Fulgusori Noiembrie-Decembrie 2009(22)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Salutare si de la noi

Raluci, si mandra mea se zgarie des pe fata, dar nu-i mai pun manusi de mult. Incerc sa-i tai unghiutele cat mai des si cat mai scurt . Oricum, ea isi molfaie mereu manutele, manusile nu ar rezista prea mult …ar trebui sa i le schimb mereu.

Despre cezariana….imi spun si eu parerea…Mi-am dorit mult sa nasc natural, nu vroiam sa ratez nimic din experienta asta magica de a da viata , cu oricata durere si chin ar fi venit ea. Din pacate nu s-a putut…..dupa 2 zile si-o noapte, 5 perfuzii cu oxitocina, tot la cutit am ajuns.Din momentul in care s-a hotarat cezariana si pana la operatia efectiva am avut cam 3 ore sa ma obisnuiesc cu ideea…Am avut anestezie totala, nu stiu daca s-a optat pt ea pt ca eram dupa atatea ore de contractii, ore in care nu dormisem, nu mancasem….dar a fost ciudat sa ma trezesc dintr-o data fara burtica.A fost ciudat si frustrant pt mine, parca mi-a fost luat ceva, ceva de pret….
Cand am urcat in salon si mi-am vazut printesa, cu toate emotiile si fericirea care m-au invadat, tot am simtit ca nu asa ar fi trebuit sa ne intalnim…e greu sa explic senzatia.
Am fost prima mamica care a urcat in salon, bebelusii erau toti 4 acolo….am stat singura 10 ore cu ei pana a mai venit o mamica.Mi se rupea inima cand ii vedeam cum plang…eram cu fata in brate si mergeam langa patutul fiecaruia …era de-ajuns sa le vorbesc sau sa le cant ca sa se linisteasca si mi-am dat seama cat de mult aveau nevoie de o apropiere, de afectiune, de mama.De aici si cel mai mare regret al meu : ca fetita mea a stat singura in primele 15 ore de viata, ca poate a fost speriata si eu nu am fost langa ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinutza_24

SIMINA,ale mele sunt pozele cu printesa mea,Maria.Imi cer scuze ca le-am lasat asa "imprastiate" , dar crede-ma ca abia am reusit sa le pun, si asta cu ajutorul lui Monis.daca ai timp si vrei pune-le tu intr-un singur folder.mersi

mamica de printesa MARIA

mi-am permis sa le adaug eu intr-un singur album! sper sa nu te superi
uite ce am realizat:album alinutza_24

Lavinia, cea mai fericita mamica de !
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Ai dreptate Raluci!

RARES CRESTE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lalu_79

Salutare si de la noi
De aici si cel mai mare regret al meu : ca fetita mea a stat singura in primele 15 ore de viata, ca poate a fost speriata si eu nu am fost langa ea.

Acelasi sentiment il incerc si eu...si al meu copil a stat singut de marti dimineata de cand l-am nascut, pana joi la 12 cand m-am putut muta sus la lauze...in rest am stat jos, la cele cu operatii!

RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Ai dreptate Raluci!

cu cafeaua sau cu Rares? sigur ca cu Rares

Ralu, mami de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
Poze BUBU
"Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinica09 spune:

Buna si de la noi pe ziua de azi...ca incerc sa postez de o ora dar ne cade suzeta si am citit in rate pana acum.SIMINA,MAYA e o dulceata de-ti vine sa o mananci...cum se rostogoleste ea...astept si eu ca banditelul meu sa faca tumbite dinastea
LILI_A mersi mult pentru informatiile legate de aimente

Si in legatura cu alaptatul...ca tot au fost discutii,eu nu am alaptat nici macar o picatura ca nu am avut lapte si stiam inainte sa raman insarcinata,facand multe eco pentru niste noduli,multi la numar,mi sa spus ca glandele mamare sunt slab reprezentate si nu voi alapta si nu a fost un capat de tara...banditelul a luat in greutate 1200 kg in ultima luna si desi la inceput ma gandeam ca o sa fie mai slabut...acum e un durduliu sanatos
Asa ca important e sa fie sanatosi copiii si sa ia in greutate ca nu cred ca nu sunt copii sanatosi fiindca au fost hraniti cu lapte praf,mai ales ca voi toate macar o luna si tot ati alaptat.
Aaaa si fina mea a alaptat doar 3-4 zile si pe urma nu a mai avut lapte iar ea era convinsa ca o sa alapteze mult timp dar nu a fost sa fie...acum am o finuta de toata frumusetea,desteapta foc si fara probleme de sanatate,are 4 ani.
Si in ultima saptamana banditelul meu a mancat mult mai putin decat inainte adica in loc de 120-150 ml papa 50-60ml dar pe urma nu mai trec 2-3 ore pana la urmatoarea masa ca i se face foame mai repede si mai baga 20 ml...oricum mai putin decat e normal dar probabil e o perioada mai proasta si scapam noi de ea...
Va pe toate

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Ai dreptate Raluci!

cu cafeaua sau cu Rares? sigur ca cu Rares

Ralu, mami de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
Poze BUBU
"Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos

Cu Rares, desigur!Sunt sigura ca si cafeaua ta, garnisita cu fresh-ul ala...a avut mare trecere!

RARES CRESTE

Mergi la inceput

Uite ca si pustiul meu a reusit sa se zgarie tare rau la nasuc! In nara...of ce ma enerveaza degetelele alea care intra peste tot!

RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Lavi, multumesc de urarile adresate lui Teo, ah ce bine mi-a picat! Naspa zi ati avut, important e ca e totul bine!

Ancutza, o gluma, sper sa nu te superi, solutia e sa emigrati in America! Zau ca nu stiu ce sfat sa-ti dau! Decat aia ce zicea Ralu, cred, o doza mare de vitamina R (de la rabdare)

Multumesc fetelor ptr aprecieri si comentarii la poze Liliana, ala nu e balansoar, e scaunul de masa de care v-am zis acum 2 zile .

Krelia astept sa ne povestesti de cum a primit Rares wrap-ul!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Lavi ma bucur ca ai scapat de un stress

fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput