INSEMINARE 62
Raspunsuri - Pagina 20
luminita42 spune:
Si eu o va multumesc ca v-ati gasit timp pentru o vorba buna.
Stiu acum cum sufera o femeie care pierde sarcina dorita si imi cer iertare tuturor fetelor care au trecut prin asa ceva, pentru ca -poate- atunci nu am inteles si nu am gasit cuvintele potrivite sa va consolez. E groaznic, lacrimile imi vin cu putere, pe neasteptate, doare atat de mult.
Sabine, Alla, bb_wanted ..si tuturor fetelor 
Viss imi pare atat de rau. Sa-ti de D-zeu putere sa te regasesti si sa continui lupta ta. Fa-ti planuri asa cum si faci, planurile ne salveaza si ne determina. Plangi cat poti dar nu uita sa iti intorci atentia catre cei ce te iubesc si sa-i protejezi. Pe mine pierderea asta m-a facut sa redescopar si mai mult viata, sanatatea, dragostea pe care o port familiei, copilului si sotului meu. Vreau sa fiu acolo pentru ei.
Viss, sa ai grija de tine si de ai tai.
D-zeu va face posibil totul intr-o zi.
Va imbratisez pe toate, fetelor.
viss spune:
katy 1983:decizia e a ta. teoretic decizia e a ta. si practic. eu cand am ramas- cele 2 ori-dupa IA, am ajuns acasa,am stat in pat, am dormit vreo 2 ore, si apoi..am facut cateva activitati casnice usoare.altadata am facut IA si m-am intors la spital, am stat mult in picioare,si n-a iesit(doctorita era cam iritata de alergatura mea, dar eu a 2-a zi aveam examen de doctorat) altadata am stat ziua cu IA in pat, si tot n-a iesit.ideea e ca sunt mult mai multi factori..corelarea ovulatiei cu IA,nr. spermatozoizi, Dzeu?!..dc ar fi un drum de 2-3ore,pana la brasov, as zice sa-l faci,,7 ore mi se pare cam mult,sunt gropi.poate ai putea pleca ziua urmatoare?.pe de alta parte, IA este un proces cat mai apropiat de cel natural, odata ce baga substanta, se zice ca nu se scurge inapoi..asa ca, de ce sa nu-l faci?decizia e a ta.sorry. e ca o loto. dar din pacate esti obligata sa joci, si sa alegi ceva.
eu la loto de obicei aleg sa nu intru in magazin, ptr ca stiu, simt ca nu pot avea noroc pur si simplu, fara efort. viata mea a fost mereu cu gropi,cu munti,cu prapastii, orice am obtinut a fost cu mult efort, asa ca, de ce as crede ca voi primi o"para malaiata?"
bb_wanted spune:
katy, referitor la intrebarea ta, iti sugerez sa-ti vezi de viata ta, daca acolo unde te duci te vei si distra, nu rata,ca sa nu regreti
la prima mea inseminare am plecat spre casa bucuresti-braila imediat ce am terminat si a doua zi am mers la serviciu, nesansa a fost ca am pierdut sarcina la o luna, dar se prinsese...
la a doua am luat concediu doua saptamani, de innebunisem de plictiseala si ganduri, am stat acasa, mama a stat la noi si facea totul, si...nici nu s-a prins, asa ca...
succes si indiferent ce vei face numa' bebe sa fie
sabrinela spune:
viss,sincer am
cand am citit ce s-a intamplat,nu ma asteptam la asa ceva...ma gandeam eu ca daca a fost sa se prinda sarcina, nu se poate nu trebuie sa se intample nimic rau,dar uite ca nu este asa
ce sa mai zic..cuvintele sunt de prisos
alinutahu spune:
fetelor trebuie sa va spun ca am avut o zi foarte grea la serviciul ,tocmai ni sa spus ca in scurt timp vom fii SOMERI ....of Doamne atatea ganduri parca toata viata mea am gresit si acuma platesc...nimic nu este cum ar trebui
viss cand am citit ce ti sa intamplat lam sunat pe sotul meu si iam povestit de fapt i-am citit ce ai scris tu si sa sti ca la impresionat foarte tare si ma rugat sa iti transmit multa sanatate si refacere rapida nu uita candva o sa tinem in bratele
nostrul numai binebuburneak
babyblue spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui katy_1983 viss...am dat apa la soricei de dimineata cand te-am citit. Nu pot sa imi imaginez prin ce treci. Dar ca sa iti dau o raza de speranta...o prietena de-a mea a incercat timp de 1 an jumate sa ramana insarcinata, intr-un final a reusit, dar a fost nevoita la aproape 5 luni de sarcina sa reunte ca dezvoltase niste malformatii bb - ul. Cu totii am fost socati, dar dupa nici 3 luni a ramas din nou si acum are o frumusete de fetita. Asa ca ...speranta nu moare niciodata. ...eu duminica la 10 fac inseminarea...mai multe emotii are sotul, de frica ca nu va putea preda sperma necesara :)... ...doaream sa va mai intreb, imediat dupa inseminare vrem sa plecam intr-o calatorie de 7 ore cu masina, credeti ca ar fi o pb....sau cel mai bine ar fi sa stau frumusel acasa la caldurica (dr. mi-a zis ca nu e nicio problema, sa imi continui viata normal). pupici |
katy, nu stiu ce sa te sfatuiesc. eu la prima inseminare, a doua zi eram de garda si m-am dus, am stat 24 de ore alergand prin spital, n-a fost o idee buna. si n-a prins. nu stiu dc din motivul asta, dar eu n-am avut intelegere la serviciu la vremea aia.
acum, am stat 2-3 ore in pat si apoi am facut ceva treburi casnice. nu stiu dc va prinde...nu stiu dc doar de asta depinde. cred ca cel mai mult depinde de sperma sotului, cat de buna e, de ovocitul tau, de endometru, dc e perioada optima in care ti face, de dumnezeu...stiinta nu are mereu ultimul cuvant de spus.
eu sunt destul de pesimista cu inseminarile astea, cred ca ies cam la norocul fiecaruia.......
in definitiv, sunt femei care raman gravide la un coit intrerupt, facut in a 5- a zi dupa menstra si care culmea ca se protej...sunt femei cu soti cu oligospermie severa, care dupa 4 fivuri raman natural,etc...cred ca e o loterie.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
katy_1983 spune:
ms fetelor de raspunsuri.
Intr-un final m-am decis ca voi merge ...si asa mergem majoritatea drumul pe autostrada si nici nu voi fi eu cea care conduce. Plus cum ati zis si voi, daca e sa fie o sa fie.
Si doctorul mi-a zis ca trebuie sa imi continui viata normal.
va pusilesc