
) si piticu' s-a inecat (el incepe sa tuseasca disperat
) Vai, vai, ce pacat..(asta zau nu poate fi reprodus in cuvinte, ca asa se apuca deobrajori si se leagana de mor 
)
Inca una si gata: Cum face bufnita???? Face POC,oameni buni
Ca doar e Bufnita , cum sa faca!
M-am si crucit cand am auzit pentru ca iata, au aceleasi mecanisme de retinere/recunoastere. Eu imi amintesc ca si Sophie a facut aceeasi asociere la inceput!
Inca una, na ca se inmultesc! Stiti voi carticelele alea cu ferestre care se deschid si de exemplu, deschizi fereastra cu noptiera si gasesti desenati papucii? Ei, de cand se tot chinuie saracul sa deschida si papucii sa vada nu stiu ce crede el ca o sa vada (picioarele?
) Cert e ca azi i-a veznit ideea salvatoare, a venit cu o ventuza (de la baie)si incerca de zor sa desprinda poza de sub fereastra
Adica bai, orice nas isi are nasul
De deschis nu se deschide, de dezlipit nu se dezlipeste, dar ce crede ea ca-i de capul ei? 

Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
Olgutzika spune:
Mimo, da, la baschet. Au jucat ai nostri ( Asesoftul, al carei antrenor ne e vechi si bun prieten ) cu CSM Bucuresti. Radu e tot la carciuma, cu Vlad
Demential Dudu
Eu cred ca asa ii spune el lu' Teo "NU", adica ala e numele ei ![]()
Blanka, si eu sunt fosta sportiva de performanta. Am incercat sa ma misc, dar fara un regim alimentar corect nu am facut nicio branza niciodata. Eu stiu cum sa slabesc, numai ca nu simt nevoia
Nimeni nu intelege
.Ai grija cu bila aia, serios!
Nico, felicitari! Si mie imi plac pletele baieteilor, dar daca el a vrut asa?!!?
Si apropos de memorie, doua faza fff recente:
1. Fac floricele de porumb la microunde. Am mai mancat floricele la sor-mea, de Craciun, in rest Sophie nu a mai vazut vreodata! I-a dus Omi intr-un castronel cateva, sa pape amandoua. Si cand intru eu in sufragerie cu ditamai castronul, imi spune ca "A adus Omi flolitele!" A tinut minte cum se numesc si unde le-a mai vazut!!
2. Mai dura, ca amintirea e mai veche! Cand am fost la mare in iunie, am fost la Delfinariu. Am avut norocul sa il vedem pe Marc, delfinul, la una dintre ultimele lui reprezentatii
. Avea un an si 4 luni Sof. Si ii aduce mama acum o enciclopedie cu un delfin pe ea, cu moaca lui. Si imi spune :"Mami, sale delfinul p'in apa! Sale p'in celc!" Exact ce vazuse ea. Am intrebat-o pe soacra-mea, pe mama, daca i-au aratat ceva la televizor, daca i-au povestit de delfini, nimic!!! Sunt fenomenali, zau!!!
Zoze, o
pentru tine. O sa vina bebe cand ii va fi sortit!
Gata, m-am uitat cu un ochi si la Ofiter si gentleman 
.
Olgutzika spune:
Mimo, da, exact la fel a facut si Sof cu bufnita!!! Hihi, e tare rau Dudu, ma!!! Sa stii ca il pun sa imi zica poezia, nu poci sa ratez 

!!!!
Ramo, noapte buna!
ariel_7000 spune:
mimo, tare duuuuuduuuuu!
teo se intrece si el pe sine. ieri mi-a zis:"ubesc mami!", eu topaiam si radeam de fericire (ca nu mai ubeste muca
), la care el, imi zice: "cumiteeeee ainaaaaa!" (eu sunt aina
si tac'su marshel
)
eu il strig: "teoooo", el raspunde: "teodoaaaashhh"
(i-am zis eu intr-o zi teodoras si de atunci asa se alinta)
o mangaie pe alex pe par si zice :"ales pauu maleee!"
ahhhh, ma topesc de dragul lui! 
ma laud si eu cu 3 kile date jos, dar fara regim...doar munca, stres si nerontait intre mese, fara dulciuri, fara sucuri...
acu' fug sa bag o comanda in UK, sper sa si ajunga pana la expo...
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
Nicoleta spune:
Toata lumea slabeste (Si tu, Ariel?), numai eu ma ingras... Imi iau jucariile si plec la nani. Ma, nu va ganditi la prostii!
mimonix spune:
Toata lumea slabeste (Ariel
)si toti copiii vorbesc (Ariel, Marshel e Marshel pentru ca e de la moldova??
) , nu se incurca 
Ia sa mai beau o sunatoare d-aia , ca rau n-are ce-mi face
Olgutz, ce frumooosss cu baschetul ala si ce scumpa e Sophie cu amintirile ei
Succes la concurs, la noi e "avantaj "El" " si de aceea "EA" e in butoi
Dar si cand mi-o sari cepul si oi arunca cu scandurelele 
Nicoleta, aveti "iht" la metrou ma ???
Aveti , ca deh...viena nu gluma! Iar cum il Matei jos pe Stefan e de coma, d-aia bietul Stefan crede ca Matei vrea sa-l "elimine" 
Azi "ma apuc" de Lost, daca "ne prinde" pe canapea ma gasiti ![]()
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
Nicoleta spune:
Mimo, eu sincer in butoi nu ma mai bag. De intrat m-oi scurge eu cumva, da de iesiiiit... no way. Doar cu scandurele! NU intre, ma!
Si Matei da, are un fel tiranic de a ne "iubi", cu cine o fi semanand?
Stefan intelege unele chestii, la altele se revolta... Asta cu scosul din masina il amuza. Si cel mai tare il incanta cand Matei il iubeste strans-strans, si ne zice: "Ia uitati-va, nu-mi mai da drumul!"
Olgule, musai sa ma inveti si pe mine sa slabesc (eu ma gandesc ca daca adorm si dorm o saptamana, la ce deficit am, ma trezesc si mai supla, nu?).
mihutza11 spune:
La multi ani Yannis!!

ne tot gandeam noi cu Le-ul asta al Andrei ca poate ar trebui sa ne mutam intr-o tara vorbitoare de franceza
.. Alicel la tine ma gandeam cu limbajul asta.. so, avem si "le caca" ![]()
Clau si Andrei ii place sa se spele pe dinti.. noi am avut de la inceput periuta normala.. ca sa nu mai spun ca daca o duc la chiuveta sa o spal la fund de kk, imediat agata periuta si suge la ea..
Alice bravo pt chiloteii de d-ra!
vreau si iooo!! dar nu da semne inca, daca e kkcita nu arata deloc discomfort.. uff..
fasoale boabe a mai mancat, dar f rar.. nici eu nu ma omor si cand fac, fac mai mult pt randunoi ca lui ii plac..
Simo ce frumos tre sa fie acolo.. cu asa ajutoare!
tare Dudu!
asa comici si scumpi sunt de acum... e o perioada minunata!
mor dupa ce le trece prin minte acum.. si cu memoria si pe noi ne-a uimit Andra de cateva ori..
si
9+
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor