Andrei Gheorghe si influenta legii asupra corpului

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Guestus are dreptate.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns astrojunkie spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui astrojunkie

Ei, Gheorghe mereu a fost un anti-star, unii pur si simplu il urasc, asta e. Asta si-a dorit, asta a avut.

Problema e simpla, las la o parte ca femeii "i s-a facut rau" in sectia de politie, dupa ce au intrebat-o aia, "doamna, sigur nu va doare nimic-nimicuta?", a zis ca o doare putin capul, si a refuzat ingrijiri medicale.

Ideea e asta : ok, are antecedente, e un betiv si un drogat. Habar n-am. Dar a suflat in etilotestul ala, a aratat zero. Deci nu era beat. Bun, poate era drogat de nu mai stia de el. Nu era mai simplu sa faca pipi intr-un borcanel? Ca am mai spus, in urina iese absolut tot.

Si inca ceva, repet, chiar credeti ca n-are nici o legatura cu faptul ca il cheama Gheorghe? Eu cred ca daca il chema Ion Popescu nu mai trageau politistii de doamna din masina tamponata usor (da, e nebun, banuiesc ca chiar l-a scuipat pe politistul ala mai demult. Dar asta nu inseamna ca Politia Romana isi poate arata oole pe nedrept.)

hai domle terminati cu povestile ca este mare star si alte prostii.
la lege scrie ca au dreptul sa-l controleze asa ca asta e viata. intii face ce scrie la lege apoi se lupta as o modifice...daca asta vrea.

dar deh...poate romanul sa intelega ca asta e legea? noooo...e abuz la vedete...domle...e abuz.
si tine la popor schema....politie care mereu a abuzat prin 1967 ...si o vedeta...cine e de vina? ghici spiru haret cine?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inaioana

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:
citat din mesajul lui inaioana

Guestus, e clar ca ura viscerala pe care o ai fata de Gheorghe ti-a intunecat cu totul orice urma de gandire logica.
Cat despre aprecierile privind gradul in care eu "pricep" democratia...e lame. Sunt convinsa ca nu vrei un scan dupa diploma mea de specialitate ci preferi ca discutia sa ramana la nivelul de cunostinte despre democratie preluate din Cancan.
Cred ca subiectul ar trebui mutat la Barfe, ca la mai mult decat atat se pare ca nu se reuseste a se trece.
Sirimie, ce ar fi sa afli exact despre ce eveniment vorbim..ca alea cu scandal si politie in strada nu fac parte din realitate.

e clar ca aberezi aici...ura viscerala si altele.

yo sint pentru ca toti care au fost prinsi drogati sau beti la volan sa fie controlati cind dau chix a doua oara. si vreau asta pt siguranta mea. ca e andrei gh sau basescu sau bush la volan nu ma intereseaza..clar?

democratia asta invatata la spiru haret nu merge la dl guestus...sorry

Guestus, ai sarit calul tare de tot. Am raportat acest mesaj si nu accept scuze.

ca le si primeai...scuzele nu altceva

poti sa raportezi si la curtea de la haga.
yo sint pentru aplicarea noii legi Guestus ca "drogatii sa nu fie lasati sa conduca" si sa dea teste de 3 ori pe an ca sint okay si ca au voie la volan.
ai ceva contra?

Mergi la inceput

Citat:
la lege scrie ca au dreptul sa-l controleze asa ca asta e viata. intii face ce scrie la lege apoi se lupta as o modifice...daca asta vrea.

Nu am zis ca e mare star, am zis ca e anti-star, maare diferenta
Dar poate ca din punctul tau de vedere e, prea esti inversunat.

Cu al doilea paragraf sunt in totalitate de acord. Eu as fi acceptat, si pe urma as fi dat statul roman in judecata, pentru abuz. N-as fi castigat, ca asa e la Romanica, dar la CEDO luam cateva milioane de euro din buzunarele concetatenilor.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui astrojunkie

Citat:

Nu am zis ca e mare star, am zis ca e anti-star, maare diferenta
Dar poate ca din punctul tau de vedere e, prea esti inversunat.

Cu al doilea paragraf sunt in totalitate de acord. Eu as fi acceptat, si pe urma as fi dat statul roman in judecata, pentru abuz. N-as fi castigat, ca asa e la Romanica, dar la CEDO luam cateva milioane de euro din buzunarele concetatenilor.

da...si daca il prindeau astia ca este drogat ce facea gheorghe vedeta? e...dadea chix...si-l bagau astia la puscarie.
asa scapa viermele...ca sare poporul sa nu ne atingem idolii.. tipic.

Mergi la inceput

astrojunkie...daca asta umbla cu busul beat sau drogat yo nu am nimic cu el...dar cu masina e pericol nene.
si daca omoara asta miine sau peste 1 saptamina fiind la volan drogat nu esti tu de vina...ca ai sarit sa-l aperi acum sa evite controlul? spune?

da ce conteaza..ca nu mori tu sau yo ..probabilitatea arata ca o sa fie altul..asa a avut scris de la cel de sus ..ghinion...

Mergi la inceput

Guestus, discutam un principiu, si ai reusit, prin exprimare, sa muti topicul la "barfe, mondenitati, cancanuri".

Aici nu e vorba despre Gheorghe, sau despre o "vedeta". Nu e o barfa sau o mondenitate. E vorba de cum ai reactiona tu, sirimie, inaioana, ma rog, toti cei care au postat aici, daca ar fi in locul omului.

E ultima oara cand explic : controlul putea fi efectuat si altfel. Cu aceleasi rezultate. De ce sa ma intepi, tu stat, daca pot sa urinez intr-un pahar??? Explica-mi asta cu argumente, si, daca sunt coerente, o sa-ti dau dreptate.

Deja nu mai discut despre abuz, pentru ca vom polemiza la nesfarsit.
Discutam strict speta.

A, si Gheorghe NU e idol, nu mai pedala pe treaba asta.
Incearca sa treci putin peste nume. Daca poti. Sa zicem ca vorbim despre badea Ion, nu despre badea Gheorghe. Repet, doar daca poti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

www.reportervirtual.ro/2010/02/cea-mai-slaba-veriga.html" target="_blank">Unii spun ca doamna a avut nevoie de guler cervical. Si sustin si ce sustin eu aici, ca acuma drogatii au sa se opuna legii pentru ca unu' cu mot o face cu aplomb. Dupa parerea mea merita sa faca puscarie multi ani de zile.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Mergi la inceput

auzi astrojunkie...daca discutia patina spre "politia abuzeaza , saracul gheorghe" era okay sa fie pe prima pagina...daca a patinat invers nu mai este ok si trebuie mutata la sectia unde nu se uita nimeni.

iar aia cu urinatul si injectia yo habar nu am...asta e legea nene. ce atitea comentarii? stii tu ce cauta aia in singe...poate ca unele prafuri nu se pot depista in urina...yo habar nu am.
tu stii sau doar banuiesti?
intii te supui si apoi schimbi legea...asta e cursul. miine vine terente violatorul si nu are chef sa dea probe..ca asa a facut si gheorghe.

Mergi la inceput