Fulgusori Noiembrie-Decembrie 2009(22)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricik Andre ma bucur ca in sfarsit a sosit ziua cea mare. Sa aveti drum usor, Chiara sa fie cuminte si ascultatoare. Eu vreau sa profit un pic de faptul ca inca nu ai plecat...daca mai intri pe forum te rog in cateva cuvinte sa-mi scrii cum sa fac tortellini cu carne. Mai am prin frigi si suc de rosii, parmegiano, usturoi. Pot face ceva cu ingredientele astea? Sa nu te superi, te rog.
Multumim de urari. Poti face cu sos de ragu (pentru asta ti-ar mai trebui, pe langa ingredientele pe care le ai, carne tocata mixta si ceapa, iti scriu reteta cu mare mare drag) sau ii poti face cu niste sunca prajita, ceapa si smantana, si pe asta ti-o scriu cu mare drag. Sau pot trimite retetele pe email, ca sa nu patesc ca la dovlecei, unde se pierd si mi le tot cer. Ce zici? Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Fetelor si la noi a venit tati acasa, nu pt mult, pt 2 sapt, suntem atat de fericiti....intalnirea dintre tati si printesa a fost atat de emotionanta, ea parca a inteles cine e, cu toate ca nu-l mai vazuse de la 2 saptamani....radea cu gura pana la urechi si se uita numai dupa el, pe mine nici nu ma baga in seama...nu-mi venea sa ced ca reactioneaza asa!
Maine facem si marea petrecere pt botez (botezul l-am facut de craciun), tot maine face 2 lunite (de fapt de asta am pus petrecerea pe 13:) si acum suntem pe ultima suta de metri, dar noi suntem atat de relaxati cu pregatirile, zici ca avem petrecerea peste 2 saptamani, nu maine , abia ieri am facut menu-urile la sala, am comandat tort si praji, azi tre sa ma duc sa-mi mai caut ceva de incaltat, mai avem de facut si cumparaturile pt sala (suc, apa, vin, ....), dar o scoatem noi la capat
Andre, ma bucur mult pt voi, va urma drum bun si asteptam vesti din frumoasa italie
Lumi, te inteleg perfect, ma bucur pt voi, va
Ionela, suntem alaturi de tine, inteleg prin ce treci stiu ca e f greu, dar trecem noi si peste astea. dulce mamica si bebe scump.
fetelor, dupa petrecere promit ca punem poze
va pe toate si mi-ar placea sa fie un pic mai relexata atmosfera pe aici (in fapt suntem intre prietene aici si fiecare ne descarcam de tot ce ne apasa)

de scump Maria 13.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui floricik
Andre ma bucur ca in sfarsit a sosit ziua cea mare. Sa aveti drum usor, Chiara sa fie cuminte si ascultatoare. Eu vreau sa profit un pic de faptul ca inca nu ai plecat...daca mai intri pe forum te rog in cateva cuvinte sa-mi scrii cum sa fac tortellini cu carne. Mai am prin frigi si suc de rosii, parmegiano, usturoi. Pot face ceva cu ingredientele astea? Sa nu te superi, te rog.

Multumim de urari.
Poti face cu sos de ragu (pentru asta ti-ar mai trebui, pe langa ingredientele pe care le ai, carne tocata mixta si ceapa, iti scriu reteta cu mare mare drag) sau ii poti face cu niste sunca prajita, ceapa si smantana, si pe asta ti-o scriu cu mare drag. Sau pot trimite retetele pe email, ca sa nu patesc ca la dovlecei, unde se pierd si mi le tot cer. Ce zici?

Chiara Ada, vita mia

Chiara creste

Este perfect pe mail. Multumesc mult.
Trimiti pe gmail?

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Lidia, asta n-are inele, ala cu inele e slingul. abia saptamana viitoare imi vin inelele. Slingul e pregatit, mai inelele imi trebuie si gata...

Lavi, ma faci sa rosesc...

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui floricikEste perfect pe mail. Multumesc mult.Trimiti pe gmail?
Yes. Le scriu pe amandoua sa stim o treaba. Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Monica petrecere frumoasa! Unde faceti?
Ionelo de ieri vroiam sa il laud pe Mihnea pt performanta la supt. Nu degeaba se uita mirata doctorita ta. Pai mihnea e cel puti de 3 ori mai eficient decat pompa manuala de la avent cu care cica poti scoapte 100 de ml in 10 minute. Bravo lui.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Gata retetele, fetelor, sa aveti pofta mare mare! Floricik Oricand ai nevoie, imi esti in mod special de draga Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Am si eu o intrebare: voi cum procedati la alaptat? Le dati ambii sani sau doar unul? Eu ii dau la alaptat ambii sani...niciodata nu ii goleste. Vorbeam cu verisoara mea si imi zice ca din cauza asta nu ia David in greutate...ca nu apuca sa suga laptele gras.
Dar ce sa fac...acum asa l-am obisnuit. De fapt asa m-au invatat aici...

Edit: am uitat sa precizez. L-am cantarit inainte si dupa alaptat. Suge in jur de 100ml cam la 2 ore.

------------------------
Proaspata mamica de baietel!

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

buna si de la noi!
abia am reusit sa va citesc, am fost iesita si de acum trebuie sa se trezeasca galusca mea
LILI alex e nascut in aceeasi zi cu amalia
va pup si ne mai auzim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui dymomo77

Ionelo de ieri vroiam sa il laud pe Mihnea pt performanta la supt. Nu degeaba se uita mirata doctorita ta. Pai mihnea e cel puti de 3 ori mai eficient decat pompa manuala de la avent cu care cica poti scoapte 100 de ml in 10 minute. Bravo lui.

mami fericit de Dan Mihail

Multumim
Recunosc totusi faptul ca uneori ma sperii ce repede termina el treaba.... si ma ingrijorez daca o fi papat destul... apoi ma linistesc singura.... ca atunci cand ii e foame.... nu te intelegi cu el... orice ai face...si apoi creste bine... dar na... mai fac si eu 13-14... apoi revin la ideile invatate aici: doarme bine? uda scutece? e vesel? deci e BINE... si-mi trece

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput