Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (144)
Raspunsuri - Pagina 6
simonacip spune:
Monik, bine ai revenit. Pupic Sarei. Matei merge la cresa de stat, cresa 13, in spate la Materna. in sect 6 mai este una la Drumetu, care am inteles ca e si ea buna.
Simona, mami de baieti 
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Reallaura spune:
BUna seara scumpele
Am venit de la resto chinezesc - Asia, nu Harbin! Hehe! Am mancat ca spartii, Mirci si-a facut serios de cap, baltaraie in tot restaurantul, n-a mancat nimic, s-a distrat.
Lumi pe aici suntem
, cu burta mare, cu jucariile, obosesc imediat, nu mai pot sa ma lupt cu el sa stau si eu la calculator
Dar de citit va citesc. Misto bancurile
Ali ai dreptate cu hainutele vesele. eu nu reusesc sa gasesc vesele pe nicaieri, toate sunt triste, aici am vazut in sfarsit galben.
Cum a fost la teatru? Sa-ti fie de bine shoppingul! 
Ca-Eric, Doloress sanatate multa!
Monik
multumesc mult de felicitari, nu e deloc tarziu, mie mi se pare ca mai am pana nasc
SI Mirci e pasionat de peria de WC si de WC si de apa 
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
30+
Ilinca Sabina
Victoria_mami spune:
Carmen, Monik, Bine ati revenit! Am citit asa, pe picatele, cand ma lasa Victoria, am citit tot, nu am retinut nimic, decat ca Cleo, parca, vrea sa plece in vacanta
, Carmen si familia sunt bolnaviori (te-am adaugat pe lista de prieteni pe fb. 
Fiica-mea a trecut de la francezul "maman" la italienescul mammma
daca ati auzi-o cum ma striga, ca si acum, cand imi sta atarnata de picioare... fug, ca fac si papica.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
aelita spune:
noi scapasem de mult de tentatiile la wc. nu credeam sa se mai intoarca la faza asta !! ei,dar i-a venit asa de-odata !deci nu e ca atunci cand era mic si acum il luai de acolo,la 3 minute era iar cu capul in wc![]()
A fost asa o chestie de baiat mare,atotstiutor![]()
sper ca i-a trecut..
inca nu le-a trecut cu vitrina,de cateva saptamani scot cestile si nu se mai satura de"baut cafea" si soooorb,si le mai cad cestile,si el mai ia doua cesti si le ciocneste intre ele.nu stiu cum nu au sarit cozile inca!
13+
Sofía (2ian2007) ,
Andrés(22mai2008)
ca_eric spune:
avem o mare problem cu patutul..nu il suporta nici s ail vada ..cand il duc in camera lui parca ii bagi degetele in priza asa urla. nu pot sa il reobisnuiesc cu patutul. asa ca de vreo 3 sapt dormim noi 2 si tac-su singur. sau invers..mai dorm si eu singura ca ma doare spatele cat ma impinge.
nu stiu ce sa fac. mai am un pat in camera llui dar nu sat fara noi. oricum ne mutam in 2 luni maxim si o sa fie poate mai ok cu noua camera.
mai e cineva cu aceeasi problema?
va puup
Mami
de
Eric 30.06.2008
iubirea si viata noastra
Victoria_mami spune:
Las si eu
, ca de muuuult nu am mai dat. 
_
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ca_eric avem o mare problem cu patutul..nu il suporta nici s ail vada ..cand il duc in camera lui parca ii bagi degetele in priza asa urla. nu pot sa il reobisnuiesc cu patutul. asa ca de vreo 3 sapt dormim noi 2 si tac-su singur. sau invers..mai dorm si eu singura ca ma doare spatele cat ma impinge. nu stiu ce sa fac. mai am un pat in camera llui dar nu sat fara noi. oricum ne mutam in 2 luni maxim si o sa fie poate mai ok cu noua camera. mai e cineva cu aceeasi problema? va puup Mami de Eric 30.06.2008iubirea si viata noastra |
Yep! Victoria nici gand sa doarma macar cu daddy! NUMAI cu mine, de cand avea 3 luni. DAr eu m-am obisnuit, nici nu ma deranjeaza, am incercat de proasta sa o las sa doarma singura, acu' vreo luna, a urlat de numa' pana am bagat patul mare iar in camera ei (la 1am) si acum dormim iar impreuna. Nu-i bai, daca ea e fericita, totu-i ok.

_
22.05.2008Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Luminel spune:
Neatza! foarte buna cafeaua Desiree, multam'
Laura, am inteles...ma temeam ca ai probleme...ai grija de burtica...
Mirci jucaus.
Ca_eric, wellcome back1! Multa sanatate! cu patutul, pot sa-ti spun ca nici Cristi sa nu-l fi vazut pana acum cateva luni, dar taica-su' (fiindca-i stie de frica...vorba vine) a reusit s-o faca sa doarma in el...si acum adoarme singura in patut...am scapat si de leganat pe picioare...suntem tare incantati de ea...bafta, sa se intample si la voi!
Desiree,
poliglota![]()
Aelita, si Cris e innebunita dupa cestile si paharele din vitrina...mie a reusit sa-mi sparga un pahar.
Revin mai tarziu, ca a terminat pitica de mancat (i-a dat tati
)....pupici
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
aelita spune:
Luminel,la pahare inca nu ajunge,doar la cestile de pe primul raft.
la noi nu mai e patutul de la 1 an,cand a trecut in pat normal.
dar nu adoarme singur acolo,adoarme la noi si il duc adormit la locul lui.
nu urla niciodata,cand se trezeste vine singur la mine in pat.e pacific,isi ia ce isi trebuie.
dimineata amandoi vin la mine,unde mai dorrm 2-3 ore,ca in patul meu e miere.apoi il intreb "cu cine ai dormit tu?"raspuns: "mamiii!!".
13+
Sofía (2ian2007) ,
Andrés(22mai2008)
Luminel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aelita Luminel,la pahare inca nu ajunge,doar la cestile de pe primul raft. la noi nu mai e patutul de la 1 an,cand a trecut in pat normal. dar nu adoarme singur acolo,adoarme la noi si il duc adormit la locul lui. nu urla niciodata,cand se trezeste vine singur la mine in pat.e pacific,isi ia ce isi trebuie. dimineata amandoi vin la mine,unde mai dorrm 2-3 ore,ca in patul meu e miere.apoi il intreb "cu cine ai dormit tu?"raspuns: "mamiii!!". 13+ Sofía (2ian2007) , Andrés(22mai2008) |
Ai gandit mai mult ca mine

Ce scumpi tre' sa fie dimineata
...Cris daca se trezeste inaintea noastra si vede ca dormim, nu face galagie ci se joaca singura cu "Ursache" al ei de care e nedespartita...dar cum simte miscare in pat, top in picioare si rade smechereste la noi...e o scumpa
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj