Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *72*
Raspunsuri - Pagina 16
hepilica spune:
Fragutza - zici ca nu ti-a placut mango. Foarte bine, ca d-asta n-aveam in curte
. Astea de-ti plac tie mai gasim
.
Hai, ce faci? Esti tot supi? Ce face Natalia? Se joaca? Spuneai ca nu prea rade... / eu in pozele alea am vazut-o numai razand, mami.
h. 
de
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
liliac1 spune:
Luto ce framantari ai si tu cu somnul lui David, ntz-ntz. Pai el este bebelus, normal ca doarme deocamdata mai multicel dimineata. Daca se trezeste la 8 de-o papa poti sa fii convinsa ca n-o sa-l tina programul asta o vesnicie. Eu zic sa te bucuri. Vor veni si zile cand iti vei dori sa lenevesti putin-putin si n-o sa poti. Incetul cu incetul...va renunta la nanelul de la 8 la 10 si va avea mai putine reprize de somn pe zi. La 1 an copilasii sunt mult mai activi decat la 4-5 lunite. Nu te ingrijora. Este bine asa cum e acum. 
alex sper ca e mai bine acum printesa. Oricum, eu stiam ca dupa vaccin trebuiesc puse comprese cu apa rece pe bubite si eventual o felie de lamaie, supozitor cu paracetamol si pe gurita panadol sau nurofen. Sper sa ne aduci vesti mai bune si sa ne spui ca nu mai aveti temperatura!
Cat despre imbracaminte...ai putea sa renunti in casa la dres.
x_ggg Au si bebelusii momente cand papa mai bine si cresc...au si momente de stagnare. De constipat, majoritatea se constipa de la lapte praf...nu stiu acum, tu ii dai tot san in continuare? scuze ca n-am fost atenta ![]()
Cu prunele...pai am vazut ca se face din de-alea confiate. N-ai o mamaie la tara care sa urmeze procedeul? Eu stiu ca pe mine ma umplea bunica-mea cu de-astea (tot in zona unde stai tu) si mie nu-mi placeau neam!
Cu caciulita pe cap la 24-25 de grade? Nu transpira? Al meu e fleasca cand papa.
Mai cum sa raceasca la fontanela?? Ce, bate vantu' prin casa? Uof, Doamne! Eu il tin dintotdeauna fara caciula, nici dupa baie nu-i pun, am cam 22-23 grade in casa iar cand iesim afara ii pun o caciulita dintr-un fel de casmir si gluga de la fas.
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
liliac1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Fragutza Alex, si a mea stranuta, dar asta nu e semn ca raceste..si la fel cu sughitul.. In fine, trebuie sa te adaptezi si la copil.dc o imbrac gros imediat se enerveaza si plange. Liliacule, merci de raspuns. Am pp ca era mai marisoara ca ai zis ceva de schimbat alimentatia. If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
Si-al meu stranuta si sughita...si sotul sare ca ars...dar eu nu intru in panica
Mai, era mica-mica si-am inceput usurel cu amidonu' si cu crema dupa reteta. Dupa-aia pe la 7 luni am intepat-o toata
de i-am facut testele alergologice si era deja inceputa diversificarea, asa ca am facut eject la banane si la iaurturile din comert si nu mai stiu atunci la ce.Liliana,
Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
liliac1 spune:
danangie poezia cu "pis, pis, pis" ti-ai amintit-o?
Eu o stiu asa:
Pisicuta pis, pis, pis
Te-am visat az'noapte'n vis
Te spalai, te pieptanai
In oglinda te uitai
Funda rosie-ti puneai
Frumusica mai erai! 
Am gasit si-o varianta pe net
Pisicuta pis-pis-pis
Te-am visat azi noapte-n vis
Te spalam, te pieptanam,
Funda rosie-ti puneam
Dara tu te-ai suparat,
Pe obraz m-ai zgariat
Pisicuta, draga mea
De ce esti atat de rea?
Nu sunt rea, dar sunt micuta
Ia sa-ti mai dau o labuta.
Liliana,
Radu-Mihai (21.10.2009)
D'ale Andrei
Vremuri
Iulika29 spune:
La multi ani draga noastrå Luto!!!!Så fii sånåtoaså, så iti dea Domnul putere så realizezi ceea ce ti-ai propus!! 

