Copilasi de iulie-august 2004 (39)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Eu inapoi la subiectul cu perdelele... Andries - nu am vrut musai sa inceapa mai de jos (desi asa erau si in revista unde le-am vazut, ma rog, erau chiar mai jos, putin mai sus de jumatatea geamului, dar si geamurile erau mai scurte) - dar doar asa puteam sa le pun la acelasi nivel la toate ferestrele - in partea aia de bovindou am doar doua geamuri care se deschid, celelalte 3 sunt fixe (tip vitrina) - si atunci ochiul de geam de la alea fixe ajunge mai sus decit ochiul de geam de la cele care se deschid. Nu stiu daca sunt clara, ideea era ca nu puteam monta suportul pe toate ferestrele la acelasi nivel decit daca alegeam varianta pe care de altfel am si ales-o...

Blue - sa stii ca si eu functionea la fel, sunt o persoana foarte optimista si cu destul de multa incredere in mine (zic eu), de asta nu cedez asa de usor - dar uite ca acum a reusit seful sa ma bage intr-o gaura neagra...si sunt tare demotivata...in fine, nu va mai bat capul cu asta...

Kim - scuze, am citit aiurea si ma gindeam la depunerile mele de la rinichi... inteleg ce spui acum, sper totusi sa nu fie nimic atit de grav cum pare!

Roberta - welcome in clubul "babelor" bine... - hai ca tu oricum arati ca o pustoaica de 20 de ani!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Cu subiectul asta am legat task-urile de gard si stau cu voi ca e mai interesant

Eu zic ca am trait frumos si ca nu arat inca varsta (sunt modesta, nu?)
Simona, ma regasesc in ce spui tu, sotul meu intra usor in panica si eu trebuie sa gestionez situatiile de criza, facand in acelasi timp terapie cu el, asa ca am ajuns paranoic de optimista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Gabi , tu 40 de ani ?..da' ce bine te tii..(expresie pe care o aud din ce in ce mai des ) ...
Botux ??? ..ei , mai este totusi cale lunga pana acolo ...riduri de expresie ? pai alea sunt tot farmecul ..lasa-le la locul lor ...

Monica , sanatate multa !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cristal, io mereu subliniez ca e usor cu o carte in fata, unde e clar tat Pupam fetele petrecarete, poze n-ai adus ?
Multa sanatate si tie si shalelor tale
Si`ale mele sunt la fel, intzepenite dar eu am problema obezitatii nerezolvate

Kim, sper ca sunteti bine si primiti doar vesti bune acum

Roberta, vezi, asta-i baza, ca arati de 20 restul nu conteaza

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Mi-am luat inima in dinti si de la 1 martie mi-am facut abonament la sala... mai ramane sa si merg
In decembrie ma hotarasem sa merg din ianuarie dar cu gerurile astea am renuntat, acum poate ma mobilizez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Daria, ce carte ziceai ca ai!? Ca eu am vrut sa iau o anatomie ceva, enciclopedie pentru prescolari...dar mie nu mi s-a parut asa usor de inteles din ele...:)))

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Cristal, poi ea cand re ceva de vazut isi scoate enciclopedia disney ce aparu` anuii trecuri - corpul uman, apoi mai avem una de anatomie tot asa cu imagini - corpul uman, apoi are machetele de la revista corpul uman si ii place sa rasfoiasca mama si copilul.
Na, nu sunt obsedata, dar am zis ca e bine sa le aiba acasa sa studieze. Io asa am avut si mereu era excursie la noi acasa, excursie de studiu

Cateodata ma gandesc cat de mult o copiez pe mama mea in atitudini doar ca eu zambesc mult, mult mai mult ca asa`s io, rad cu toata moaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

hai ca am reusit sa mai descarc si eu niste poze cu flacaii mei pletosi
http://picasaweb.google.ro/dinu4dinu/Febr2010#

si holul aici
http://picasaweb.google.ro/dinu4dinu/CasutaSiCartierulNostru#5438805091599442130

mergem sa papam
pofta mare si voua
tineti post ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

http://good-times.webshots.com/album/576756733SrNcTT

Simona, stiu ca ai curaj nu gluma sa comanzi asa o mobila ... pai la mine in casa e dezastru, am toti peretii si toate mobilele pictateeee...

Andries

Mergi la inceput

Vazut 4 flacai frumosi foc si un hol tare chic

Kim, sa vii cu vestile cele mai bune

Mergi la inceput