Fulgusori Noiembrie-Decembrie 2009(22)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

apropo de analiza la secretii. aveti idee daca pot sa-mi iau singura proba de acolo si s-o duc la un laborator? si cum sa fac asta? ca mi-e greu sa ajung la gineco, sa astept pe acolo, pana ma dezbrac etc etc si tot la analiza secretiei ajung. asa mai degraba mi-as lua singura si daca iese ceva, ii spun doctoritei prin tel.

Ramonika Ruxandra tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Azi am jucat "ascunsa" cu fiu'miu. Ii pun paturica pe fata... o da jos si rade la mine... intre timp il termin cu : unde-i Mihnea? Inca nu stiu daca rade de mine ce tuta sunt ca el e acolo si eu il caut... sau rade la strambaturile mele.... sau jocul il amuza. Principalul e ca se distreaza

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Azi am jucat "ascunsa" cu fiu'miu. Ii pun paturica pe fata... o da jos si rade la mine... intre timp il termin cu : unde-i Mihnea? Inca nu stiu daca rade de mine ce tuta sunt ca el e acolo si eu il caut... sau rade la strambaturile mele.... sau jocul il amuza. Principalul e ca se distreaza

asa fac si eu cu servetelul

Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Lyly, pana acum astepta sa iau eu paturica de pe fata lui si se enerva ca e pe fata lui. ( adica am mai incercat sapt trecuta)... noutatea e ca o da singur jos

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

DianaR, poate o sa iti sune aiurea, sa nu ma interpretezi gresit, dar ce frumoasa esti....pana acum nu te-am vazut pe tine, i-am admirat doar pe copilasii tai!Adica pana la pozele cu wrap-ul-by the way am observat ca printesa doarme tare bine in el!

Lyly se pare ca nu numai eu sufar de logoree, asa ca WELCOME TO THE CLUB!

Ionela ce frumos spui tu ca te distrezi cu Mihnea!
Legat de AC, nici mie nu mi-a dat dr gineco, mi-a recomandat prezervativul, la fel ca si Lylyanei!

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Diana - super wrap-ul.

ionela - mai fac si eu asa, dar ma ascundeam dupa o jucarie mai buna ideea cu patura...

Ramonika Ruxandra tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Lylyana, maimuta aia e super, canta si sare, iar Rares cand o prinde in raza lui vizuala nu isi mai ia ochii de la ea

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

DIANA wrapul e facut de tine cu inelele de pe ebay?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Salutare la mamici si pitici.

Noi inca nu ne-am culcat. Am reusit sa o adorm la 10, eu am fugit repede in pat dar in juma de ora s-a trezit.Are chef de vorba si da din maini mai ceva ca Ceausescu

Eu deja m-am resemnat. Mi-am pregatit micul dejun. Am in frigider un ditamai tortul. Cineva trebuie sa se sacrifice sa manance si tort.

Simina, e tare frumoasa Maya. Imi place cum se concentreaza la rostogolire.
Laura imi place tunsoarea. Esti tare frumoasa.
Ancutza ma bucur ca Sabina a fost de gasca si a lasat-o pe mami sa doarma.
Andre ma bucur ca in sfarsit a sosit ziua cea mare. Sa aveti drum usor, Chiara sa fie cuminte si ascultatoare. Eu vreau sa profit un pic de faptul ca inca nu ai plecat...daca mai intri pe forum te rog in cateva cuvinte sa-mi scrii cum sa fac tortellini cu carne. Mai am prin frigi si suc de rosii, parmegiano, usturoi. Pot face ceva cu ingredientele astea? Sa nu te superi, te rog.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padi spune:

Buna dimineata fetelor,
Am avut o noapte . Nu stiu ce a avut Laura, dar de la 2 la 5 a intr-una. Abia pe la 5 am reusit sa o adorm. Eu sunt cheauna de somn...
Am vazut pozici frumoase. Laurairina, iti sta foarte bine cu noua freza. O sa vezi, iti va fi mult mai usor de intretinut. Si eu am avut o perioada parul lung, iar cand l-am taiat mi-a fost mult mai usor. Imi simteam capul mult mai usor.
Andre, ma bucur ca in sfarsit o sa plecati spre casa. Eu am citit si pe perioada sarcinii (chiar daca nu am scris) si stiu cat de greu ti-a fost departe de casa si de sot... uite ca a venit si momentul in care o sa fiti impreuna in casa voastra draga.
Lumi, ma bucur si pentru tine pentru revederea cu sotul tau.
Simina, mi-am salvat si eu carticelele ce le-ai postat.

Restul fetelor va .

Adriana de Laura (08.12.2009)

Mergi la inceput