Buna dimineata!!Am facut si noi ochisori desi azi-noapte a fost de cosmar.S_a trezit la fiecare ora daca pot spune asa si se agita de parca ceva il deranja.Il atingeam, ii bagam suzeta si iar era nemiscat si bineinteles ca ma culcam la loc..peste vreo ora maxim iar..si uite asa a tinut-o pana dimineata pe la 6 cand a papat si apoi am dormit in sfarsit 2 ore legate.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
liliac1 spune:
Vai, hepi, ce-mi place de tine cum te agiti sa pape frumoasa Maia. Ia-o usurel ca o sa fie bine si fata o sa cresca frumos si armonios.
Si tu gusti ce-i dai de papa?? Si io
Si siropelele, si antibioticele, si pastilele, tot-tot ![]()
Liliana,
Radu-Mihai (21.10.2009)
D'ale Andrei
Vremuri
Fragutza spune:
Hepilica, voi merge cu crema asta cateva zile sa vad daca se amelioreaza. M-am uitat si peste cremele date de Raluk, mi-au atras atentia 2 si as vrea sa le cumpar.
Am incredere in doc si el parea relaxat in sensul ca nu e ceva grav si se rezolva. Spunea de ex ca ar fi suficient s-o spal si numai cu musetel. Cu toatea astea am facut o programare si la dermato, dar abia vinerea viitoare am gasit loc.
Azi cand am schimbat-o mi s-a parut ca ar avea o pata si pe brat, am dat-o si acolo cu crema. E posibil insa sa fi fost o mica iritatie ca se tot rostogolea prin pat.
Si cu luatul in greutate, nici nu speram sa fie atat de ok dupa debutul plin de probleme. Nu stiu dc iti mai amintesti, la o saptamana dupa ce am nascut-o scazuse destul de mult. La externare mi-au zis asa in fuga ca ar avea anemie si s-o urmaresc cum sta cu greutatea, ca daca ia bine nu-i nicio problema. Eeee, cand mi-a spus ca a scazut, nu-ti zic ce ganduri mi-au trecut prin cap..eram la pamant.
A recuperat insa repede si f bine. Mananca si foarte des, nu stiu cat cantitativ dar des..azi noapte iar mi-a adus aminte de primele zile, in care sugea permanent.
Pupam fetele!
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
crocodana spune:
Luto La multi multi ani fericiti, sanatate, noroc, bani
, si cel mai important acelasi spirit fresh si sagalnic pe care il ador!
Minunea de Davidos sa iti aduca numai bucurii!
,
de
Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
hepilica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alex25 Mda, grea decizie. Ea e friguroasa la fel ca mine, adica daca o imbrac mai subtire, asa cum mi-a spus si dr si mai multa lume incepe sa stranute, deci nu e bine. Asadar, astazi am ales un body foarte subtirel si bluza si pantaloni de deasupra la fel, mai mult de model...daca o las mai dezbracata risc sa raceasca. Acum are 38, deci e mai bine. ------------------------------------------------------------------------- [b] [green][font=Book Antiqua]Alexandra super fericita de |
si maia stranuta. zilnic. de mai multe ori. nu a fost insa niciodata racita, nu a avut pana acum niciodata febra, multumesc lui dumnezeu.
eu stiam ca stranutul este chiar benefic bebelusilor pt ca ajuta la curatarea cailor respiratorii. evident ca poate fi si semn de raceala sau alegie la praf...etc, dar e important de stiut ca stranutul nu inseamna neaparat raceala. idem sughit.
inteleg ca ii scade febra incet incet. rabdare pt tine si duiosie pt micuta, treceti voi si peste asta
si deveniti iar voiosi.h.

de
minunata (22.09.2009).Multumesc lui DD.
monica_dicut spune:
hepilica, si eu tot de la MIlupa BIo de orez. Ii pun f putin, jumate de cantitate recomandata in fructele de dimineata. PE mine ma dispera pt ca cerea lapte dupa fructe si papa un bibe mare intreg. NU iti spun ca facea cam diaree dupa, nah, era si normal. Si atunci am preferat sa-i dau cereale, mai putin, dar se satura si nu mai vrea laptele. Nici eu nu prea sunt de acord cu cerealele pt ca nu prea stiu ce si cum cu ele. SI nici eu nu vreau sa-l fac obez. MI-e cam teama de asta mai ales ca e tare mancau. Nici carne nu vreau sa bag pana la 7-8 luni, cartoful la fel. As vrea sa incerc cu el ce n-am reusit cu mine, adica sa pape mancare cat mai sanatoasa. SI sper eu, asa, sa ne dam si noi dupa el
.
Fragutza, ma tot tin sa zic de aseara ca e tare frumoasa NAtix. Si mie mi se pare ca seamana tare bine cu tine 
Danuta, incotro? DAca vrei sa spui bineinteles 
LEgat de laptele praf. Cea mai mare temere a mea cand a trebuit sa-l trec pe LP a fost constipatia (evident ca pe langa pierderea multora si marilor beneficii ale alaptarii naturale 
). PEntru ca toate cunostintele mele ale caror bebei au fost hraniti cu LP, s-au plans de problema asta. Si stiind de la mine cat e de greu, imi venea sa plang numai la gandul asta. SLava Domnului insa ca pana acum am fost exceptia de la regula si facem si de 6 ori pe zi, nu diaree si nu f mult, cate putin, cate putin ![]()
Luci, ma bucur ca i-a placut lui David la Charlie ![]()
OAre ce mai vroiam sa spun? 
Off, da, de doua zile ma chinui sa-i spun ralukai ca-i sta f bine tunsa scurt. Si mie imi plac fetele tunse scurt, si eu am fost ca techila : scurt scurt, cu tepi, fara, sifonat, in vant, aranjat etc. DAaar, sunt persoane carora li se potriveste si persoane carora nu. Tu faci parte din categoria DA si categoria pe care tunsoarea le face copile 
Monica
de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

[green][font=Book Antiqua]Alexandra